Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
gal kas stuburui/lailysenai darot ką nors speciali?
Atsakyti
Cartman, stuburui ir visam korpusui pratimas numeris 1 yra PLANK pratimai visom variacijom! Pagooglink, nes ivairoves daug..

As po 550 rep Fat Masaccre workout is senojo BR. Apsilimas kazkoks tik biggrin.gif bet nieko suejo biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, mano kaulai smulkūs smile.gif niekada nesvėriau daugiau 52kg.
Reikės nusifotografuot ir parodyt jums nuotraukas, o tai akmenim užmėtysit
biggrin.gif argi ne svarbiausia, kaip atrodai veidrody?
Atsakyti
ačiū, reiks pažiūrėt, gal kją prisiderinsiu, nes man įvairovės prie mano daromų lyg norėtųs smile.gif
šiaip niekad nesu pratimų darius pagal tuos visus video, mb man programas sudarinėja ir pratestuoja ar taisyklingai padarau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 07 09, 22:11)
gal kas stuburui/lailysenai darot ką nors speciali?

Šiuo klausimu joga yra nepamainomas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Siandien bus upper treniruote Electric beat wo is LF ir ab challenge day3 is strong as susan (youtubej).
Atsakyti
laba sportininkes ir naujokes!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
...laikom fronta...aisku nepamirstat dar po 15 min uz mumis atostogaujancias pasportint ane???? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
sedindriuke , Mo parasiau jums bet nezinau ar daeis mano memuararai iki jusu ax.gif ...sedindriuke tai varai kaip reikiant?kaip sugrizimas?dar vis varai is ikvepimo, as jau svajoju kaip aplink stadijona ryt krosiuka begsiu...ziuresim.... biggrin.gif
Atsakyti
aš jau šiandien atlikau pratimų kompleksą "lempučių keitimas", kadangi pasirodė, kad namie nelabai yra daiktų, nuo kurių neūžauga kaip aš pasiektų lempą, tai beveik kaip geras apšilimas gavos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 07 10, 14:07)
laba sportininkes ir naujokes!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
...laikom fronta...aisku nepamirstat dar po 15 min uz mumis atostogaujancias pasportint ane???? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
sedindriuke , Mo parasiau jums bet nezinau ar daeis mano memuararai iki jusu ax.gif ...sedindriuke tai varai kaip reikiant?kaip sugrizimas?dar vis varai is ikvepimo, as jau svajoju kaip aplink stadijona ryt krosiuka begsiu...ziuresim.... biggrin.gif

Mandy333, nesprok daržą siaubdama biggrin.gif bet už mane ir nusiaubk kelis kg gėrybių a biggrin.gif aš už tave pasportinsiu biggrin.gif

čia kaip juodojoj skylėj lyja, saulės nėra visiškai biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos sportininkes, as irgi jau is Lietuvos rasau smile.gif Kol kas dar sportu neapleidau, rytais JM pasileidziu pusvalandziui.
Siandien pas drauge, darbe issimatavau ant kazkokiu tais profesionaliu svarstykliu, visus duomenis, tai net upas pakilo rolleyes.gif Viskas geriau nei norma pagal visas lenteles, riebalu mase 17,4, skysciu mase 60,2, raumenu 39,3 ir kaulu 6,2 smile.gif Neaisku kiek tiksliai cia viskas apskaiciuota, bet vistiek ant dusios gera dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 07 12, 18:26)
Sveikos sportininkes, as irgi jau is Lietuvos rasau smile.gif Kol kas dar sportu neapleidau, rytais JM pasileidziu pusvalandziui.
Siandien pas drauge, darbe issimatavau ant kazkokiu tais profesionaliu svarstykliu, visus duomenis, tai net upas pakilo  rolleyes.gif  Viskas geriau nei norma  pagal visas lenteles, riebalu mase 17,4, skysciu mase 60,2, raumenu 39,3 ir kaulu 6,2  smile.gif Neaisku kiek tiksliai cia viskas apskaiciuota, bet vistiek ant dusios gera dabar  biggrin.gif

Šaunuolė, kad neapleidi JM ir atostogaudama smile.gif Kaip kitos Lietuvaitės? Ryškiai poilsiauja pasiutusioje gamtoje smile.gif ?
Smash, kur tu šiaip gyveni? Gerų atostogų tau! pavydžiu... prabėgo man tas laikas kaip kveptelėjimas....
Atsakyti

Sedindriuke as siuos metus Paryziuj mokinausi, bet nuo spalio i UK grisiu pasibaigti studiju, bet oj kaip nesinori man tos Anglijos nors tu ka verysad.gif Oras ir maistas man depresija ten varo doh.gif
Nors Skotijoj dar baisesnis oras tikriausiai, kiek jau laiko ten gyveni?

As dar va drauga is Prancuzijos parsiveziau Lietuva aprodyti bigsmile.gif Rytoj meginsim i pajuri vaziuoti, nors orai nekokie pranasaujami unsure.gif Bandysiu ir ten pasijudinti bent kazkiek cool.gif
Atsakyti