Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveikos sveikos 4u.gif su liutimis ir saule 4u.gif as tik pasisveikinu ir vel leksiu, nes grizus miestan visokiu reikalu.... biggrin.gif

po to eisiu skaityty ka priraset...
galiu pasakyti kad sodyba, seneliai ir miskai - man visai i nauda. tolerancijos mano zolems ir naujai mitybai buvo daugiau nei reikia (vos ne is kitos puses: toleravo kaip ligonius toleruoja, suprask lotuliukas.gif ). gal tik senelis paburbejo pora sykiu, kad "brokiju" jo maista.
sporto nebuvo intensyvaus, nes tai vaikis miega, tai seneliai...bet stengiaus kad 2/3 dienas istaikyt. be to, buvo tvanku antram aukste name sportuot, greit prakaitas zliaugdavo, tai pastebejau stai ka: jegos pratimu neisdarydavau normaliai, o cardio buvo lengviau daryt. lauke daryti negalejau, nes vaikis mane pamato ir lekia iskart. todel su vyresniuoju lauke zaisdavo, kol as antram aukste pasportuodavau. miskan list nenorejau - bimbalu ir uodu per akis.

kazkiek nukrito svorio, ne per daugiausiai - i savo siauresnius sortus ilindau, bet dar aptempia, ne tiek , kiek planavau (cia toks buvo mini noras), bet ko noreti - nepilnai tik dvi savaites buvau isvykus.)ai, dar liko juk tos vasaros. bet kas pasidare - sutriko MMM ciklas. keista. tikrai nenumeciau staigia ir drastiskai - idomiai, vadinasi, reaguoja mano kunas i pokycius.

dabar galvoju, as mieste, saldytuvas visai po ranka. kad nepadauginciau apsuku skaiciaus biggrin.gif link jo; sodyboj - iki virtuviu/tualeto/saldytuvo - visai kitokie atstumai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 07 13, 00:09)
Sedindriuke as siuos metus Paryziuj mokinausi, bet nuo spalio i UK grisiu pasibaigti studiju, bet oj kaip nesinori man tos Anglijos nors tu ka  verysad.gif Oras ir maistas man depresija ten varo  doh.gif
Nors Skotijoj dar baisesnis oras tikriausiai, kiek jau laiko ten gyveni?

As dar va drauga is Prancuzijos parsiveziau Lietuva aprodyti  bigsmile.gif Rytoj meginsim i pajuri vaziuoti, nors orai nekokie pranasaujami  unsure.gif Bandysiu ir ten pasijudinti bent kazkiek  cool.gif

Oi SMASH, kaip aš į Prancūziją noriu... dėl maisto nemanau, kad labai skiriasi nei UK, nors tikiu turgelių, jaukių parduotuvėlių, siaurų gatvelių su sūrinėm, vyninėm pilna...eh kažko romantizuoju ir labai noriu pastarą laiką biggrin.gif

Škotijoj treti metai eina, pasibaigiau studijas čia iš LT pasibaigus atvažiavus... čia iš vis saulės nėr... prie maisto pripratau, bet ką bekalbėt apie sveriamus dalykus o ne po 3 uogas supakuotus.... Pranc8ijoj nesimaitini vien kruasanais ar macaroons biggrin.gif ?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 07 13, 05:06)

Sveika,
smagios atostogos! Laikyk fronta.

O visokie sutrikimai daug kam pasireiskia pradejus zaliavalgiaut deja... o man tokie dalykai nepatinka..neidomus man tokie detoksifikaciju budai ar valymaisi ar kaip ten vadinama..aciu kad nagai luzinetu, plaukai skilinetu, o mmm triktu... ar pakankamai riebalu vartoji pirmas klausimas del mmm sutrikimo? nesvarbu kad kcal gali surinkti...

grazaus laiko 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
laikom frontą, kad lietūs nenuplautų entuziazmo mirksiukas.gif
Pavydžiu dėl svarstyklių, kad taip išsimatavai, aš gi irgi tokias turiu. Kai nusipirkau, pasiėmiau instrukciją, pabandžiau kažką ten paspaudėlioti, šūdas gavos ir mečiau. Aš ilgai su visokiom technikom nesusidraugauju doh.gif biggrin.gif Reikia MB pristrointi, kad bandytų išmatuoti, tik bėda, kad instrukcija jau gal kažkur anapus biggrin.gif
Varėm dvi dienas iš eilės po baisius kompleksus, nes šmikis sakė, kad išvažiuos šiandien porai dienų. Šiandien ryte skelbia, kad jau nevažiuos šiandien. Sakau, gal trečią dieną pavarom? Nu skauda, skauda rankas, kojas truputį, bet maloniai. Geri kompleksėnai buvo. Svoris buvo porą trejetą šimtų gramų užkilęs, pasilaikė kelias dienas, jau kažkaip nelinksma buvo, nes atrodė nuo ko? Bet jau nukrito ir dar minus porą šimtų gramų. Nervuoja, kaip norėčiau stabilumą išlaikyti. Kodėl man nesigauna? Ar čia ir nerealu gramas į gramą? blush2.gif Bet kažkaip kai pagalvoji ar visiems jau taip po kokį puskilį svyruoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 07 13, 07:32)
Labas rytas,
laikom frontą, kad lietūs nenuplautų entuziazmo mirksiukas.gif
Pavydžiu dėl svarstyklių, kad taip išsimatavai, aš gi irgi tokias turiu. Kai nusipirkau, pasiėmiau instrukciją, pabandžiau kažką ten paspaudėlioti, šūdas gavos ir mečiau. Aš ilgai su visokiom technikom nesusidraugauju doh.gif  biggrin.gif Reikia MB pristrointi, kad bandytų išmatuoti, tik bėda, kad instrukcija jau gal kažkur anapus biggrin.gif
Varėm dvi dienas iš eilės po baisius kompleksus, nes šmikis sakė, kad išvažiuos šiandien porai dienų. Šiandien ryte skelbia, kad jau nevažiuos šiandien. Sakau, gal trečią dieną pavarom? Nu skauda, skauda rankas, kojas truputį, bet maloniai. Geri kompleksėnai buvo. Svoris buvo porą trejetą šimtų gramų užkilęs, pasilaikė kelias dienas, jau kažkaip nelinksma buvo, nes atrodė nuo ko? Bet jau nukrito ir dar minus porą šimtų gramų. Nervuoja, kaip norėčiau stabilumą išlaikyti. Kodėl man nesigauna? Ar čia ir nerealu gramas į gramą? blush2.gif Bet kažkaip kai pagalvoji ar visiems jau taip po kokį puskilį svyruoja g.gif

Kokius sportus varet?
Siandien nusimaciau Silenk Killer workout is senu BR workoutu.

aisku nerealu kad gramas i grama biggrin.gif Biski juokinga taip skaityti.. smile.gif vakare gali ir 2 kg sverti daugiau nei kad ryte smile.gif maistas, tustinimasis, vandens kiekis isgertas, vidiniai organizmo svyravimai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 13, 09:53)
Kokius sportus varet?
Siandien nusimaciau Silenk Killer workout is senu BR workoutu.

aisku nerealu kad gramas i grama biggrin.gif Biski juokinga taip skaityti.. smile.gif vakare gali ir 2 kg sverti daugiau nei kad ryte smile.gif maistas, tustinimasis, vandens kiekis isgertas, vidiniai organizmo svyravimai.. smile.gif

Nesityčiok tongue.gif Šiaip man taip nebūna. Jei du kg užliptų per dieną, tai ką žinau blink.gif Tai čia jau būtų, kad aš visą tortą suvalgiau. Matai, kiekvienas mes kitoks. Ir aš tokia, kad kelių šimtų gramų apsunkimas jau galima sakyti ant manęs matosi, todėl aš neturėčiau sau to leisti, turėčiau išlaikyti visuomet apylygį svorį.

Bootylicious ir Abs On Fire. Mes dabar kartu šiame lygmenyje.
Atsakyti
Sedindriuke, oj ne, jei macaroonais smaliziauciau labai, tai i bankrota nueiciau, vienas tas macaroonas apie pusantro euro doh.gif Bet croissantus ar pain au chocolat tai karts nuo karto nusiperku, sunkiausiai tai man cia atsisipirti tam batonui, baguette su sviestu tai ant karto galeciau visa sukirsti unsure.gif biggrin.gif
Bet maistas angliskas ir prancuziskas man tikrai labai skiriasi, mesa sveikesne atrodo, darzoves su skoniu.. Atsimenu dariausi Anglijoj salotas su grietine, tai pomidoras net grietines nenudaze, balta ir liko doh.gif Ir apskritai pati maisto kultura... Storu zmoniu visai nera beveik, o Anglijoj baisu ziuret, nes kudo, sportisko zmogaus reikia ieskoti doh.gif
Vicious Vici, man tai dienos begyje, svoris gali tikrai kokiu kilogramu svyruoti jei ne daugiau, net pries tualeta ir po jau ten oho kokiu puskilogramiu keiciasi ;D Tai as irgi i tokius svyravimus nekreipiu demesio, plius vandens stengiuos po du litrus isgerti kasdiena tai irgi svoris nuo to turetu laikinai dideti, bet i kuna juk neis smile.gif

Nu vsio vaziuosim jau i Pajuri, laikykit kumscius geram orui! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 07 13, 08:53)
Sedindriuke, oj ne, jei macaroonais smaliziauciau labai, tai i bankrota nueiciau, vienas tas macaroonas apie pusantro euro  doh.gif Bet croissantus ar pain au chocolat tai karts nuo karto nusiperku, sunkiausiai tai man cia atsisipirti tam batonui, baguette su sviestu tai ant karto galeciau visa sukirsti  unsure.gif  biggrin.gif
Bet maistas angliskas ir prancuziskas man tikrai labai skiriasi, mesa sveikesne atrodo, darzoves su skoniu.. Atsimenu dariausi Anglijoj salotas su grietine, tai pomidoras net grietines nenudaze, balta ir liko  doh.gif Ir apskritai pati maisto kultura... Storu zmoniu visai nera beveik, o Anglijoj baisu ziuret, nes kudo, sportisko zmogaus reikia ieskoti  doh.gif
Vicious Vici, man tai dienos begyje, svoris gali tikrai kokiu kilogramu svyruoti jei ne daugiau, net pries tualeta ir po jau ten oho kokiu puskilogramiu keiciasi ;D Tai as irgi i tokius svyravimus nekreipiu demesio, plius vandens stengiuos po du litrus isgerti kasdiena tai irgi svoris nuo to turetu laikinai dideti, bet i kuna juk neis  smile.gif

Nu vsio vaziuosim jau i Pajuri, laikykit kumscius geram orui!  bigsmile.gif

oi del tikrai negraziu zmoniu ir aptukusiu zinau.LUTONE oro uoste griztant is LT akim ieskojau Kazko grazaus-nerasi..apsizioje visi spurgom,bagetem,sluoksniuotos teslos edesiais..o skotijoj ir baisu..zinai i ka grazu ziuret?i bobutes virs 70metu-jos dar nedegeneratai,islaikiusios liekna elegancija,su puspaltukais,bateliais..o visa kita..vaikstantys teslainiai,kuriu net veidai perburke,istine,.. Ir nevarau,taip yra..
Atsakyti
Given444,kt temoj apie zanda rasei ir puliu samprotavimus..zinok,nemanau kad jei atslugsta ir praeina (ir jei tikrai tai buwo puliai) nieko gero-juk viduj viskas pasiskirsto ir lieka.. Baisus dalykas toks kaupimasis bet puliai buna su skausmu dazniausiai,ypac pavojinga galvos srity o tam ertmiu galvoj dafiga (tarp kaukoles kaulu,ausu srity).Tiketina kad kazkokia reakcija apturejai,gal siaip pasalus buwai ir iskele..
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 07 12, 18:26)
...
Siandien pas drauge, darbe issimatavau ant kazkokiu tais profesionaliu svarstykliu, visus duomenis, tai net upas pakilo  rolleyes.gif  Viskas geriau nei norma  pagal visas lenteles, riebalu mase 17,4, skysciu mase 60,2, raumenu 39,3 ir kaulu 6,2  smile.gif Neaisku kiek tiksliai cia viskas apskaiciuota, bet vistiek ant dusios gera dabar  biggrin.gif

turiu as tokias svarstykles, bet maniskes kazkieno pieno riebuma terodo biggrin.gif sako, kad as 15% fat biggrin.gif turetu visi 6-pack sviestis prie tokiu procentu, o is tikruju net is tolo ne. itariu paklaida +10%. gal profesionalios siek tiek tikslesnes.

vakar islekiau su dvirku ir uzklupo mane lietus, toks ne siaip sau, o pyle tai, kad net. kol parsivilkau per upelius ir balas, tai buvau permirkus iki paskutinio siulo. galinis ratas vandeni kelia ir nesa ant nugaros ir subines. 'nuostabus' jausmas, kai saltas vanduo sruvena zemyn subines grioveliu doh.gif doh.gif gryzus is batu vandeni ispyliau, nusiplesiau slapius sortus ir maikes ir life is good lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms smile.gif paskaiciau jusu postus, pagalvojau parasysiu ir kaip man sekasi smile.gif na siandien baigiau 5 diena insanity, dar ryt ir iseigine biggrin.gif na jo, treniruotes tai tikrai neislengvuju, o ypac zinant, kad tai tik pirma savaite... tai kas bus po to??? dar dabar ir tos treniruotes neilgos, kazkaip greit sukandus dantis atsportuoji ir gerai biggrin.gif nors sportuojant laikas ir prailgsta... norejau jusu paklausti, ar jus darot kokius prisidavimus kiek kas numete ir pan? ar cia visos sportuoja tik savo malonumui ir svorio palaikymui? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=takimu,2012 07 13, 21:26]
Labukas visoms smile.gif paskaiciau jusu postus, pagalvojau parasysiu ir kaip man sekasi smile.gif na siandien baigiau 5 diena insanity, dar ryt ir iseigine biggrin.gif na jo, treniruotes tai tikrai neislengvuju, o ypac zinant, kad tai tik pirma savaite... tai kas bus po to??? dar dabar ir tos treniruotes neilgos, kazkaip greit sukandus dantis atsportuoji ir gerai biggrin.gif nors sportuojant laikas ir prailgsta... norejau jusu paklausti, ar jus darot kokius prisidavimus kiek kas numete ir pan? ar cia visos spor

prisiduodavom, kas kaip ka sportavo, kaip kam sekas ka pamesti, kaip sekas kam valgyti, mitybos laikytis tvarkingos, kaip kokios savijautos ir tiek smile.gif Malonumas svarbiausia smile.gif o jis ir atsiranda kai rezultatai zybsi wink.gif

As Off siandien. guliu visa vakara su kompu ant pilvo. Nuo vakar Destroy me workout biski uodega skauda nemazai. Jauciu kaitima kune ir siaip 7 dienos iki iseigines liko, tai atvarysiu ir su sportu ir su darbu ant koju dienom.
Atsakyti
Vakar darbe varciau laikrascius ir uzkliuvo akis uz sios nuotraukytes. GB olimpines komandos atlete nusifotografavo Fair Trade kavos reklamoj (tik laikrascio nuotraukoj ant jos maziau pupeliu):

user posted image

Issiplesiau ir pasikabinau prie kompo. Mano akimis - idealus kunas. Svajone...
Atsakyti