Įkraunama...
Įkraunama...

Likti svetur ar keliauti atgal į LT?

QUOTE(Lotyna* @ 2012 10 17, 17:46)
O tu? Toj pacioj?  bigsmile.gif
Tai loju ar kvaksiu?  apsispreskit pagaliau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na taip, turbut per 10+  metu beveik niekas ir nepasikeite, beveik  biggrin.gif
Kazkodel intensyviai raso tos, kurios tose privaciose pamokose, kuriose nieko nedare, net nebuvo  biggrin.gif  Bet uztat puikiai zino, ka ten kas ismoko  smile.gif

bet tas vyko musu mokyklose, pas musu mokytojus, su musu klasiokais... tai mes nezinom, o jus is vis pilypas is kanapiu toj istorijoj stai zinote viska, kas buvo ir ko nebuvo. Su tuo ir sveikinu, neeilines vizijos, jei dar ateiti man taip pat pasakytumet tai is vis butu liuks thumbup.gif
Atsakyti
Jo, as zinau tik kas dedavosi vienoj mokykloj, pazistamu, giminiu, draugu nebuvo is kitu mokyklu, kurie butu papasakoje apie panasias privacias pamokas uz kysius lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MichGirl @ 2012 10 18, 00:49)
Su tuo ir sveikinu, neeilines vizijos, jei dar ateiti man taip pat pasakytumet tai is vis butu liuks  thumbup.gif

O jusu vizijos? Kad ir apie ta istorija su 14 m. paaugle, jau taip viska zinojot, kad geriau nereikia biggrin.gif
Papildyta:
Ir tevai tu privaciu pamoku auku, kodel jie niekur nesikreipe, i mokyklos vadovybe ar svietimo skyriu, tokius pinigus mokedami ? smile.gif Jeigu zinojo, kad per privacias pamokas sedi ir nieko neveikia? g.gif smile.gif Tyliai kente korupcija mokykloje, kuomet juos sitaip reketavo niekingi pusiau nagli mokytojai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotyna*: 17 spalio 2012 - 23:56
QUOTE(Lotyna* @ 2012 10 17, 17:46)
O tu? Toj pacioj?  bigsmile.gif

Tai loju ar kvaksiu?  apsispreskit pagaliau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na taip, turbut per 10+  metu beveik niekas ir nepasikeite, beveik  biggrin.gif
Kazkodel intensyviai raso tos, kurios tose privaciose pamokose, kuriose nieko nedare, net nebuvo  biggrin.gif  Bet uztat puikiai zino, ka ten kas ismoko  smile.gif

Na tu to nežinai ar ne?

Ir viena ir kita biggrin.gif

Pasakysiu taip: Iš LT išvažiavau 1999 metais - buvo š. Grįžau 2005 - dar didesnis š tik įvyniotas į prekybos centrais išmargintą popieriuką. 2012 nusprendžiau, kad man gana š ir vėl išvažiavom. Tikiuosi visam laikui. Esu realistė ir kitaip nei tu su rožiniais akiniais nevaikštau. Tik kvailas žmogus gali taip besąlygiškai ir nesileisdamas į kompromisus per n puslapių įrodinėti savo tiesą. Regis metas pasinaudoti tavo pasiūlymu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jersey: 17 spalio 2012 - 23:59
QUOTE(Jersey @ 2012 10 18, 00:56)

*Esu realistė ir kitaip nei tu su rožiniais akiniais nevaikštau. Tik kvailas žmogus gali taip besąlygiškai ir nesileisdamas į kompromisus per n puslapių įrodinėti savo tiesą.
Regis metas pasinaudoti tavo pasiūlymu wink.gif

Man ir neidomu, tiesa sakant biggrin.gif ]
*As su roziniais akiniais, nes nemaciau privaciu pamoku, kuriose niekas nieko neveikdavo? lotuliukas.gif klysti, esu lygiai tokia pat realiste ir matau daug minusu, tik gal ne ten, kur tu matai juos biggrin.gif
Jeigu as ja tikiu, kodel tureciau neirodinet ir kodel turiu sakyt balta, jei matau juoda bigsmile.gif ... kuo oponente kitokia, lygiai darydama ta pati cool.gif
Sekmes, koks palengvejimas, kad nematysit lojimu kvaksejimu, ozku ir dar kitos faunos sioje temoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotyna*: 18 spalio 2012 - 00:07
QUOTE(Lotyna* @ 2012 10 17, 17:55)

Ir tevai tu privaciu pamoku auku, kodel jie niekur nesikreipe, i mokyklos vadovybe ar svietimo skyriu, tokius pinigus mokedami ? smile.gif  Jeigu zinojo, kad per privacias pamokas sedi ir nieko neveikia?  g.gif  smile.gif  Tyliai kente korupcija mokykloje, kuomet juos sitaip reketavo niekingi pusiau nagli mokytojai?  biggrin.gif

jums tikrai problemu yra su teksto suvokimu, skaitykit leciau: tevai niekur nesikreipe, nes jie buvo visiskai tuo patenkinti, jiems reikejo geresnio balo, kad istotu vaikai i norimas specialybes, o ne anglu kad ismoktu - tai ta butent ir gavo. Uz tas privacias pamokas vaikai ir gaudavo geresnius balus, nors ir nieko neveikiant, o butent todel, kad mokedavo mokytojai. O tokie tevai, kurie norejo, kad vaikai butent kalba geriau ismoktu leido pas produktyvesnius mokytojus ir nusispjaudavo i pazymi, nes ne jam norejo, kad vaikai mokytusi. Ar aiskiau jau, ar vis dar nedaeina konkreti sita situacija? kiek dar kartu ta pati pakartoti, kad nustotumet slanga apsimetinet?
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 10 18, 01:06)
jums tikrai problemu yra su teksto suvokimu, skaitykit leciau: tevai niekur nesikreipe, nes jie buvo visiskai tuo patenkinti, jiems reikejo geresnio balo, kad istotu vaikai i norimas specialybes, o ne anglu kad ismoktu - tai ta butent ir gavo. Uz tas privacias pamokas vaikai ir gaudavo geresnius balus, nors ir nieko neveikiant, o butent todel, kad mokedavo mokytojai. O tokie tevai, kurie norejo, kad vaikai butent kalba geriau ismoktu leido pas produktyvesnius mokytojus ir nusispjaudavo i pazymi, nes ne jam norejo, kad vaikai mokytusi. Ar aiskiau jau, ar vis dar nedaeina konkreti sita situacija? kiek dar kartu ta pati pakartoti, kad nustotumet slanga apsimetinet?

Siaubas, uzuojauta jusu asmenybei, kuri susiformavo tarp tokiu niekingu zmoniu 4u.gif Mokytojai nagli kysininkai, klasiokai sukciai, ju tevai tokie pat .. Nekas tikrai doh.gif 4u.gif
Moteriskei su Jersey nicku taip pat uzuojauta 4u.gif , dabar suprantu, is kur tiek pykcio, kad vien tik gyvulius temato kitapus ekrano, kurie loja, kvaksi ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotyna*: 18 spalio 2012 - 00:23
QUOTE(Lotyna* @ 2012 10 17, 18:19)
Siaubas, uzuojauta jusu asmenybei, kuri susiformavo tarp tokiu niekingu zmoniu  4u.gif Mokytojai blogi, klasiokai sukciai, ju tevai tokie pat .. Nekas tikrai  doh.gif  4u.gif

taip visokiu buvo ir saziningu ir ne, savaime suprantama, jus tai stebina?. Va kad pas jus tarp mazdaug 30 klasioku ir ju tevu ir visos mokyklos mokytoju ir plius kaip saket dar giminiu ir draugu seimu ir ju mokytoju nepasitaike ne vieno nesaziningo tai ispudinga tiesiog statistika. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 10 18, 01:22)
taip visokiu buvo ir saziningu ir ne, savaime suprantama, jus tai stebina?. Va kad pas jus tarp mazdaug 30 klasioku ir ju tevu ir visos mokyklos mokytoju ir plius kaip saket dar giminiu ir draugu seimu ir ju mokytoju nepasitaike ne vieno nesaziningo tai ispudinga tiesiog statistika.  thumbup.gif

Pasitaike vienas kitas, zinoma, kuriam pazymiai budavo irasomi neadekvaciai, mano nuomone smile.gif Bet pagrinde jie visi buvo tos mokyklos mokytoju vaikai arba giminaiciai .... Kysiu pas mus kazkaip nepasitaike masiskai ... Gal per abituros egzus ir buvo keletas, taip speju, bet galiu ir klysti, nes tada man taip atrode, kad neadekvaciai juos ivertino, nors ka cia zinosi, gal pasistenge pries finala smile.gif
Bet tokiu privaciu pamoku kazkaip nepamenu, per kurias klasiokai ar kokie draugai, pazistami, giminaiciai, butu skundesi, kad moka pinigus ir nieko neveikia ... Jau kai nueidavo, tai skusdavos, kad uzduoda tiek, kad nespeja smile.gif

Bet tai tu pati pagalvok apie ta mokytoja, pas kuria privaciai eidavo jos mokiniai .. Tai kaip jinai gali jiem rasyt mazesni pazymi kazkoki, jei ir neismokys super duper jau ten ...Juk ir save tuo paciu isivertina biggrin.gif Naturalu, kad po privaciu pamoku, butent pas ja, pazymis privalo but aukstesnis tongue.gif As suprantu, ka tu nori pasakyt, bet vis tiek .... tebunie tai atlygis ne visai adekvatus toj situacijoj, kur tu rasai, bet............... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotyna*: 18 spalio 2012 - 00:38
QUOTE(Lotyna* @ 2012 10 17, 18:28)
Pasitaike vienas kitas, zinoma, kuriam pazymiai budavo irasomi neadekvaciai, mano nuomone  smile.gif  Bet pagrinde jie visi buvo tos mokyklos mokytoju vaikai arba giminaiciai .... Kysiu pas mus kazkaip nepasitaike masiskai ... Gal per abituros egzus ir buvo keletas, taip speju, bet galiu ir klysti, nes tada man taip atrode, kad neadekvaciai juos ivertino, nors ka cia zinosi, gal pasistenge pries finala  smile.gif
Bet tokiu privaciu pamoku kazkaip nepamenu, per kurias klasiokai ar kokie draugai, pazistami, giminaiciai, butu skundesi, kad moka pinigus ir nieko neveikia ... Jau kai nueidavo, tai skusdavos, kad  uzduoda tiek, kad nespeja  smile.gif

nu tai apie ka gincijates cia visa laika tada? nepasitaike masiskai, pasitaike vienas kitas? o kas cia sake, kad pas juos masiskai buvo?
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 10 18, 01:38)
nu tai apie ka gincijates cia visa laika tada?  nepasitaike masiskai, pasitaike vienas kitas? o kas cia sake, kad pas juos masiskai buvo?

tai o ne jus raset, kad sedi 10 mokiniu tose pamokose uz 40 Lt kiekvienas? rolleyes.gif Tai cia ne masiskai?

kitas dalykas, cia tik mano nuomone apie tuos neadekvacius pazymius, galejau ir klysti, juk rasiau smile.gif as visada kazkiek nepatikliai ziurejau i tuos klasiokus, kurie turi kokiu nors giminystes rysiu su mokyklos darbuotojais (buvo keletas), tai gal ir susirode, kad kartais vertino neadekvaciai... smile.gif ziurint i juos dabar, tai tikrai nepasakyciau, kad vien uz tai rase jiems gerus balus ax.gif Matyt, tokie vaikai jaucia is tevu dar didesni spaudima gerai mokytis ....Bet tuomet bent jau man atrode, kad jie kazkokie privilegijuoti labiau nei kiti ir gauna gerus pazymius uz grazias akis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotyna*: 18 spalio 2012 - 00:55
Jauciu, dar puls ne viena cia rekaut, kaip pvz ponia, kuri visokios gyvunijos vardais isvadino, kad nusiimciau rozinius akinius, nes gi turejau matyt kysius mokykloje lotuliukas.gif Tai tokioms iskart sakau, paskaitykit keleta puslapiu atgal, iki temos apie mokyklinius kysius lotuliukas.gif Visa savo nuomone ir poziuri apie situacija LT isdesciau anksciau ir ne karta ..... Roziniai akiniai nukrito jau seniai, dar pries isvaziuojant is LT, bet tai nereiskia, kad isvaziavus turiu dergti savo sali, kaip ten buvo viskas blogai, ..
Nu buvo visko, ir blogo, ir gero...
p.s. bet su kysiais mokykloj nesusiduriau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotyna*: 18 spalio 2012 - 01:19
QUOTE(Lotyna* @ 2012 10 17, 18:39)
tai o ne jus raset, kad sedi 10 mokiniu tose pamokose uz 40 Lt kiekvienas?  rolleyes.gif Tai cia ne masiskai?

kitas dalykas, cia tik mano nuomone apie tuos neadekvacius pazymius, galejau ir klysti, juk rasiau  smile.gif   as visada kazkiek nepatikliai ziurejau i tuos klasiokus, kurie turi kokiu nors giminystes rysiu su mokyklos darbuotojais (buvo keletas), tai gal ir susirode, kad kartais vertino neadekvaciai...  smile.gif ziurint i juos dabar, tai tikrai nepasakyciau, kad vien uz tai rase jiems gerus balus  ax.gif Matyt, tokie vaikai jaucia is tevu dar didesni spaudima  gerai mokytis ....Bet tuomet bent jau man atrode, kad jie kazkokie privilegijuoti labiau nei kiti ir gauna gerus pazymius uz grazias akis biggrin.gif

taip is 5 dvyliktoku klasiu po 20-30 mokiniu, 10 nera tiek daug. tai nera "mase" smile.gif Ir jeigu visi ten ateje suinteresuoti tik del pazymio tai niekam nekliuvo didele grupe. Tie kas norejo mokyti ir mokytis nuosirdziai, ten budavo po 1-2, nu 3 gal, mokinius vienu laiku. As kiek ka esu papildomai lankius visad budavau arba 1 arba 2.

as jau pacioj pradzioj cia paminejau, kad pas mus klasej ir aplamai laidoj buvo nemazai arba mokytoju (ir direktoriaus pavaduotoju bei kt mokyklos darbuotoju) vaiku arba itakingu miesto zmoniu vaiku. Pvz zinomo chirurgo, miesto mero, pasiturinciu ir gerai zinomu verslininku ir t.t. tai 12-oj klasej egzu rezultatai ypatingai idomiai atrode smile.gif ir tikrai ne uz grazias akis smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Lotyna* @ 2012 10 17, 19:08)
Roziniai akiniai nukrito jau seniai, dar pries isvaziuojant is LT, bet tai nereiskia, kad isvaziavus turiu dergti savo sali, kaip ten buvo viskas blogai,  ..

o kas jums sake, kad turit dergti? zmones cia sako savo nuomone ir pasidalina savo konkreciom patirtim. Jei kazkam atrodo sveikatos ar svietimo sistema prastai, tai nereiskia nei kad jie "dergia", nei kad sako "kaip ten viskas blogai".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MichGirl: 18 spalio 2012 - 01:32