Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš po ligos, tai stengiuosi recoverintis smile.gif kol kas stengiuos priaugt sveikai svorio, bet šiek tiek nuklydau su skanumynais biggrin.gif

albumiukas? O kokias foto ten galima siųsti? Nes neturiu nuotraukų prieš, tik dabartines.
Atsakyti
A jopštararai.... 165 ūgis ir toooks svoris????????
Jezus marija, tada aš stora doh.gif doh.gif doh.gif
Aišku, mano amžius jau tas, kai moteriškių medžiagų apykaita lėtėja.
Nu bet tiek sverti irgi nenorėčiau. Kažkada nuo streso esu numetus iki 53 kg.
Su savo plačiais pečiais atrodžiau kaip distrofikė.
Gal tikrai kaulai smulkūs g.gif

Apmėtykit mane pomidorais, bet aš nekenčiu karščių.
Ir šiaip man vasaros galėtų ir nebūti. Na, tik tą savaitę, kai būnu prie jūros.
Mano mylimiausias metų laikas žiema. tongue.gif

Vsio vsio, einu tvarkytis.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 07 09, 08:49)
A jopštararai.... 165 ūgis ir toooks svoris????????
Jezus marija, tada aš stora doh.gif  doh.gif  doh.gif
Aišku, mano amžius jau tas, kai moteriškių medžiagų apykaita lėtėja.
Nu bet tiek sverti irgi nenorėčiau. Kažkada nuo streso esu numetus iki 53 kg.
Su savo plačiais pečiais atrodžiau kaip distrofikė.
Gal tikrai kaulai smulkūs g.gif

Apmėtykit mane pomidorais, bet aš nekenčiu karščių.
Ir šiaip man vasaros galėtų ir nebūti. Na, tik tą savaitę, kai būnu prie jūros.
Mano mylimiausias metų laikas žiema. tongue.gif

Vsio vsio, einu tvarkytis.

Pasiutimas koks biggrin.gif Juokauju blush2.gif tongue.gif
Vakar buvo off'as nuo sporto: tai prie kompo, tai skaitinėjau knygą (Apie vienuolį ir jo ferrarį biggrin.gif:D), tai virtuvėj,... vakare į kiną Ledynmecio paziuret (na neypatingas....), grizus iskepiau popkornu ir ka...pakirtau pati... biggrin.gif nieko organizmo 'sluota' biggrin.gif

Taip as ir nesupratau su tuo ugiu ir svoriu.. as ir stora tada.... Zoory, nepuolam cia nieko, bet tikrai nesinoretu, kad tai pakryptu i ziaurius negalavimus... metu normaliai turi? smile.gif

Issirinksiu sportavimui siandien kazka, dar neziurejau... gal kelias trumpas senas BR trefkes-vakar veizejau puslapyje ir nusirasinejau, kuriu dar nedarius.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 09 liepos 2012 - 11:14
nesikrimsk, tada as irgi stora biggrin.gif nes ugis toks pats smile.gif 53kg sveriau kai man buvo 13metu smile.gif

karsciu as irgi nemegstu. daugiau kaip +25C ir man ragas - tik gulet, miegot norisi. todel man airijos klimatas labai patinka - nei per salta, nei per karsta. na ir kas, kad vasaros nebuna, jeigu tos saules labai norisi galiu palekt iki ispanijos ar pan.

maniskis vakar su dvirku islindo palakstyt pirma karta symet, 1.5h prasitryne. siandien vaiksto, kaip cia buvo mineta kaip "isdepiluotu tarpukoju", stena sesdamasis, oj oj. o man juoko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 09 liepos 2012 - 11:11
QUOTE(jautiena @ 2012 07 09, 10:09)

maniskis vakar su dvirku islindo palakstyt pirma karta symet, 1.5h prasitryne. siandien vaiksto, kaip cia buvo mineta kaip "isdepiluotu tarpukoju", stena sesdamasis, oj oj. o man juoko biggrin.gif

Ja ja mano fraze biggrin.gif bet o ka nepanasu biggrin.gif ?
Atsakyti
sveikutes! smile.gif na as siandien po pirmosios insanity treniruotes smile.gif nusifotografavau ryte, pasisveriau, tai ne kas ne kas.... biggrin.gif reiks siandien nusipirkti centimetra is issimatuoti rytoj, nes senaji kazkur nukisau, neberandu g.gif na pirmoji treniruote tai tik fit test buvo, gan trumpa, as pripratus apie valanda sportuot, na bet tikrai ne is lengvuju smile.gif na ir palyginus su tu sportininku rezultatais, tai man dar dirbt ir dirbt smile.gif na tai tiek, norejau pasipasakoti biggrin.gif gero pirmadienio visoms wink.gif
Atsakyti
Pirmą kartą buvau 3D kine. Atsilikus, žinau ax.gif
Promėtėjų žiūrėjau. Na, juokingas toks filmas.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 07 09, 15:19)
Pirmą kartą buvau 3D kine. Atsilikus, žinau ax.gif
Promėtėjų žiūrėjau. Na, juokingas toks filmas.

nesu buvus 3d ir biggrin.gif nesijauciu atsilikus biggrin.gif kino nemegstu is vis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 09, 18:07)
kino nemegstu is vis biggrin.gif

Kiną mėgstu, tik kino teatrų nemėgstu lotuliukas.gif

Pažiūrėjau naują ZWOW. Ale kokia išgražėjus Zuzana. Nai nai nai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 07 09, 17:00)
Kiną mėgstu, tik kino teatrų nemėgstu lotuliukas.gif

Pažiūrėjau naują ZWOW. Ale kokia išgražėjus Zuzana. Nai nai nai thumbup.gif

Mhm sportas, mityba, meile, pozityvas, saule daro savo biggrin.gif eh biggrin.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš suprantu zoori biggrin.gif pati kūdena ir daug pastangų įdėjus, kol priaugau išsvajotus 10kg ir dabar jokiu būdu jų pamest nenoriu, bet bet bet...man linkęs riebaliukas kauptis į pilvą ir niekur daugiau ir jei apsileidžiu, nors ir nėra kažkas labai daug, bet atrodo nedailiai. o dabar kaip tik buvo bakalaurinio rašymo, vėliau naujų namų ir kitų rūpesčių periodas, per kurį apleidau sportą, tai iškart nedorėlis atsirado (nors mano svorio jis kaip ir neveikia, bet negražu, o kai įpratus dar 6 pack turėt, tai išvis liūdna). Gerai tik, kad ilgo sportinio įdirbio rezultatas yra tai, kad nedaug tereikia, kad grįžt į formą smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ojej, tai aš išvis stora stora stora biggrin.gif
Išdepiliuotu tarpkoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti