gal kas stuburui/lailysenai darot ką nors speciali?
Cartman, stuburui ir visam korpusui pratimas numeris 1 yra PLANK pratimai visom variacijom! Pagooglink, nes ivairoves daug..
As po 550 rep Fat Masaccre workout is senojo BR. Apsilimas kazkoks tik
bet nieko suejo
As po 550 rep Fat Masaccre workout is senojo BR. Apsilimas kazkoks tik

Merginos, mano kaulai smulkūs
niekada nesvėriau daugiau 52kg.
Reikės nusifotografuot ir parodyt jums nuotraukas, o tai akmenim užmėtysit
argi ne svarbiausia, kaip atrodai veidrody?

Reikės nusifotografuot ir parodyt jums nuotraukas, o tai akmenim užmėtysit

ačiū, reiks pažiūrėt, gal kją prisiderinsiu, nes man įvairovės prie mano daromų lyg norėtųs 
šiaip niekad nesu pratimų darius pagal tuos visus video, mb man programas sudarinėja ir pratestuoja ar taisyklingai padarau

šiaip niekad nesu pratimų darius pagal tuos visus video, mb man programas sudarinėja ir pratestuoja ar taisyklingai padarau

QUOTE(Cartman @ 2012 07 09, 22:11)
gal kas stuburui/lailysenai darot ką nors speciali?
Šiuo klausimu joga yra nepamainomas dalykas

Siandien bus upper treniruote Electric beat wo is LF ir ab challenge day3 is strong as susan (youtubej).
laba sportininkes ir naujokes!!!
...laikom fronta...aisku nepamirstat dar po 15 min uz mumis atostogaujancias pasportint ane????
sedindriuke , Mo parasiau jums bet nezinau ar daeis mano memuararai iki jusu
...sedindriuke tai varai kaip reikiant?kaip sugrizimas?dar vis varai is ikvepimo, as jau svajoju kaip aplink stadijona ryt krosiuka begsiu...ziuresim....

...laikom fronta...aisku nepamirstat dar po 15 min uz mumis atostogaujancias pasportint ane????

aš jau šiandien atlikau pratimų kompleksą "lempučių keitimas", kadangi pasirodė, kad namie nelabai yra daiktų, nuo kurių neūžauga kaip aš pasiektų lempą, tai beveik kaip geras apšilimas gavos

QUOTE(mandy333 @ 2012 07 10, 14:07)
laba sportininkes ir naujokes!!!
...sedindriuke tai varai kaip reikiant?kaip sugrizimas?dar vis varai is ikvepimo, as jau svajoju kaip aplink stadijona ryt krosiuka begsiu...ziuresim.... 

Mandy333, nesprok daržą siaubdama

čia kaip juodojoj skylėj lyja, saulės nėra visiškai

Sveikos sportininkes, as irgi jau is Lietuvos rasau
Kol kas dar sportu neapleidau, rytais JM pasileidziu pusvalandziui.
Siandien pas drauge, darbe issimatavau ant kazkokiu tais profesionaliu svarstykliu, visus duomenis, tai net upas pakilo
Viskas geriau nei norma pagal visas lenteles, riebalu mase 17,4, skysciu mase 60,2, raumenu 39,3 ir kaulu 6,2
Neaisku kiek tiksliai cia viskas apskaiciuota, bet vistiek ant dusios gera dabar

Siandien pas drauge, darbe issimatavau ant kazkokiu tais profesionaliu svarstykliu, visus duomenis, tai net upas pakilo

QUOTE(Smash @ 2012 07 12, 18:26)
Sveikos sportininkes, as irgi jau is Lietuvos rasau
Kol kas dar sportu neapleidau, rytais JM pasileidziu pusvalandziui.
Viskas geriau nei norma pagal visas lenteles, riebalu mase 17,4, skysciu mase 60,2, raumenu 39,3 ir kaulu 6,2
Neaisku kiek tiksliai cia viskas apskaiciuota, bet vistiek ant dusios gera dabar 

Šaunuolė, kad neapleidi JM ir atostogaudama

Smash, kur tu šiaip gyveni? Gerų atostogų tau! pavydžiu... prabėgo man tas laikas kaip kveptelėjimas....
Sedindriuke as siuos metus Paryziuj mokinausi, bet nuo spalio i UK grisiu pasibaigti studiju, bet oj kaip nesinori man tos Anglijos nors tu ka

Nors Skotijoj dar baisesnis oras tikriausiai, kiek jau laiko ten gyveni?
As dar va drauga is Prancuzijos parsiveziau Lietuva aprodyti