Gal matet FB zaliavalgiu 'kompanija' idejo foto. Graikiniai riesutai is prekybos centro buvo pamirkyti...
Panasu labai i kazkoki naftos priemaisu turitnti 'reikala'
vaizdelis nekoks, bet plika akimi sunku spręsti kiek čia blogai ar gerai...
mano kaikurie žalieji kokteiliai tokia spalva nusidažo, kad ohoho, iš pažiūros/foto irgi būtų baisūs komentarai
Mes pas uošvija nuskabėme vakar vieną meduką, dvi pintines graikiškų riešutų...
mano kaikurie žalieji kokteiliai tokia spalva nusidažo, kad ohoho, iš pažiūros/foto irgi būtų baisūs komentarai
Mes pas uošvija nuskabėme vakar vieną meduką, dvi pintines graikiškų riešutų...
Manau esme, ne spalvoj, o tai, kas i pavirsiu 'islipo'
Labas
Pasidalink receptu
Kokios proporcijos? ar iš akies maždaug?
QUOTE(given444 @ 2012 09 22, 18:48)
pati namie kepu tikras vegan bandeles. tesla: miltai, ciut aliejaus, vanduo ir cukrus. ir su obuoliais ir cinamonu. nes obuoliu milijonas, ir nespeju zaliu valgyt. na super vegan bandeles. kepu ir visiem dar dalinu.
na taip po truputi ir keiciu kas imanoma.
na taip po truputi ir keiciu kas imanoma.
Pasidalink receptu
QUOTE(Shoeaholic @ 2012 09 23, 11:06)
o jūs akį užmetus galite pasakyti, kas čia iškilo/išlipo? Antra, tai kokia tikimybė, kad nuotrauka aplamai tikra, o ne kažkieno padaryta neaišku ko primerkta...
QUOTE(burbanti @ 2012 09 23, 12:03)
Jus is kur iskritot? Is kokios planetos ''kuku- maku''? Nezinot, kad visi produktai , pateikiami i prekyba, yra chemiskai apdirbami?
Žemė žmonių planeta. Aš tikrai nežinojau, kad VISI apdirbami
QUOTE(burbanti @ 2012 09 23, 13:03)
Jus is kur iskritot? Is kokios planetos ''kuku- maku''? Nezinot, kad visi produktai , pateikiami i prekyba, yra chemiskai apdirbami?
Sita... 'kuku-maku', nu ne visi tikrai
QUOTE(braskel @ 2012 09 23, 13:15)
o jūs akį užmetus galite pasakyti, kas čia iškilo/išlipo? Antra, tai kokia tikimybė, kad nuotrauka aplamai tikra, o ne kažkieno padaryta neaišku ko primerkta...
Iš kur pas jūsų tokios žinios? Kad jūsų perkamus produktus apdoroja, tai nereiškia, kad jau visų 
Abejoju, kad lietuviai zaliavalgiai tiek 'stengtusi' ir gaistu laika padirbinejimui foto
Panos, auuu, na kas tuos sveikuosius skaniuosius keksiukus čia planavo kepti ? nekankinkite įmeskit receptuką su foto
QUOTE(irmulia @ 2012 09 23, 15:22)
Panos, auuu, na kas tuos sveikuosius skaniuosius keksiukus čia planavo kepti ? nekankinkite įmeskit receptuką su foto

Zinok as jau susiradau kita varianta 'kepimo' (t.y. saldymo) RAW keksiukus. Bet supratau, kad ir silikoniniu keksiuku formikiu neturiu
Shoeaholic, tai nelauk taip ilgai, dabar maximoje yra lyg nuolaida atskiroms silikonimes keksiukŲ formelėms
mėstėlk nuorodą
mėstėlk nuorodą