Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XVII

QUOTE(maskatukas @ 2013 05 28, 20:30)
sveika mieloji, dziugu, kad  uzeini 4u.gif
beje, kiek tau jodo dar reikes?
as viliuos bent tuom, jei tema apmirusi, reiskia maziau merginu su sia diagnoze

na jau lyg ir viskas,tik tikrintis,kas pusmety.
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2013 05 29, 11:49)
na jau lyg ir viskas,tik tikrintis,kas pusmety.

tada tikrai saunu 4u.gif
o siaip kaip savijauta?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 05 29, 12:00)
tada tikrai saunu 4u.gif
o siaip kaip savijauta?

Savijauta nera labai gerai, nes yra laikoma auksta tiroksino doze, kad liga neatsinaujintu, tai sirdis nuolatiniam begimo rezime...
Atsakyti
merginos, o jums nerimo "bangu" be priezasties nebuna? man tiroksina paskyre didesni irgi, viena diea 50 kita 75 tai man kazkokie nerimo epizodai karts nuo karto uzeina..sako skyddkoiauke del to kalta sad.gif
Atsakyti
Sveikos visos! va ir as karts nuo karto ilendu pasiskaitinet, vis nieks nejuda cia smile.gif mano biuletenis jau i pabaiga, visai man patiko sios "atostogos" gal, kad gerai jauciausi biggrin.gif ir pakeliaut spejau atostoginiu dienu neeikvodama biggrin.gif jauciuosi tikrai gerai, baisu ir dziaugtis, buvau pas savo daktare, kuri ir operavo, lygiai po menesio, paime kraujo - laukiu laisko del atsakymo, kaip jis, taip pat turejo tikslia diagnoze. Patvirtino kad operuotas guzelis buvo papiline karcinoma, bet nudziugino kad is guzelio ribu nebuvo isplutis, nei likusioj skidliaukes daly, nei isoperuotuose apatiniuose limfmazgiuoze veziniu lasteliu nerasta thumbup.gif bet kaip idomiai ji man pasake, nzn.ar lt. buna tokiu atveju: ji minejo kad db.tarsis su kitais daktarais, kurie atsakingi uz mano gydyma, ar man jodas is viso bus reikalingas nes jis niekur neisplites, tai sako gal nei vieno jodo nereiks g.gif gal jus mergaites esat girdeje, buna tokiu atveju? vat kitoj savaitej gausiu atsakyma del kraujo tuo paciu ir del jodo, ar man jo reiks.. nezinau nei kaip ir reaguot, aisku radiacijos isvengt puiku bet siuo atveju...gal atsargai viena ir nepakenktu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(invano @ 2013 05 30, 10:00)
Sveikos visos! va ir as karts nuo karto ilendu pasiskaitinet, vis nieks nejuda cia  smile.gif  mano biuletenis jau i pabaiga, visai man patiko sios "atostogos" gal, kad gerai jauciausi  biggrin.gif  ir pakeliaut spejau atostoginiu dienu neeikvodama  biggrin.gif jauciuosi tikrai gerai, baisu ir dziaugtis, buvau pas savo daktare, kuri ir operavo, lygiai po menesio, paime kraujo - laukiu laisko del atsakymo, kaip jis, taip pat turejo tikslia diagnoze. Patvirtino kad operuotas guzelis buvo papiline karcinoma, bet nudziugino kad is guzelio ribu nebuvo isplutis, nei likusioj skidliaukes daly, nei isoperuotuose apatiniuose limfmazgiuoze veziniu lasteliu nerasta  thumbup.gif  bet kaip idomiai ji man pasake, nzn.ar lt. buna tokiu atveju: ji minejo kad db.tarsis su kitais daktarais, kurie atsakingi uz mano gydyma, ar man jodas is viso bus reikalingas nes jis niekur neisplites, tai sako gal nei vieno jodo nereiks  g.gif gal jus mergaites esat girdeje, buna tokiu atveju? vat kitoj savaitej gausiu atsakyma del kraujo tuo paciu ir del jodo, ar man jo reiks.. nezinau nei kaip ir reaguot, aisku radiacijos isvengt puiku bet siuo atveju...gal atsargai viena ir nepakenktu g.gif .

sveika, nezinau, kaip ten pas tave, bet jei LT nustato pirma stadija tik tada nieko nesiima, tiesiog palieka stebejimui, bet visais kitais atvejais skyria joda,
tai net ir nezinau ka jie rado, kokia stadija, juk turejo parasyti,
Papildyta:
QUOTE(audrone@ @ 2013 05 29, 19:37)
Savijauta nera labai gerai, nes yra laikoma auksta tiroksino doze, kad liga neatsinaujintu, tai sirdis nuolatiniam begimo rezime...

sveika, man endokrinologe daznai skyria ir kalio tyrima del sirdies, jei ties zemiausia riba, pageriu kali, magni, paprasyk, gal tau padarys, o jei ne-pati pasidaryk, tikrai nedaug kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2013 05 30, 08:37)
merginos, o jums nerimo "bangu" be priezasties nebuna? man tiroksina paskyre didesni irgi, viena diea 50 kita 75 tai man kazkokie nerimo epizodai karts nuo karto uzeina..sako skyddkoiauke del to kalta sad.gif

uzeina ir gana daznai.
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal kuri žinot ir galite paaiškinti ką rodo thireoglobulinas??? kaip suprantu po skydliaukės pašalinimo jo reikšmė turėtų būti artima nuliui o pas mane 0,51 g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2013 06 03, 09:08)
Sveikos merginos,

gal kuri žinot ir galite paaiškinti ką rodo thireoglobulinas??? kaip suprantu po skydliaukės pašalinimo jo reikšmė turėtų būti artima nuliui o pas mane 0,51 g.gif

o kodel tau si tyrima dare? g.gif
man irgi pasalinta visa , bet niekas neatlieka
beje, praejus 3 metams, ar atliko kam nors echoskopija?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 06 03, 11:53)
o kodel tau si tyrima dare? g.gif
man irgi pasalinta visa , bet niekas neatlieka
beje, praejus 3 metams, ar atliko kam nors echoskopija?

darė nes kaip suprantu jis rodo kažkokius vėžinius pokyčius, bet nelabai suprantu kokius ir ką, paaiškino taip šitas skaičius atspirties taškas nuo jo stebės kaip pasiduoda gydymui karcinoma, ai kaip man čia viskas sudėtinga sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 05 30, 13:51)
uzeina ir gana daznai.

kaip kovojat? nes raminanciu tai nesinori gert.
Atsakyti
Merginos ar pastaruoju metu kuri nors tvarkėtės invalidumą susijusi su skydliaukės netekimu o tuo pačiu ir onkologine skydliaukės liga?
Atsakyti