QUOTE(Lotyna* @ 2012 10 17, 18:39)
tai o ne jus raset, kad sedi 10 mokiniu tose pamokose uz 40 Lt kiekvienas?

Tai cia ne masiskai?
kitas dalykas, cia tik mano nuomone apie tuos neadekvacius pazymius, galejau ir klysti, juk rasiau

as visada kazkiek nepatikliai ziurejau i tuos klasiokus, kurie turi kokiu nors giminystes rysiu su mokyklos darbuotojais (buvo keletas), tai gal ir susirode, kad kartais vertino neadekvaciai...

ziurint i juos dabar, tai tikrai nepasakyciau, kad vien uz tai rase jiems gerus balus

Matyt, tokie vaikai jaucia is tevu dar didesni spaudima gerai mokytis ....Bet tuomet bent jau man atrode, kad jie kazkokie privilegijuoti labiau nei kiti ir gauna gerus pazymius uz grazias akis
taip is 5 dvyliktoku klasiu po 20-30 mokiniu, 10 nera tiek daug. tai nera "mase"

Ir jeigu visi ten ateje suinteresuoti tik del pazymio tai niekam nekliuvo didele grupe. Tie kas norejo mokyti ir mokytis nuosirdziai, ten budavo po 1-2, nu 3 gal, mokinius vienu laiku. As kiek ka esu papildomai lankius visad budavau arba 1 arba 2.
as jau pacioj pradzioj cia paminejau, kad pas mus klasej ir aplamai laidoj buvo nemazai arba mokytoju (ir direktoriaus pavaduotoju bei kt mokyklos darbuotoju) vaiku arba itakingu miesto zmoniu vaiku. Pvz zinomo chirurgo, miesto mero, pasiturinciu ir gerai zinomu verslininku ir t.t. tai 12-oj klasej egzu rezultatai ypatingai idomiai atrode

ir tikrai ne uz grazias akis
Papildyta:
QUOTE(Lotyna* @ 2012 10 17, 19:08)
Roziniai akiniai nukrito jau seniai, dar pries isvaziuojant is LT, bet tai nereiskia, kad isvaziavus turiu dergti savo sali, kaip ten buvo viskas blogai, ..
o kas jums sake, kad turit dergti? zmones cia sako savo nuomone ir pasidalina savo konkreciom patirtim. Jei kazkam atrodo sveikatos ar svietimo sistema prastai, tai nereiskia nei kad jie "dergia", nei kad sako "kaip ten viskas blogai".