QUOTE(Dudute @ 2013 05 06, 15:00)
Sveikos merginos
buvau šiandien pas endokrinologą. Jis trečiasis man rekomenduojantis šalinti mazgą, esantį dešinėje pusėje (dydis 2,5x3 cm). Surašė man jis išrašą (lankausi privačiai) ir sakė registruotis ir operuotis sulaukus eilės. Ką man dabar su tuo išrašu daryti? Skambinti į KMUK'o registratūrą ir jau operacijai registruotis ar dar kažkur pasikonsultuoti?
Visiškai pasimečiau... Gal kas pasakys, ką man ir kaip toliau daryti. Ir ar kas nors žino kokio panašiai ilgum eilės yra klinikose? Gal nerekomenduojama operuotis vasara?

buvau šiandien pas endokrinologą. Jis trečiasis man rekomenduojantis šalinti mazgą, esantį dešinėje pusėje (dydis 2,5x3 cm). Surašė man jis išrašą (lankausi privačiai) ir sakė registruotis ir operuotis sulaukus eilės. Ką man dabar su tuo išrašu daryti? Skambinti į KMUK'o registratūrą ir jau operacijai registruotis ar dar kažkur pasikonsultuoti?

sveika, kiek supratau tu esi is Kauno, tai neaisku kokia tvarka.
Vilniuje, santariskese, po endokrinologo isvadu, kad reikia operacijos, eini pas chirurga ir iraso i eile, kuri pries 3 metus buvo 2 men ir lauki,
man atrodo, kad visa info tau suteiks registraturoje, del viso pikto dar siuntima is seimos gyd pasiimk, o tai gali vel prireikti moketi uz tyrimus,
pas mus labai daznai ligonines nepasitiki vienos kitomis-kartoja tyrimus

kada kalbesi su chirurgu, butinai pasidomek-ar tik mazga operuos ar puse skydliaukes salins, Vilniuje salina puse skydliaukes ir su mazgais nezaidzia, prie kabineto buvau sutikusi ne viena moteri, kuriai ataugo vel mazgai, kad ir po daug metu, kiek supratau-dabar salino viena skilti , kurioje yra tas mazgas.
sekmes ir tikek , kad viskas bus gerai