Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XVII

QUOTE(Dudute @ 2013 05 06, 15:00)
Sveikos merginos 4u.gif

buvau šiandien pas endokrinologą. Jis trečiasis man rekomenduojantis šalinti mazgą, esantį dešinėje pusėje (dydis 2,5x3 cm). Surašė man jis išrašą (lankausi privačiai) ir sakė registruotis ir operuotis sulaukus eilės. Ką man dabar su tuo išrašu daryti? Skambinti į KMUK'o registratūrą ir jau operacijai registruotis ar dar kažkur pasikonsultuoti?  g.gif Visiškai pasimečiau... Gal kas pasakys, ką man ir kaip toliau daryti. Ir ar kas nors žino kokio panašiai ilgum eilės yra klinikose? Gal nerekomenduojama operuotis vasara?
g.gif

sveika, kiek supratau tu esi is Kauno, tai neaisku kokia tvarka.
Vilniuje, santariskese, po endokrinologo isvadu, kad reikia operacijos, eini pas chirurga ir iraso i eile, kuri pries 3 metus buvo 2 men ir lauki,
man atrodo, kad visa info tau suteiks registraturoje, del viso pikto dar siuntima is seimos gyd pasiimk, o tai gali vel prireikti moketi uz tyrimus,
pas mus labai daznai ligonines nepasitiki vienos kitomis-kartoja tyrimus lotuliukas.gif
kada kalbesi su chirurgu, butinai pasidomek-ar tik mazga operuos ar puse skydliaukes salins, Vilniuje salina puse skydliaukes ir su mazgais nezaidzia, prie kabineto buvau sutikusi ne viena moteri, kuriai ataugo vel mazgai, kad ir po daug metu, kiek supratau-dabar salino viena skilti , kurioje yra tas mazgas.
sekmes ir tikek , kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Gal galetu Maskatukas paaiskinti 4u.gif man del rezultatu,nezinau ka dabar daryt. blink.gif Visada savijauta l.bloga,geriu po 100 mg.tiroksino, tyrimai tokieTSH 4.41 ,T4 14.22.Pakeitus maista ,tapus vegane,po 3men,tyrimai tokie TSH 0.23, T4 16.58.Ka man daryt ar mazint tirosina,pasimeciau visai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 05 06, 18:20)
sveika, kiek supratau tu esi is Kauno, tai neaisku kokia tvarka.

Pavyko šiandien užsiregistruoti pas Krasauską. Eisiu gegužės 21 dieną. Tik labai nenoriu operuotis vasarą... Koks rugsėjis būtų pats tas. Sunku nuo saulės bus slėpti randą ir šiaip atostogų metas... Bandysiu tartis dėl rudens g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2013 05 07, 22:19)
Pavyko šiandien užsiregistruoti pas Krasauską. Eisiu gegužės 21 dieną. Tik labai nenoriu operuotis vasarą... Koks rugsėjis būtų pats tas. Sunku nuo saulės bus slėpti randą ir šiaip atostogų metas... Bandysiu tartis dėl rudens g.gif

sveika, as su skrarute pasirisusi vaiksciojau, biggrin.gif
nauja ivaizdi kuriau biggrin.gif
zinoma, jei galima rinktis , daryk kada tau patogiau
sekmes ir parasyk po vizito 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutina @ 2013 05 07, 20:52)
Gal galetu Maskatukas paaiskinti  4u.gif man del rezultatu,nezinau ka dabar daryt. blink.gif Visada savijauta l.bloga,geriu po 100 mg.tiroksino,  tyrimai tokieTSH 4.41 ,T4 14.22.Pakeitus maista ,tapus vegane,po 3men,tyrimai tokie TSH 0.23, T4 16.58.Ka man daryt ar mazint tirosina,pasimeciau visai? 4u.gif

sveika, pagal tth, kaip ir reiketu mazinti tiroksina, bent iki 75 mg,
bet as laikausi tokios nuostatos-kad ir kokie bebutu tyrimai, visgi tariuosi su endokrinologu, puiki, protinga, man pasiseke
o jei savarankiskai mazinsi, tai tyrima, kartok po 1.5 mensio, tik po tiek laiko organizmas vel pripranta prie naujos dozes
tau hipotireoze?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 05 09, 12:01)
sveika, as su skrarute pasirisusi vaiksciojau,  biggrin.gif
nauja ivaizdi kuriau biggrin.gif
zinoma, jei galima rinktis , daryk kada tau patogiau
sekmes ir parasyk po vizito 4u.gif
Papildyta:

sveika, pagal tth, kaip ir reiketu mazinti tiroksina, bent iki 75 mg,
bet as laikausi tokios nuostatos-kad ir kokie bebutu tyrimai, visgi tariuosi su endokrinologu, puiki, protinga, man pasiseke
o jei savarankiskai mazinsi, tai tyrima, kartok po 1.5 mensio, tik po tiek laiko organizmas vel pripranta prie naujos dozes
tau hipotireoze?

Aciu Maskatuk 4u.gif Tas ir blogiausia,kad nesu Lt,o cia jie nieko neaiskina kas kaip ,hipo ar hiper.,tik israso tabletes,liepe ateit po 3men.Jie neskaito,kad cia liga.Man visuomet buvo per daug hormonu,o dabar labai nukrito,bijau ,kad visai nebeliks. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutina @ 2013 05 09, 16:59)
Aciu Maskatuk 4u.gif Tas ir blogiausia,kad nesu Lt,o cia jie nieko neaiskina kas kaip ,hipo ar hiper.,tik israso tabletes,liepe ateit po 3men.Jie neskaito,kad cia liga.Man visuomet buvo per daug hormonu,o dabar labai nukrito,bijau ,kad visai nebeliks. blink.gif

tada supratau,
pas mus bet kokiu atveju-tiroksina kompensuoja jei yra hipotireoze,
va esant hiper-nekompensuoja jokiu vaistu
nors ir suprantama, kad hipo bukle ir autoimuninis tireioditas labai paplites pas mus, vien pagal tema matosi
Atsakyti
Sveikos merginos,
vasarį išlupo ir man skydliaukę, karcinoma. Birželio 4 rysiu jodo tabletes ir gulėsiu kaip suprantu savotiškame kalėjime.... tik maudytis galėsiu daugiau mirksiukas.gif O jei rimtai tai labai bijau, bijau kūno reakcijos į pačią radiacija, savijautos po jos....ar greit galėsiu grįžti darban, teko girdėti kad ten svoris baisiai pliusujasi. Merginos papasakokit kaip kuriai buvo kokios patirtys po to....
Atsakyti
Laba diena visoms wink.gif
Kaip laikotes? matau vis nauju veidu, senieji dingsta, nes turbut nori greiciau viska pamirsti, tik maskatukas saziningai visoms atsakineja. As turbut net nepasakiau aciu, uz pagalba, ir nuraminima kai cia ipuoli visas pasimetes po diagnozes.
As jau pusmetis po antro jodo, reikia vaziuoti tikrintis, o neatsimenu ko ten reikia,praeita karta is tos laimes viska pamirsau smile.gif)) ko reikia merginos, seimos gydytojo siuntimo, kraujo tyrimo, reagistracijos, ir kazkuriom dienom nevaziuoti lyg tais?...
Diana79 tas kalejimas gana modernus:) knygos, muzika,kompas ar internetas telefone,prablasko,kitos mezga...o pabuvimas su savimi kartais taip pat gerai;) mane labiausiai slege kad,tai onkologine ligonine,o guode tai kad tai geriausia liga tame pastate wink.gif
...bet tai kaip sunku prisiversti ten vel vaziuoti..
Atsakyti
bent jau man reikia tyrimų siuntimo ir.... pirmą kart važiuojant reikėjo registracijos laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2013 05 28, 18:01)
bent jau man reikia tyrimų siuntimo ir.... pirmą kart važiuojant reikėjo registracijos laiko smile.gif

man kazkas kitaip, lygtais tyrimu nereikia, sake vietoj pasidarysiu, nu ryskei nepamenu,nes apsiblioviau is tos laimes:)
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kankan: 28 gegužės 2013 - 19:13
QUOTE(audrone@ @ 2013 05 28, 17:58)
Laba diena visoms wink.gif
Kaip laikotes? matau vis nauju veidu, senieji dingsta, nes turbut nori greiciau viska pamirsti, tik maskatukas saziningai visoms atsakineja. As turbut net nepasakiau aciu, uz pagalba, ir nuraminima kai cia ipuoli visas pasimetes po diagnozes.
As jau pusmetis po antro jodo, reikia vaziuoti tikrintis, o neatsimenu ko ten reikia,praeita karta is tos laimes viska pamirsau smile.gif)) ko reikia merginos, seimos gydytojo siuntimo, kraujo tyrimo, reagistracijos, ir kazkuriom dienom nevaziuoti lyg tais?...
Diana79 tas kalejimas gana modernus:) knygos, muzika,kompas ar internetas telefone,prablasko,kitos mezga...o pabuvimas su savimi kartais taip pat gerai;) mane labiausiai slege kad,tai onkologine ligonine,o guode tai kad tai geriausia liga tame pastate wink.gif
...bet tai kaip sunku prisiversti ten vel vaziuoti..

sveika mieloji, dziugu, kad uzeini 4u.gif
beje, kiek tau jodo dar reikes?
as viliuos bent tuom, jei tema apmirusi, reiskia maziau merginu su sia diagnoze
Atsakyti