Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kaip dažnai sveriatės? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(MO @ 2012 05 17, 23:13)
Tai kodėl viengunguio guolis?  lotuliukas.gif

Mo, bet tu beveik prašaisi huh.gif
http://www.youtube.c...h?v=YuQNIWDSndA biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Nezinau... matyt sunkus mano budas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 17, 23:15)
padarytum tu Side Lunge koki 10 roundu po 30... kita diena jaustum zinok ir ranku raumenis biggrin.gif

Sakai? Gali būti,tik tai buvo vienas nemėgstamiausių pratimų,na,yra tokių,kur nelimpa,ir tiek...

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 17, 23:20)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Gytis` @ 2012 05 17, 23:52)
biggrin.gif
Nezinau... matyt sunkus mano budas  smile.gif

Tai kad pagal tavo postus kaip tik susidarė įspūdis,kad labai fainas esi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

sia savaite dar nesportavau normaliai verysad.gif Visas sportas 10kg nesiojimas. Tai vienas vaikas sirgo, paskui kitas ir pas pacia sloga baisi... Miego trukumas. Siandien jau geriau jauciames, reikes pasportuoti. Truksta jau sporto.
Atsakyti
Sveikos! Skaitau senas jūsų temas,tai taip įdomu smile.gif Sportuoju beveik kasdien,bet aš kažkaip nesuprakaituoju,nes darau pratimus kojos,užpakaliukui,įtupstus,dar atsilenkimus pilvukui. Matyt,reikia atsisiųsti gerą programą,nes tie 8min.pratimai tokie lengvoki. Beja,pradėjau vartoti daugiau baltymų,žiūriu ką dedu į burną,bet pradedu džiūti..nors ir raumenukai jaučiasi,kojos tokios kietos smile.gif man patinka smile.gif Beja,galiu atsiųsti foto į albumėlį jūsų,būtų malonu išgirsti jūsų nuomonę..smile.gif nors dar tik mėnuo sporto biggrin.gif kur yra čia po kelis metus sportuojančių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 05 18, 00:37)
Tai kad pagal tavo postus kaip tik susidarė įspūdis,kad labai fainas esi  4u.gif

Aciu. Tai, kad dar toks vejavaikis as biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
MO ir Mandy333 krutam krutam, Mandy po darbo ne i lova, i pasportint biggrin.gif uz vakar miargos!!!! biggrin.gif pirstu manksta buvo iki paryciu, tai siandien atsiimt reik biggrin.gif

Uz vakar numuilinima siandien darysiu tikra kosmara - nepraktikuokit vaikai to!
Dvi killer treniruotes, nes iseigine:
viena is LovingFit.com (Isometric Trainin Sunshine Pop workout) kojikems,
ir naujasis ZWOW 18, kuris zudikiskas ir...

nieko nezinau, nieko negirdziu, stenesiu. kaip sako ir 'buk pati sau kalta'!

Scelenum, reikia cardio pratimu tau daugiau, jei nori ryskumo, o ne tik tvirteti po riebaliniu sluoksniu, nes po kurio laiko pastebesi, kad pastambejai, o tai nereiks storumo, oreiks kad raumenukai padidejo, o riebalinis sluoksnis ne.. pakisk po kaldra kumpio gabaliuka, o paskui pakisk didesni gabala, kas atrodys dideliau? taip ir kune.. saunuole, kad sportuoji!
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 18, 10:32)
Labas rytas,

SOWEFLU, reikia cardio pratimu tau daugiau, jei nori ryskumo, o ne tik tvirteti po riebaliniu sluoksniu, nes po kurio laiko pastebesi, kad pastambejai, o tai nereiks storumo, oreiks  kad raumenukai padidejo, o riebalinis sluoksnis ne..  pakisk po kaldra kumpio gabaliuka, o paskui pakisk didesni gabala, kas atrodys dideliau? taip ir kune.. saunuole, kad sportuoji!

papildziau albuma biggrin.gif:D:D lotuliukas.gif doh.gif doh.gif ner kuom daugiau didziuotis biggrin.gif kaip nuridint ta ko nereik ... nu tikrai jau geriau nenuridinsiu bet valgymu poros seklyciu i diena neuzsiimsiu, valios turiu sportui ir tvarkingai mitybai, bet ne nevalgymui, kad nunykciau su visais riebalais tuo paciu ir raumenais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 18 gegužės 2012 - 12:57
Sedindriuke, na mano tikslas nera numesti riebala..na keista ta mano kuno struktura..matyt kaulai smulkus. Bet jei pastoreju,tada negraziai ant koju uzsideda..celiulitai isryskeja. Kazkaip neisivaizduoju ka daryt su savo kunu biggrin.gif kaip ji modeliuoti
As net nesportuodama kazkodel visiems sukeliu ispudi,kad ta darau. Bet kai nera riebalo daug,tai tie raumenys savaime isryskeja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOWELU: 18 gegužės 2012 - 13:04
QUOTE(SOWELU @ 2012 05 18, 12:01)
Sedindriuke, na mano tikslas nera numesti riebala..na keista ta mano kuno struktura..matyt kaulai smulkus. Bet jei pastoreju,tada negraziai ant koju uzsideda..celiulitai isryskeja. Kazkaip neisivaizduoju ka daryt su savo kunu biggrin.gif kaip ji modeliuoti
As net nesportuodama kazkodel visiems sukeliu ispudi,kad ta darau. Bet kai nera riebalo daug,tai tie raumenys savaime isryskeja smile.gif

mhm noreciau tokios strukturos biggrin.gif
dabar nusifotkinus atrodau kaip atrodydavau ir tiek, gero fotografo reik kad seselius sugaudytu ir atrodytu kojos bei kunas tikrai ne toks koks buvo o su raumenukais ryskesniais.. kai pasifotkinu pati save tik susinervinu - nei matos kas nei ka... tai kaip jaustis biggrin.gif o tau net nieko nedarant visi giria biggrin.gif faina! biggrin.gif

p.s. cia mes visos si bei ta darom del kuno, be tir sunkiai del kai kuriu vietu isivaizzduojam biggrin.gif
Atsakyti
su tais fotografavimaisi tai taip... as ryte atsikelus i veidrodi pasiziuriu ir sau patinku, o kai karta sugalvojau nusifotkint, bet kai ant kompo paziurejau, tai dieve dieve doh.gif doh.gif paguodziau save, kad tai tikriausiai pc placiaekranio kalte cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 18, 14:40)
kai pasifotkinu pati save tik susinervinu - nei matos kas nei ka... tai kaip jaustis biggrin.gif o tau net nieko nedarant visi giria biggrin.gif faina! biggrin.gif

Pas mane tas pats unsure.gif doh.gif Kas pasakytų, jog tos rankelės tiek prisispaudimų padaro doh.gif Nežinau kodėl čia taip? Fotikas nemyli mūsų?
Atsakyti