Įkraunama...
Įkraunama...

Likti svetur ar keliauti atgal į LT?

QUOTE(liomi @ 2012 05 13, 01:17)
blink.gif  jus apie kuria tema snekt? cia labai netgi nesaliskos nuomones-zmones raso,jog grizta i Lietuva,kiti irgi piktinasi oru  cool.gif  tai kur cia liaupses? dzyz ,kodel zmones tik raso raso,o skaityti nenori ?

Skaito, skaito tie žmonės biggrin.gif
nežinau, gal aš tada matau pastiprintai kai varoma ant Lietuvos...

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 05 13, 10:27)

Ir iskart vel papriestarausiu sau - o kodel tada ten nuvaziavus labai greit norisi grizti i UK?? doh.gif

na ir kodėl? ar atsakėt sau kada nors į šį klausimą?
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2012 05 12, 22:01)
Skaito, skaito tie žmonės  biggrin.gif
nežinau, gal aš tada matau pastiprintai kai varoma ant Lietuvos... 
na ir kodėl? ar atsakėt sau kada nors į šį klausimą?

Zinokit sunku pasakyt, tikrai! Tiesiog i Lietuva verziuos, nes be proto pasiilgstu artimuju, lietuvisko maisto, gamtos. Bet po truputi pradeda igristi zmoniu nepasitenkinimas, surugimas, tai ypac rysku aptarnavimo srityje.. Taip pat pradeda erzinti SIAUBINGA televizija - absurdiskos laidos, nekvalifikuoti vedejai, nuolat metus is metu sukamos tos pacios filmu "premjeros" (vis pajuokaujam su vyru, kad va, nuvaziuosim i Lt paziureti KAKADU ir "Mumijos" premjeros) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aisku musu teatras - nuostabus. Mano gimine ir vyro tevai, tetos dedes - teatru artistai/muzikantai. Abu augome tokioje meniskoje aplinkoje, gal del to nepernesam "kico". Paskui pradeda rimtai erzinti maisto kainos. Aukstojo mokslo spragos... Na "nevarau" as ant Lietuvos, bet man atrodo, kad ten tikrai kazkas ne taip. unsure.gif Ir as sviesios ateities ten, deja...nematau. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 13 gegužės 2012 - 10:10
QUOTE(Šaltmėtė @ 2012 05 12, 23:20)
Ne, taip nemanau. Kaip tik manau, kad tai labai individualus dalykas ir tik pats žmogus / šeima, atsižvelgdamas į visas aplinkybes, gali tai nuspręsti.
Bet tas vienareikšmis Anglijos, vos ne pasakų šalies, liaupsinimas ir varymas ant Lietuvos, tiesiog "neskanus".

Bet jeigu jūs LT, tai jūs prieštaraukit, ginčykitės. Man visai įdomu skaityti, kas, kokiomis akimis mato kažkurią šalį mirksiukas.gif Čia ne liaupsinimas, čia diskusija biggrin.gif
Atsakyti
va butent.emigracija su vaikais-no no.kiek streso,pergyvenimu,nemigos tiek vaikams tiek tevams,svetimi zmones,svetimi namai vaikams,mokykloje kalba persilausti,oi ne .gal del to nenoriu emigruoti i Lietuva,nenoriu isvesti vaiku is ju namu.ir is savo irgi.mano vyras sia beveik 12 metu.nemoketu Lietuvoje gyventi.jis,beje, Lietuvis.pamenu save uk - keliones po Europa, braidymas po lietu juokiantis,jokio streso,jokio vargo -damn buvo gerai biggrin.gif gyvenom city ritmu.kol neatsirado vaikai wub.gif dabar dar geriau ,sakau savo patirti.

P.S. nezinau nei vieno lietuvio del vardiniu skuduro gyvenancio,bendrai tokio zmogaus nezinau,jokios tautybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 13 gegužės 2012 - 15:56
O as esu pastebejusi tokiu, kuriem pinigai pirmoj vietoj. Nesvarbu, kad tenka arti vos ne para, bile su "sustra masina i LT atvaziuoja paskui". Nu cia nesiplesiu daugiau, kas kaip nores - taip supras.
Pamenu, man dar LT gyvenant kazkas pasake - "vaziuok ir tu, paziurek kaip tas ar anas ten gyvena, kaip apsirenge atvaziuoja" doh.gif doh.gif Paprastai nutyliu... lotuliukas.gif
Atsakyti
tai nereiskia,kd jie del skuduru ar auto gyvena.net jei jau tikrai plusa del kokio BMW ,tai rupi jam ne auto,o moteru kuo daugiau suzaveti lotuliukas.gif kodel negerai nuvaziuoti ir paziureti kaip apsirenge,kaip gyvena,ka turi.normalu.as noriu nuvaziuoti i kita sali ir paziureti kaip gyvena zmones,ka devi ,ka valgo,kokios viltys ir pasiekimai salies.why not?gerai gyventi nera tustybe,tusciai gyventi yra tustybe .
Atsakyti
Teisingai, liomi!
laugh.gif Ne visai taip supratote mane, bet turbut nesklandzios sian mano mintys. O ir diskutuot baisiai tiiingiu. user posted image
Atsakyti
Labal patiko Zuzi pasisakymas 4u.gif net uz sirdies "uzkabino". Tikrai pagalvojus, tai ir as zinau labai skirtingu istoriju
- tokiu, kurie atvaziavo cia 19-kos, pragyveno 10 metu ir dabar tiesiog jau nesugebetu gyventi Lt, nes cia subrendo, iki galo susiformavo.
- tokiu, kurie atrodo gyvena gerai, finansiskai neturi problemu, bet per 10 metu nesugeba atsikratyti ilgesio sirdyje ir turbut bandytu grizti, nors i prastesnes finansiskai salygas, bet negali pvz del to, kad cia gime-suaugo-mokosi vaikai, kad juos istraukti is sios terpes butu jau per didelis sokas
- tokiu, kurie gyvena 10 metu ir ispaniskai iki sios padoriai fraziu delioti nemoka, bet yra labai protingi, tik vat pasaulis aplinkui blogas. Vis juos kur apgauna, ko nepaaiskina, ko neduoda... tik nesusimasto, kad problema gal daznai atsiranda del to, kad padoriai susisneketi negali... vat tokiems visur negerai
- tokiu, kurie pasidave ilgesiui pabande grizti, ir po metu parleke atgal.
Visokiu, visi mes labai skirtingi ir kiekvienam galioja kitos taisykles, neisvesi kazkokiu bendru pliusu ir minusu...
O klimatas itakoja labai labai, sakyciau itakoja net bendra tautos charakteri. Kaip gali buti tarkim Ispanijoje uzdaras, kai daugiau nei puse metu visu gyvenimas vyksta prie atdaru langu, balkonu, duru biggrin.gif Kaip gali but depresuotas, kai saule sviecia 360 dienu per metus tongue.gif Kaip gali buti labai darbstus, kai karsta, tingisi ir norisi butinai siesta pamiegoti lotuliukas.gif Ir kaip gali buti punktualus, kai laimingi laiko neskaiciuoja hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 14, 06:46)

O klimatas itakoja labai labai, sakyciau itakoja net bendra tautos charakteri. Kaip gali buti tarkim Ispanijoje uzdaras, kai daugiau nei puse metu visu gyvenimas vyksta prie atdaru langu, balkonu, duru biggrin.gif Kaip gali but depresuotas, kai saule sviecia 360 dienu per metus tongue.gif Kaip gali buti labai darbstus, kai karsta, tingisi ir norisi butinai siesta pamiegoti lotuliukas.gif Ir kaip gali buti punktualus, kai laimingi laiko neskaiciuoja hihihi.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip gerai suraset thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 14, 08:46)
- tokiu, kurie gyvena 10 metu ir ispaniskai iki sios padoriai fraziu delioti nemoka, bet yra labai protingi, tik vat pasaulis aplinkui blogas. Vis juos kur apgauna, ko nepaaiskina,  ko neduoda... tik nesusimasto, kad problema gal daznai atsiranda del to, kad padoriai susisneketi negali... vat tokiems visur negerai

Bet tokie zmones nesuvokia, kad pasaulis nesikeis, jie turi keistis. Ir kad jie atvaziavo i sali ir turi mokytis kalbos, o ne kazkas juos aptarnauti gimtaja zemaiciu tarme.
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2012 05 14, 12:13)
Bet tokie zmones nesuvokia, kad pasaulis nesikeis, jie turi keistis. Ir kad jie atvaziavo i sali ir turi mokytis kalbos, o ne kazkas juos aptarnauti gimtaja zemaiciu tarme.

blink.gif blink.gif blink.gif ale cia tik zemaiciai be kalbos atvaziuoja? Kurioj vietoj jus gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2012 05 14, 11:21)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  ale cia tik zemaiciai be kalbos atvaziuoja? Kurioj vietoj jus gyvenat?

Manau cia tureta omeny placiau, kad kalbos reikia mokytis tos salies, kur gyveni, tik toks pavyzdys parinkas mirksiukas.gif
Atsakyti