Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(cushy @ 2012 07 08, 16:17)
Prie kokių prekių Prismoj ieškot? Ir kokia kaina  bigsmile.gif  ?

Šaldytuvuose prie visokių fasuotų sūrių - pelėsinių, feta ir t.t.
Už 150 g sumokėjau 2,89 Lt. Yra su priedais. Yra ir didesnės talpos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 08 liepos 2012 - 17:50
QUOTE(Irunia @ 2012 07 08, 19:49)

Tikrai pigiai smile.gif Lėksiu pirkt, ačiū
Atsakyti
Man vėl laikas tvarkyti mitybą. Šiek tiek apsileidau, prisipažįstu doh.gif nė dienos be saldumynų, ir žiūriu jau riebaliukas ant pilvo, ir svarstyklės rodo 47kg. Pažadu nuo rytojaus daugiau baltymų įtraukt į racioną, ir jokių ledų! smile.gif

Beje, nusipirkau dar gerti išrūgų baltymų izoliatą, nekantrauju bandyti ir pamatyti rezultatus.
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 07 08, 18:04)
Man vėl laikas tvarkyti mitybą. Šiek tiek apsileidau, prisipažįstu  doh.gif  nė dienos be saldumynų, ir žiūriu jau riebaliukas ant pilvo, ir svarstyklės rodo 47kg. Pažadu nuo rytojaus daugiau baltymų įtraukt į racioną, ir jokių ledų! smile.gif

Beje, nusipirkau dar gerti išrūgų baltymų izoliatą, nekantrauju bandyti ir pamatyti rezultatus.

Zoory, koks tavo ugis, jei su 47 kg jau verki del svorio ? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Nes sportuoti nereikia, nuo tokio karscio prakaitas zliaugia smile.gif Bet man patinka ax.gif Megstu karsti thumbup.gif

QUOTE(zoory @ 2012 07 08, 20:04)

O kas cia tokio?????

As irgi truputi apsileidau, ant koju riebaliuku atsirado..na nedaug biggrin.gif Bet man jau nepatinka cool.gif Nors nieko bloga nedariau, atrodo g.gif Gal saldumynu siek tiek blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(takimu @ 2012 07 08, 15:54)
rikotos surio yra maksimoje smile.gif bent jau dvieju x tikkrai daugumoje galima rasti smile.gif ir kainuoja ne tiek ir daug. indelis (man rods 150g, o gal ir 250g  g.gif , bet toks nemazas ) kainuoja apie 5 lt smile.gif pati skaniausia buna italiska, tokiam melyname indelyje tongue.gif

Deja... 4 žvaigždučių nebuvo... Sakau, kad daiktas ganėtinai nematytas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(SOWELU @ 2012 07 08, 20:55)
Sveikos smile.gif
Nes sportuoti nereikia, nuo tokio karscio prakaitas zliaugia smile.gif Bet man patinka  ax.gif Megstu karsti  thumbup.gif

Ir aš, aš vasaros žmogėnas bigsmile.gif
Atsakyti
Nedidelis ūgis smile.gif 165cm, jau rašiau tai kažkur. O dėl svorio nesijaudinu, tik matau, kad tie priaugti kilogramai nėra liesa raumenų masė,o riebaliukai blush2.gif bet nuo ryt pažadėjau susilaikyt nuo riebaus :0

Man irgi patinka karštis thumbup.gif tokiam ore super ką nors veikti, nes aš pastoviai šalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 07 08, 21:00)
Nedidelis ūgis smile.gif 165cm, jau rašiau tai kažkur. O dėl svorio nesijaudinu, tik matau, kad tie priaugti kilogramai nėra liesa raumenų masė,o riebaliukai  blush2.gif  bet nuo ryt pažadėjau susilaikyt nuo riebaus :0

Hm g.gif žmogeliuk g.gif Baisiai smulkūs kaulai ar kame šaknys? Net Zu savo elitinio žavesio metu svėrė 53-54 kg, kai jau beveik visai riebalų neturėjo, o ūgis jos ir yra maždaug toks ax.gif
Atsakyti
Panos, grįžtu pas jus blush2.gif

Prieš pora dienų nutraukiau sutartį su sporto klubu, nes dėl sesijos ir atostogų nebeisiu ten bent jau 3 mėn., o pinigus jie ir toliau sau sėkmingai skaičiuotų iš banko sąskaitos doh.gif
Tai nusprendžiau vėl namuose mankštintis, kažkaip sunku be to sporto blush2.gif O ir nuo pastovaus sėdėjimo prie kompo bei knygų taip pavargsta ir įskausta nugara, kaklas... Bus puiki proga pasijudinti ir atsipalaiduoti.

Bet kai toks karštis, tai kažin ar vėl prie Turbo Fire grįšiu, kad ir kaip Chalene Johnson myliu. Gal ką nors ramiau pasirinksiu kol kas ax.gif
Atsakyti
Aha butent, as pati esu 165cm, tai jei buciau 47 kg.... na ... super smulkus kaulai? gal i albumiuka pasirodysi, o ba mes cia biski nesuprasti galim smile.gif bent tikiuos is prigimties esi liekna, o ne iki tokio lygio susikudinus...

girdejau per zinias, kad vasariska siluma budinga vasarai, aplankys jumis biggrin.gif o ir sian sake saulej 50 rode biggrin.gif tai kai kaaaa biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 07, 10:35)
MO, sauniai gamtoj! planavau kaime ir ant zolynu draskytis, bet tiesiog nejaukiai man kai gyvenvietej

Aa,na,viskas suprantama, tada gal ir aš rinkčiausi sportą viduj 4u.gif
Pajudėjau vakar vakare,tai iškart kaip po penkiais dušais išismaudžius doh.gif
BEt aš irgi UŽ vasarą,už šilumą,karštį, anksčiau visiškai nepernešdavau,.laukdavau žiemos,dabar nesuprantu, kodėl taip atrodė... Juk tiek mažai šilumos turim, vis vėjai, lietūs,tamsa, kartu su ja ir pesimistinės nuotaikos, tad pasidžiaukim, kol galim drinks_cheers.gif

QUOTE(Cartman @ 2012 07 07, 11:25)
arba panašus daiktas gaunas kefyrą įmetus į šaldiklį nakčiai, o paskui išėmus iš pakuotės šaltą įdėjus į kiaurasamtį atitirpdžius-nuvarvinus  biggrin.gif

šitą nuolat darydavau,ačiū, kad priminei. smile.gif

QUOTE(takimu @ 2012 07 08, 15:54)
labas visoms 

sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(chérie @ 2012 07 08, 21:03)
Panos, grįžtu pas jus :

sveika sveika sugrįžus 4u.gif

Nžn, ką ryt sportuot,išvis dar mėtaus tarp programų,einu paieškot ko nors...
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 07 08, 22:00)
Nedidelis ūgis smile.gif 165cm, jau rašiau tai kažkur. O dėl svorio nesijaudinu, tik matau, kad tie priaugti kilogramai nėra liesa raumenų masė,o riebaliukai  blush2.gif  bet nuo ryt pažadėjau susilaikyt nuo riebaus :0

oho, tai tu shakalys esi smile.gif tavo ugiui 55-53 kg pats tas butu ax.gif nes mano ugis 1.68, tai kai sveriau 59 kg, buvo idealu biggrin.gif
Atsakyti