šiandien, įtariu, sakysiu sportui ne
nepatinka mano organizmui toks klimatas..

Įtariu mano meniskas mane pavedė...
Operuota koja vėl užstrigo. Xuli muli, nesikeikus.
Neviltis jama...
Neviltis jama...
QUOTE(Irunia @ 2012 07 07, 12:47)
Įtariu mano meniskas mane pavedė...
Neviltis jama...
Neviltis jama...
Davei dideli kruvi keliams pastaruoju metu?
As ka tik po LF treniruotes: http://www.lovingfit...oltage-workout/ visam kunui. Patiko delnais i isore atsispaudimai (outward push ups)

Irmulia, jura pajurys faina

Vici, ar sugalvojai, kaip ta recepta modifikuoti savaip, kad nereiktu litu metyt keliems gramams rikotos?
Sedindriuke, greitai praejo tos tavo atostogos
manes irgi lauke uz keliu savaiciu, bet irgi prabegs, kad nespeciu mirktelti
Beje, zinokit Lietuvoje gerejaus zmonemis...kokie jie grazus... Su saviskiu sakom, kokios merginos ir grazios Lietuvoj... akimis reik ieskoti aptukusio kokio, ar 15metes nepatempiancios lasiniu ... o cia grizus akimis jau oro uoste ieskai grazaus zmogaus... Tikrai Laisves aleja didziausias podiumas Lietuvoje, bet grazu
))
Lietuvoj, dauguma liekni, nes zmones pinigu neturi 'apsirijimui' ar Mcdonalde sedeti , kokios ten kainos
neisivaizduoju, kaip ten isgyventi
o beto pas daugeli taip yra - geriau grazu drabuzi nusipirkti, nei pavalgyti
Geros dienos

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 07, 11:35)
Beje, zinokit Lietuvoje gerejaus zmonemis...kokie jie grazus... Su saviskiu sakom, kokios merginos ir grazios Lietuvoj... akimis reik ieskoti aptukusio kokio, ar 15metes nepatempiancios lasiniu ... o cia grizus akimis jau oro uoste ieskai grazaus zmogaus... Tikrai Laisves aleja didziausias podiumas Lietuvoje, bet grazu

Lietuvoj, dauguma liekni, nes zmones pinigu neturi 'apsirijimui' ar Mcdonalde sedeti , kokios ten kainos

Geros dienos

QUOTE(tinute84 @ 2012 07 08, 09:16)
Sedindriuke, greitai praejo tos tavo atostogos
manes irgi lauke uz keliu savaiciu, bet irgi prabegs, kad nespeciu mirktelti
neisivaizduoju, kaip ten isgyventi
Geros dienos

Geros dienos

Zinai, jei butu pinigu ir zmones susigalvotu pramoga 'makdonaldan' eiti, ar 'cipsu' pirkt, tai gal geriau, kad ir neturi...o tada ir perkas tai, kas butina, o ne Vakaruose 'madinga'... bet is tiesu ir tai pilna to kakalmaiscio pirkimo...

Taip del kainu sutinku..man cia uz farsa moket 6 svarus yra daugoka vis tik, o litais pavertus kai moket reiktu uz farsa geresni koki 18 litu... varge... ir ka is to farso padarai kartui vienam... tai kaip tikrai gyvent ne vasaros metu...
bet man ne beda

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 07, 22:05)
Davei dideli kruvi keliams pastaruoju metu?
Ne. Tiesiog darbas toks.
O ta koja įtariu vis gi negerai buvo išoperuota. Ai, ką darysi.
Iš tų nervų rankdarbiais užsiėmiau.
Tiesa, Prismoj radau tofu ne už kosminę kainą. Ragausim

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 07, 22:05)
Vici, ar sugalvojai, kaip ta recepta modifikuoti savaip, kad nereiktu litu metyt keliems gramams rikotos?
Labuka,
ne dar, tik namo įėjau po savaitgalio šėlsmo, bet žinau, kad tingėsiu dėl paprasto ledų recepto daug vargti. Jei ką pirksiu grūdėtą ir tiek, vistiek juk turi skaniai išeiti.
Šiandien kažkaip sportuoti reikia, laukiu lietaus vakare, noriu atvėsinto oro

Irunia, gyk kažkaip greičiau

labas visoms
esu nauja forumo nare, nors skaitau si foruma jau seniai
namuose sportuoju jau kokius 3,5 metu su trumpesnem ar ilgesnem pertraukelem. dabar ruosiuosiu nuo pirmadienio pradeti insanity programa
nezinau, kaip cia gausius jau prisiskaiciau kad ji labai ir sunki ir pan. tai pagalvojau, kad nesugalvociau po pirmos treniruotes visko mesti butu smagu rasti bendraminciu kurios galbut taip pat noretu pradeti ja nuo rytojaus
beja labai idomu, ar yra bandziusiu sia programa? ar laiketes programos visas 60dienu? kokie rezultatai? na zodziu viskas idomu 
Papildyta:
rikotos surio yra maksimoje
bent jau dvieju x tikkrai daugumoje galima rasti
ir kainuoja ne tiek ir daug. indelis (man rods 150g, o gal ir 250g
, bet toks nemazas ) kainuoja apie 5 lt
pati skaniausia buna italiska, tokiam melyname indelyje

Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 07 07, 09:42)
Labuka,
MO, šaunu, gerai gamtoje. Aš paskutinį kartą visas žoles išknisiau, ypač su kalnų kopėjais
Klausykite, kuo pakeisti Ricotta sūrį? Neturiu kažin kur jo ieškoti. Maxima, Norfa arčiausiai. Norfoje nebus, Maximoj irgi abejoju, o ir kokių 10 lt gal nenorėsiu mokėti už kelis gramus
Grūdėta varške? Reikia ledų receptui. Ten toks įdomus receptas, su sausainukais, nenoriu pridėti nesąmonių, gali būti neskanu 
MO, šaunu, gerai gamtoje. Aš paskutinį kartą visas žoles išknisiau, ypač su kalnų kopėjais

Klausykite, kuo pakeisti Ricotta sūrį? Neturiu kažin kur jo ieškoti. Maxima, Norfa arčiausiai. Norfoje nebus, Maximoj irgi abejoju, o ir kokių 10 lt gal nenorėsiu mokėti už kelis gramus

rikotos surio yra maksimoje

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 07 08, 14:57)
Ačiū, bet tai nepagydoma. Suplyšusį meniską tik operuoja.
Insanity daug kas cia inkorporuoja i rutina, ar yra praeje... sveika prisijungus:)
Del rezultatu: numesi svorio, riebalinio sluoksnio tai tikrai. Aisku jei neslamsi visko is eiles...
Del rezultatu: numesi svorio, riebalinio sluoksnio tai tikrai. Aisku jei neslamsi visko is eiles...

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 08, 15:00)
Insanity daug kas cia inkorporuoja i rutina, ar yra praeje... sveika prisijungus:)

na man kaip tik kiek daugiau nei uz dvieju menesiu svarbi proga, kuriai reikia pasitempti ir graziai atrodyti

Papildyta:
o gal kas noretu parekomenduoti kokia kita programa

QUOTE(Irunia @ 2012 07 08, 15:19)
Prie kokių prekių Prismoj ieškot? Ir kokia kaina