QUOTE(invano @ 2013 05 30, 10:00)
Sveikos visos! va ir as karts nuo karto ilendu pasiskaitinet, vis nieks nejuda cia

mano biuletenis jau i pabaiga, visai man patiko sios "atostogos" gal, kad gerai jauciausi

ir pakeliaut spejau atostoginiu dienu neeikvodama

jauciuosi tikrai gerai, baisu ir dziaugtis, buvau pas savo daktare, kuri ir operavo, lygiai po menesio, paime kraujo - laukiu laisko del atsakymo, kaip jis, taip pat turejo tikslia diagnoze. Patvirtino kad operuotas guzelis buvo papiline karcinoma, bet nudziugino kad is guzelio ribu nebuvo isplutis, nei likusioj skidliaukes daly, nei isoperuotuose apatiniuose limfmazgiuoze veziniu lasteliu nerasta

bet kaip idomiai ji man pasake, nzn.ar lt. buna tokiu atveju: ji minejo kad db.tarsis su kitais daktarais, kurie atsakingi uz mano gydyma, ar man jodas is viso bus reikalingas nes jis niekur neisplites, tai sako gal nei vieno jodo nereiks

gal jus mergaites esat girdeje, buna tokiu atveju? vat kitoj savaitej gausiu atsakyma del kraujo tuo paciu ir del jodo, ar man jo reiks.. nezinau nei kaip ir reaguot, aisku radiacijos isvengt puiku bet siuo atveju...gal atsargai viena ir nepakenktu

.
sveika, nezinau, kaip ten pas tave, bet jei LT nustato pirma stadija tik tada nieko nesiima, tiesiog palieka stebejimui, bet visais kitais atvejais skyria joda,
tai net ir nezinau ka jie rado, kokia stadija, juk turejo parasyti,
Papildyta:
QUOTE(audrone@ @ 2013 05 29, 19:37)
Savijauta nera labai gerai, nes yra laikoma auksta tiroksino doze, kad liga neatsinaujintu, tai sirdis nuolatiniam begimo rezime...
sveika, man endokrinologe daznai skyria ir kalio tyrima del sirdies, jei ties zemiausia riba, pageriu kali, magni, paprasyk, gal tau padarys, o jei ne-pati pasidaryk, tikrai nedaug kainuoja