QUOTE(irmulia @ 2012 05 18, 13:31)
aaa, fotkinimosi niuansus nagrinėjate, ania?

na galima tuos raumenukus parodyti , tikrai galima. Man pačiai tenka fotkintis kas mėnesį ir fotkės gaunasi tikrai ne ką prasčiau nei kitas asmuo tai daro ( kartais net geriau viskas matosi, kas turi matytis

) Geriausia tai daryti ryte, kai yra šviesu, tempti veidrodį į dienos šviesą ir pleškinti viena ranka

sunkiausia iš nugaros nusitraukti, kad ir koks "krūtas" būtų fotoaparatas
a lia tie daržovių/vištienos kepsniukai - labai jau sotūs , sukramčiau su sultiniu, likuisų nuo daržovių virimo - super pietus "suėjo" - panašu, kad vakarienė bus labai jau lengva
kol kas dar nesutampė

matyt dėl to, kad ne gryna vištiena ir jos buvo labai mažai į masę dėta
Papildyta:
matai, o man jo visai nereikia, niu plona skūrytė ir raumenukas šviečiasi - niu labai dailu

o kai mažas riebaliukas, tai aiii, tik akis bado ir tiek
na riebalo neturet tai jau yra nesveika,vien reprodukcinei funkcijai, o visos jaunos esam
ir is vis pastebiu, kad trydaliojam labiausiai cia tos, kurios vaiku neturim

o vaiku butu tai ir priimtume save kitaip, nes normalu butu ir dubce ir pilvas ir pan, jei aisku fitneso varyboms nesiruostume

) na riebalo nesunaikinsim, jei neisdirbinesim visu kampu, ko moterims reikia, nes kaupias riebalai visur kur vyrams nesikaupia arba jei jiems kaupias, greit nudegina, o mes isdirbinet kuna turim.. arba nusidrozt su cardio ir but be definicijos... klubus turiu, siknike ir turiu, atrodo o varau beveik metai su bodyrocku(na dabar jau nebe), Zuze kokia kuda buvo, ir aptempta oda, bet va zmogus atsigavo, pasidare nebe kiborgas, nes valgyt gavo, o ir matomai, pats organizmas ir prisauke maisto, nes tiek metu Fredis neleido valgyt del biznio... dabar su diena vel daileja... bet matot, ka reiskia pavalge 2 menesius (na netikiu kad bruda kiso labai jau.. bet pavalge ka absoliuciai ribojo) ir kunas pamirso 3 metu varga ir greit pasiemem ko buvo netekes... zodziu krastutinumai ner gerai. nuraminau save, kad vis tiek judu tinkama linkme

na liesintis turiu kur bet kaip atrodysiu klubu kaulais issisokusiais, o kai klubai platesni ir jei tarpas tarp koju atsiras didelis, tai atrodysiu tikrai placiu uzpakaliu ir klisom kojom.. kad kad kudom... teks tada placius rubus nesiot ir kudumo padarinius slept..ir is esmes ne toks amzius, kad iki tiek nuvaryt save... gal kazkada beibiu bus gyvenime, tai sakau ada bus vel smagu grizinet po visu pastorejimu i savo vezes ir matyti pokycius....dabar kai jau pasiekta daug, tai ir kabinejies prie saves, nes nebemtatai nieko radikaliai besikeiciancio..
as pasidariau vakarienei (aisku paputau salotu su dvieju vistos kulseliu mesa pietums) pupu humuso ir kartu su pupom smidru praviriau, tai valgysiu humusa ir mirkysiu smidrus, kalafiora, morkas.. issipusiu vel

o kavos isgersiu dabar (kaukst su sakeliu sau per galva uz ta kava - bet is tikro skubu sugert... kad neliktu

) ir eisiu sunkiai sportint.
Irmulia, beje koki fotika naudoji?

na as siaip issirinkus, ka pirksiuzadu pirkti, tiesiog kaupiuos...

)
Papildyta:
QUOTE(SOWELU @ 2012 05 18, 13:51)
Sedidriuke, tavo bblogas uzkrete

Prisipirkau visokiu seklu, kokosu ir t.t. kepsiu avizinius sausainius
Man kazkaip pradejus sportuot savaime nesinori nesveiko maisto..Nors anksciau visa diena galedavau misti nesveikais angliavandeniais (tortai, pyragai, bulkos, bandeles)
o mano junk food arba blogas maistas yra - maisto per didesnis kiekis, kai jau skrandi pratempia

sita busena yra kazkas baisaus

o jai pasiekti man nedaug reikia, turiu polinki, kad pilvas greit issipucia ir viskas nervinuos, kad nesimato nieko 6packu

uztai megstu rytus, kai atsikeli sviezias ir raumeningas

o jei is vakaro idegio kremu apsivarvolinai.... tada....

saunuole