QUOTE(MichGirl @ 2012 10 17, 23:24)
Pas ja niekas nejo kazko ismokti. Jos privacios pamokos kainuojancios 40 litu, budavo 10 zmoniu grupe puse valandos paliktu vienu skaityti teksta ir veikti ka nori, o kita puse pakaitom atpasakodavo ka paskaite. Nieko jie nemokejo geriau, o balus gaudavo tokius, kaip ir mokantys uz juos geriau, bet nelankantys papildomai. Gi matydavom visi klasiokai kaip balus rasydavo ir kam grynai pagal pavardes, 18-meciai buvom, ne vaikai, kad nesuprasti kaip tas veikia. as mokejau po 25 litus, eidavom tik dviese pas mokytoja is kitos mokyklos, kuri garsejo kaip labai stipri angliste visam rajone ir valanda laiko dirbdavom tik ant gramatikos ir dirbdavom stipriai su ta mokytoja. Balas mano beje nepakilo, nors tikrai naudos daug is tu pamoku turejau. Buciau pas ja atejus garantuoju 100% buciau anglu issivedus 10, o ne 9
Bet kaip ir sakiau, man reikejo kuo geresniu anglu ziniu, o 9-eto ir taip uzteko stojant kur noriu.
Kas man tikrai aisku, kad labai megstat padaugint viska ir pritempt, kaip jums naudinga
Papildyta:
QUOTE(MichGirl @ 2012 10 17, 23:26)
teoriskai taip, praktishkai visai kitaip jeigu jau is anksto zinai, kad tas atlygis uz darba dar 100% garantuos ir geresni pazymi. Kitu atveju juk nezinai ar tikrai pades ir kiek pades, bet jeigu privacios pamokos ateina su absoliucia garantija to pacio mokytojo dalyko 1balu geresniam trimestro pazymiui tai yra butent kysis. Vadinkim daiktus savo vardais.
Matau, kad labai stengiates perteikt savo suvokima apie kysi, kuris paprastai vadinamas atlygiu ...