QUOTE(MO @ 2012 07 07, 08:27)
Sveikos,
jėėėė,geros kelionės
Sveika prisijungus
Ojej, kaip nefaina... Sėkmės
Sedindriuke, kaip sportai sekės?
Man tai varškės sūris feeee

gal vaikystėj atsivalgiau
Papildyta:
O aš šiand žadu vakare, kai nebebus taip karšta, kaimuke, lauke,ant žolytės,pasportint

nu žinokit kaifas neišpasakytas, sportas kaip sviestu pateptas plaukia, ir atsispaudimai lengviau darosi, dauuug didesnis smagumas nei kambary, o dar kai aplinkui jokių artimų kaimynų, niekas nemato, tai tik draskykis

o paskui bėgte į prūdelį

(na,tas bėgte tai porą žingsnių

)
Geros dienos visoms
MO, sauniai gamtoj! planavau kaime ir ant zolynu draskytis, bet tiesiog nejaukiai man kai gyvenvietej

tai uzlipdavau ant auksto ir bildejau dvi dienas taip

o paskui vestuviu pora dienu, tai ten ranku kilnojimas link burnos su maistu

pas saviski namuose-sveciuose buvau, tai ozkos suri ir braskes pagrinde rijau... apsiputimas

o sportai paskui gerai buvo, sportuodavau visa kuna pagrinde, nes lietuvoj tokiu oru kai visas nuolat prakaituotas tai kazkaip issiputus ir jauciaus, tokia fee.. paskaiciau, kad taip normalu jaustis...o va grizau i vesiaja skotija is karto tvarkingai jauciuosi
VICI, ja tresnes gerai, sezonas trumpas kaip ir braskiu, tad bus tu pilvu
Beje, zinokit Lietuvoje gerejaus zmonemis...kokie jie grazus... Su saviskiu sakom, kokios merginos ir grazios Lietuvoj... akimis reik ieskoti aptukusio kokio, ar 15metes nepatempiancios lasiniu ... o cia grizus akimis jau oro uoste ieskai grazaus zmogaus... Tikrai Laisves aleja didziausias podiumas Lietuvoje, bet grazu

))