QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 06 09, 09:39)
Dar dėl darzoviu ir vaisiu neaiskumu kilo:
Gydytojas Nr. 1: reikia 500 gr. zaliu darzoviu kasdien.
Gydytojas Nr. 2: jokių zaliu darzoviu - tik troskintos garuose, vaisiai - tik bananai ir kepti arba garuose troskinti obuoliai.
Gydytojas Nr. 1: reikia 500 gr. zaliu darzoviu kasdien.
Gydytojas Nr. 2: jokių zaliu darzoviu - tik troskintos garuose, vaisiai - tik bananai ir kepti arba garuose troskinti obuoliai.
daktaras numeris du buvo teisus.
daržovės galima valgyti visas, troškintas , virtas, teisingai iš vaisiu pirma laiką tinka kepti obuoliai bananai ir pan, kriaušių kuri laiką geriau privengt.. uogas braškes drąsiai galima valgyti ir viska kas neturi storos skuros, jei obuolius turi ją reiškia reikėtu nulupt

kas dėl lašišos čia yra labai riebi žuvys dėt to galėjo buti tokia reakcija.
QUOTE(uolma @ 2008 06 09, 13:23)
Rašiau rašiau ir dingo viskas.
Na jo jei būčiau neradus šios temos tai velnias žino ko dar būčiau privalgius.
Net nežinau ką reiks iš briedžio kumpio pasigaminti gal kokias galkutes išsivirti. O bulvių virtų a galima. ir kaip su tom daržovėm kaži, pomidorais, agurkais, salotom.
O kodėl lašišos negalima?
Reiks pirktis tą garų puodą dabar tikrai, nes MB gavo gimtadieniui pinigų nusipirkti šitam puodui, nes anyta tokį turi, tai labai čiki viskas gaunasi. Tai vis neprisiruošėm nusipirkti, o dabar jau kaip ir tikrai reikia. Ir labai lengva ir paprsta naudotis ir sveika.
O dar ir dešinėj pusėj strėnas skauda, nesuprantu kas čia darosi.
Na jo jei būčiau neradus šios temos tai velnias žino ko dar būčiau privalgius.
Net nežinau ką reiks iš briedžio kumpio pasigaminti gal kokias galkutes išsivirti. O bulvių virtų a galima. ir kaip su tom daržovėm kaži, pomidorais, agurkais, salotom.
O kodėl lašišos negalima?
Reiks pirktis tą garų puodą dabar tikrai, nes MB gavo gimtadieniui pinigų nusipirkti šitam puodui, nes anyta tokį turi, tai labai čiki viskas gaunasi. Tai vis neprisiruošėm nusipirkti, o dabar jau kaip ir tikrai reikia. Ir labai lengva ir paprsta naudotis ir sveika.
O dar ir dešinėj pusėj strėnas skauda, nesuprantu kas čia darosi.
moterys jūs jau nesupykit bet pasakysiu grežtai : aš nesuprantu kas per bėdos ir klausimai tipo "tai ka dabar valgyt???? " galima pamanyt iki operacijos tik picas šašlykus ir pan valgėt


taigi virkit įvairiausias sriubas, košes, troškinius gaminkit, kept žuvy folijoj (skaitosi karta į savaite galima ir keptuvei keptos mėsytes, kad tik labai apskrudusi nebūtu ) troškinkit kotletus (pvz išpradžiu galit apkept tada i puodą ir troškinat į pabaigą biški pieno miltų ir dar patroškinat su bulvių koše ir virtu burokėliu salotom liux) puiku jei kad galvoja apie garinius puodus puiki išeitis, omletai, apkepai visokie juk aibe skanaus maisto yra ir be visokiu majonezu ir kitu priedu , sausainiai mūsų lietuviški tipo "gaidelis" bandeles sumuštiniai su fermentiniu sūriu, virta mėsyte (ne šalta)

strėnas gali skaudėt kaip atsakomąja reakcija į užkabinta nervą man panašiai irgi buvo bandyk kokiu leotonu patept. bet nepamaišytu mediko konsultaciją.
plius neamirškit valgys dažniau mažesniom porcijom, nepalikt skrandžio tuščio ilgam (galit net vidurius paleist) arba jausti nemalonius pojučius nes dabar tulžis nesirenka puslei o išteka į plonąja žarną, o jei ji neturi ką virškint gali dirgint todėl visokie nemalonumai prasideda.
Papildyta:
kas dėl siūlu eik po savaites jau turėtu but gerai šiaip jei kas ten vietoj turėtu pasakyt ar jau galima išimt
