po to eisiu skaityty ka priraset...
galiu pasakyti kad sodyba, seneliai ir miskai - man visai i nauda. tolerancijos mano zolems ir naujai mitybai buvo daugiau nei reikia (vos ne is kitos puses: toleravo kaip ligonius toleruoja, suprask

sporto nebuvo intensyvaus, nes tai vaikis miega, tai seneliai...bet stengiaus kad 2/3 dienas istaikyt. be to, buvo tvanku antram aukste name sportuot, greit prakaitas zliaugdavo, tai pastebejau stai ka: jegos pratimu neisdarydavau normaliai, o cardio buvo lengviau daryt. lauke daryti negalejau, nes vaikis mane pamato ir lekia iskart. todel su vyresniuoju lauke zaisdavo, kol as antram aukste pasportuodavau. miskan list nenorejau - bimbalu ir uodu per akis.
kazkiek nukrito svorio, ne per daugiausiai - i savo siauresnius sortus ilindau, bet dar aptempia, ne tiek , kiek planavau (cia toks buvo mini noras), bet ko noreti - nepilnai tik dvi savaites buvau isvykus.)ai, dar liko juk tos vasaros. bet kas pasidare - sutriko MMM ciklas. keista. tikrai nenumeciau staigia ir drastiskai - idomiai, vadinasi, reaguoja mano kunas i pokycius.
dabar galvoju, as mieste, saldytuvas visai po ranka. kad nepadauginciau apsuku skaiciaus