Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kaip dažnai sveriatės? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Smash @ 2012 05 18, 22:51)
As cia isibrausiu i temute, nors visad tik skaitau. Bet va siandien po Sedindriukes posto irgi uzsimaniau ta Zwow pabandyti, na tai lenkiu galva pries jus abi aciuks.gif  4u.gif  as tik tris round'us isstenejau. Nors ir esu megeja namuose su youtubu sportuoti ar krosus begioti, bet akivaizdu kiek dar vietos tobulejimui yra  smile.gif

Zinok, kai pradedi vis kazkokia programa daryt, ar kitokias treniruotes, tikrai pripratimo reikia smile.gif as pati gyma lankiau kelis metus, o kai pradejau Bodyrock daryt, tai jauciaus kaip begemotas.. nei pajudu, nei padarai, o jei padarau po to tris dienas wc nepasedziu kaip dubce skaudedavo biggrin.gif tiesiog kiekviena programa kitaip moko judet smile.gif jega variacijos, nenuobodu o ir kunas visada veikimo zonoj smile.gif

Sveika, prisijungus, nepabegsi? smile.gif
Atsakyti
Tik kas pirmą kartą pradeda sportuot, o gal nepirmą, bet dar prastai išlaiko tiesų juosmenį - nešokit šuoliuku į lentą (plank). Žinokit, taip galima ir be nugaros likt. Viena pažįstama skundėsi dėl nugaros skausmų. Po to pradėjau klausinėt, ką darė. Tai pagal bodyrock šokinėjo doh.gif Taip kad būkit protingos. Užteks ir žingsnio atgal, nebūtinai iškart šuoliuką daryt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 19, 00:25)
visiems aplink, kuriems nera malonu pasakyt, kad sportuoji,

Kas čia per bajeris? Kodėl nėra malonu?
Kiti pavydi ar kas? Sakyčiau, juk turėtų palaikyti.
Visai kas kita kokia joga. Tada sektante išvadina doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Galvoju ar sportuot ar pailsėt šiandien. Bet jaučiu pirmas variantas nugalės biggrin.gif
Gražaus šeštadienio visoms!
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 05 19, 04:33)
Tik kas pirmą kartą pradeda sportuot, o gal nepirmą, bet dar prastai išlaiko tiesų juosmenį - nešokit šuoliuku į lentą (plank). Žinokit, taip galima ir be nugaros likt. Viena pažįstama skundėsi dėl nugaros skausmų. Po to pradėjau klausinėt, ką darė. Tai pagal bodyrock šokinėjo doh.gif  Taip kad būkit protingos. Užteks ir žingsnio atgal, nebūtinai iškart šuoliuką daryt 4u.gif
Papildyta:

Kas čia per bajeris? Kodėl nėra malonu?
Kiti pavydi ar kas? Sakyčiau, juk turėtų palaikyti.
Visai kas kita kokia joga. Tada sektante išvadina doh.gif

Mhm plank daryt ir visus suolius atsargiai reik daryt, sustiprejus. O plank teisingai daromas be sokinejimu labai super pratimas visam korpusui (o variaciju kieeeeekkk...)
ypac dabartinis bodyrock doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Taip ne visiems pasakysi, kad sportuoji,o k dar labiau kad tai gyvenimo budas.... kitiems geriau palot, liezuviais pamalt, savo puzrus toliau pries telika isvertus but ir jo... sektante isvadint (cia geras biggrin.gif ) ir pvz kam paaiskinsi be kreivo zvilgsnio atgal, kad kazko nevalgai, nes savijauta be to geresne biggrin.gif ? nes sulauki, vajeee tai ka tu valgai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 19 gegužės 2012 - 08:29
Sveikos 4u.gif

aš buvau šiek tiek pradingus ax.gif , bet tik iš SM tongue.gif Mokslai/darbai buvo užspaude

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 18, 23:25)
gal negausiu pylos uz viena zodi, bet siaip visiems aplink, kuriems nera malonu pasakyt, kad sportuoji, skiriu tai:

Čia turbūt žmonių pavydas pasirodo, nereik kreipti dėmesio į tokius žodžius mirksiukas.gif Man tai jau azartas sportuoti ir po kiekvienos treniruotės pasidėt pliusuką (rašausi aš kiek ir kokių workout'u padarau) biggrin.gif
Aš eisiu ieškot JM BR čia tiek buvo išgirta, reiks šiandien su ja padraugaut biggrin.gif
Atsakyti
O man lomkės kai negaliu sportuot.
Biški gydytojas liepė lengviau, tai aš negaliu lengviau.
Tada jau man geriau niekaip.
Tiesa, vakar įdomumo dėlei išbandžiau pilatesą.
Kadangi su kuponu, tik pradedantiems galioja, tai neturėjau ką veikt.
Bet man pats procesas įdomus.
Žiūrėsim, kaip toliau bus.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 05 19, 07:59)
O man lomkės kai negaliu sportuot.
Biški gydytojas liepė lengviau, tai aš negaliu lengviau.
Tada jau man geriau niekaip.
Tiesa, vakar įdomumo dėlei išbandžiau pilatesą.
Kadangi su kuponu, tik pradedantiems galioja, tai neturėjau ką veikt.
Bet man pats procesas įdomus.
Žiūrėsim, kaip toliau bus.

ir tu paaiskink kam nors kad tau lomkes be sporto, tada vis tiek tik ir galvoji, blinnn neiseina pasportuot, negaliu, sutrukde... nepaaiskinsi, o kad mum taip yra...

Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 19, 10:09)
nepaaiskinsi, o kad mum taip yra...

Diagnozė lotuliukas.gif
Atsakyti
Dekui, kad del nugaros perspejot, bandysiu atsargiau ant jos dirbti, nors siandien nieko lyg ir neskauda wink.gif
O gal galit pasidalinti savo megstamiausiais BR workout'ais ? Arba tais nuo kuriu pradejot su BR sportuoti. As daznai isijungiu, perziuriu, bet atmusa nora, kai pasirodo per daug sunku ar tai kokius sandbag'us naudoja kuriu as neturiu ax.gif
Smagu, kad taip lengvai su naujomis sportuotojomis bendraujat, is karto motyvacija pakyla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 05 19, 09:55)
Dekui, kad del nugaros perspejot, bandysiu atsargiau ant jos dirbti, nors siandien nieko lyg ir neskauda wink.gif
O gal galit pasidalinti savo megstamiausiais BR workout'ais ? Arba tais nuo kuriu pradejot su BR sportuoti. As daznai isijungiu, perziuriu, bet atmusa nora, kai pasirodo per daug sunku ar tai kokius sandbag'us naudoja kuriu as neturiu  ax.gif
Smagu, kad taip lengvai su naujomis sportuotojomis bendraujat, is karto motyvacija pakyla  4u.gif

siulau pasijunkt BR puslapi ir pasijungt archyva.prasideda nuo 2009m.irangos minimaliai,o efekta kt.diena pajusi:D
Atsakyti
Hey.
Per daug galvos sukti, kas ka pagalvos, tai tikrai neverta. Viskas juk cia tik is pavydo. Amzinai gi zmones pavydi, tai vienas pinigu daugiau turi, tai kito kunas grazesnis, tai dar kas nors... O istikruju, tai juk pats ir yra kaltas, kad neranda savyje valios susiimti ir kazko siekti gyvenime. Eina jie velniop! As jau geriau busiu keistuolis ju akimis nei pilka mase.
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 05 19, 15:58)
Hey.
Per daug galvos sukti, kas ka pagalvos, tai tikrai neverta. Viskas juk cia tik is pavydo. Amzinai gi zmones pavydi, tai vienas pinigu daugiau turi, tai kito kunas grazesnis, tai dar kas nors... O istikruju, tai juk pats ir yra kaltas, kad neranda savyje valios susiimti ir kazko siekti gyvenime. Eina jie velniop! As jau geriau busiu keistuolis ju akimis nei pilka mase.

hmmmm....
Papildyta:
.....niu sportijam...netingim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti