Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(MO @ 2012 07 05, 19:44)
Nieko, zuika, žinok,aš irgi tokia pat buvau, + transportas palūžo,tai niekaip nebūt išėję  verysad.gif
Jau grįžai?

Sveiki visi  4u.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 07 06, 14:09)
labuka, na turejo nakti grizt...o as jau sedziu ant cimodanciku...laukiu kada jau cia kilsim thumbup.gif  susisieksim jau Lt mirksiukas.gif

Miargikes, jau grizau smile.gif tik ka pasijungiau kompa, laku aromatine kava, lietuviska suri valgau biggrin.gif ir misliju malonumu vienu uzsiimti - pasportinti biggrin.gif

Sveikos, naujokes forume - nenaujokes sporte smile.gif

Atsakyti
Sveikos.
Paskutiniu metu sportuoju labai mažai. Daug mokslo, sesija ant nosies doh.gif Tai nežinau, dabar ne sportai galvoje. Bet toliau stengiuosi prisilaikyti su maistu, tai svoris po truputuką mažėja...

Visoms naujokėms 4u.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 06, 15:43)
lietuviska suri valgau

Oj kaip aš pasiilgau lietuviško sūrio... Ir varškės... Ir, ir... cray.gif

Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2012 07 06, 17:14)
Sveikos.
Paskutiniu metu sportuoju labai mažai. Daug mokslo, sesija ant nosies doh.gif Tai nežinau, dabar ne sportai galvoje. Bet toliau stengiuosi prisilaikyti su maistu, tai svoris po truputuką mažėja...

Visoms naujokėms 4u.gif
Oj kaip aš pasiilgau lietuviško sūrio... Ir varškės... Ir, ir... cray.gif

Cherie tu ne LT irgi? sesijai ne per velu? ar velyva tokia pas jumi?
Atsakyti
Prisiduodu - ryte intensyviai stadione pasportinau, užtad dabar sau leidau alaus šventės proga. Taip taip, prie alaus irgi... tortilos su čili skoniu.
Nu kartą į mėnesį sau taip leidžiu. Eisiu nusibausiu ryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba, aš pilvą 'dailinu' trešnėmis irnesakyk.gif hihihi.gif Bus tų pilvų, ania? mirksiukas.gif
O šiaip tai visai gerai pavarėm, ant lygiagrečių buvo tie tikri tricep dipsai, tai vieną pilną ir normalų padarau blush2.gif doh.gif o daugiau... nors Zu iš viso nepadarė iki to laiko nei vieno, viską smarkiausiai su koja rėmėsi g.gif MB tai gerai sekėsi, šaunuolis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 06, 17:20)
Cherie tu ne LT irgi? sesijai ne per velu? ar velyva tokia pas jumi?

Ne LT, jau 3 metai vokiečiuos 4u.gif O sesija tai visada pas mumi per patį vasaros smagumą, t.y. liepos mėnesį doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(mandy333 @ 2012 07 06, 16:09)
labuka, na turejo nakti grizt...o as jau sedziu ant cimodanciku...laukiu kada jau cia kilsim thumbup.gif  susisieksim jau Lt mirksiukas.gif

jėėėė,geros kelionės drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Cartman @ 2012 07 06, 16:54)
sveikos  4u.gif norėčiau prisijungt smile.gif
sportuoju namų sąlygom jau keli metai, anksčiau sportu priauginėjau svorį, dabar kai tikslas pasiektas, dailinuos  biggrin.gif
pagrinde stadione bėgioju ir pratimų padarau, o dabar namie šoku zumbą pagal video, nes per karšta man lauke bėgiot  doh.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(chérie @ 2012 07 06, 23:42)
Ne LT, jau 3 metai vokiečiuos 4u.gif O sesija tai visada pas mumi per patį vasaros smagumą, t.y. liepos mėnesį doh.gif

Ojej, kaip nefaina... Sėkmės 4u.gif

Sedindriuke, kaip sportai sekės?
Man tai varškės sūris feeee blush2.gif gal vaikystėj atsivalgiau lotuliukas.gif g.gif
Papildyta:
O aš šiand žadu vakare, kai nebebus taip karšta, kaimuke, lauke,ant žolytės,pasportint smile.gif nu žinokit kaifas neišpasakytas, sportas kaip sviestu pateptas plaukia, ir atsispaudimai lengviau darosi, dauuug didesnis smagumas nei kambary, o dar kai aplinkui jokių artimų kaimynų, niekas nemato, tai tik draskykis lotuliukas.gif o paskui bėgte į prūdelį wub.gif (na,tas bėgte tai porą žingsnių lotuliukas.gif )
Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 07 07, 08:27)
Sveikos,
jėėėė,geros kelionės  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Sveika prisijungus  4u.gif
Ojej, kaip nefaina... Sėkmės  4u.gif

Sedindriuke, kaip sportai sekės?
Man tai varškės sūris feeee  blush2.gif gal vaikystėj atsivalgiau  lotuliukas.gif  g.gif
Papildyta:
O aš šiand žadu vakare, kai nebebus taip karšta, kaimuke, lauke,ant žolytės,pasportint  smile.gif nu žinokit kaifas neišpasakytas, sportas kaip sviestu pateptas plaukia, ir atsispaudimai lengviau darosi, dauuug didesnis smagumas nei kambary, o dar kai aplinkui jokių artimų kaimynų, niekas nemato, tai tik draskykis  lotuliukas.gif o paskui bėgte į prūdelį  wub.gif (na,tas bėgte tai porą žingsnių  lotuliukas.gif )
Geros dienos visoms  4u.gif

MO, sauniai gamtoj! planavau kaime ir ant zolynu draskytis, bet tiesiog nejaukiai man kai gyvenvietej biggrin.gif tai uzlipdavau ant auksto ir bildejau dvi dienas taip biggrin.gif o paskui vestuviu pora dienu, tai ten ranku kilnojimas link burnos su maistu biggrin.gif pas saviski namuose-sveciuose buvau, tai ozkos suri ir braskes pagrinde rijau... apsiputimas smile.gif o sportai paskui gerai buvo, sportuodavau visa kuna pagrinde, nes lietuvoj tokiu oru kai visas nuolat prakaituotas tai kazkaip issiputus ir jauciaus, tokia fee.. paskaiciau, kad taip normalu jaustis...o va grizau i vesiaja skotija is karto tvarkingai jauciuosi smile.gif

VICI, ja tresnes gerai, sezonas trumpas kaip ir braskiu, tad bus tu pilvu biggrin.gif

Beje, zinokit Lietuvoje gerejaus zmonemis...kokie jie grazus... Su saviskiu sakom, kokios merginos ir grazios Lietuvoj... akimis reik ieskoti aptukusio kokio, ar 15metes nepatempiancios lasiniu ... o cia grizus akimis jau oro uoste ieskai grazaus zmogaus... Tikrai Laisves aleja didziausias podiumas Lietuvoje, bet grazu smile.gif))
Atsakyti
Labuka,
MO, šaunu, gerai gamtoje. Aš paskutinį kartą visas žoles išknisiau, ypač su kalnų kopėjais biggrin.gif
Klausykite, kuo pakeisti Ricotta sūrį? Neturiu kažin kur jo ieškoti. Maxima, Norfa arčiausiai. Norfoje nebus, Maximoj irgi abejoju, o ir kokių 10 lt gal nenorėsiu mokėti už kelis gramus g.gif Grūdėta varške? Reikia ledų receptui. Ten toks įdomus receptas, su sausainukais, nenoriu pridėti nesąmonių, gali būti neskanu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 07 07, 08:42)
Labuka,
MO, šaunu, gerai gamtoje. Aš paskutinį kartą visas žoles išknisiau, ypač su kalnų kopėjais biggrin.gif
Klausykite, kuo pakeisti Ricotta sūrį? Neturiu kažin kur jo ieškoti. Maxima, Norfa arčiausiai. Norfoje nebus, Maximoj irgi abejoju, o ir kokių 10 lt gal nenorėsiu mokėti už kelis gramus g.gif Grūdėta varške? Reikia ledų receptui. Ten toks įdomus receptas, su sausainukais, nenoriu pridėti nesąmonių, gali būti neskanu unsure.gif

Namine svelnia varskyte darydavomes su mama, ir ji dabar taip toliau daros: tiesiog parduotuvini piena virini, ir paskui uzvirus jam pili maisioka kefyro, galima citrinos sulciu, ir gaunas svelni varskyte... jei ja suspausi gausi suri ar panyra... sulaizydavau vos ne ant sykio visa bliudeli.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 07, 09:53)
Namine svelnia varskyte darydavomes su mama, ir ji dabar taip toliau daros: tiesiog parduotuvini piena virini, ir paskui uzvirus jam pili maisioka kefyro, galima citrinos sulciu, ir gaunas svelni varskyte... jei ja suspausi gausi suri ar panyra... sulaizydavau vos ne ant sykio visa bliudeli.. smile.gif

arba panašus daiktas gaunas kefyrą įmetus į šaldiklį nakčiai, o paskui išėmus iš pakuotės šaltą įdėjus į kiaurasamtį atitirpdžius-nuvarvinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 07 07, 09:25)
arba panašus daiktas gaunas kefyrą įmetus į šaldiklį nakčiai, o paskui išėmus iš pakuotės šaltą įdėjus į kiaurasamtį atitirpdžius-nuvarvinus  biggrin.gif

Ir liuks variantas. arba nuvarvinus natūralų jogurtą (manau labiau tiktų graikiškas arba turkiškas, Prismoje mačiau laikraštuke akcija tokiam biggrin.gif ant pakuočių bobulės nupieštos biggrin.gif). Su kefyru man truputį tas toks pieniškas poskonis jausdavos . kefyriškumas, bet kaip pieno produktų mėgėja neuostau o lapnoju biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 07 liepos 2012 - 10:54