QUOTE(Basakojė @ 2013 07 22, 13:18)
Prisirašau ir aš pas jus
Reiks perskaityti visas ankstesnes temytes, kad atsakymus visus susirinkčiau
Lankiausi pas endo reguliariai, turėjau vieną mazgelį, per

gėriau L-thyroxina, nes hormonai buvo sublūdę. Pagimdžiau, viskas atsistatė savaime, toliau kad 6 mėn dariausi tyrimus ir žiūrėjo echo. Prieš metus atsirado dar vienas mazgelis. Dabar darė tyrimus, jie visi normos ribose, bet va echo nenudžiugino, iškart padarė punkciją, kurios metu iškart radiologas - echoskopuotojas R. Valickas nuteikė nieko gero nelaukti. Šiandien sulaukiau endokrinologės skambučio, nors užsiregistravus buvau tik trečiadieniui. Tai tas skambutis tik patvirtino, kad nieko gero neišgirsiu. Užregistravo penktadieniui pas chirurgą Daukšą, kad paskirtų operacijos datą
Ar galėtumetė apšviesti kiek reiks praleisti laiko ligonineje prieš ir po operacijos? Turiu atostogas nuo 29 d iki 9 d. Tai mastau ar per jas operuotis geriau, ar pasiimti biuleteni po atostogų

Dar 18 d turiu krikštynas, busiu krikšto mama, tai gal geriau iš vis operacijai tartis po visko
Tiek reikalų
O bijau nežmoniškai, namiškiams dar nieko nesakiau.
sveika, kalbesiu apie Vilniu, santariskes,
paguldo, kita diena operuoja, paleidzia uz 3 dienu, man ispuole sventes, tai buvau 5 dienas,
Vilniuje klijuoja zaisda klijais, taigi siulu issiimti nereikia, klijai nudziuva ir nusiima lengvai,
o kaip jausies, niekas nezino-vienos kita diena jau vaiksto, kitos-paguli, trecios- dirba po savaites, kiekvieno organizmas reaguoja savaip,
seimos gyd man yra sakiusi, kad po tokios operacijos priklauso 2 men biuletenio, bent man -2 men liepe nekelti daugiau 3 kg, isore suauga greit, bet viduje gijimas vyksta apie 2 men.
man atrodo, pasilinksmink, o po to ramiai operuokis
Papildyta:
QUOTE(Neringucius @ 2013 07 22, 00:22)
Labutis, jungiuosi ir aš į jūsų būrį..
šiuo metu man 23 metai, turiu mazginę strumą nuo 8 metų (o diagnozuota 18 metų). Visada hormonai buvo geri, mazgų pilna, bet jie nedidėjo. Tikrinausi kas pusmetį, po to prieš nėštumą, nėštumo metu ir dabar, po gimdymo. Yra vienas mazgas labai padidėjęs, 20*2,5mm, jei gerai pamenu rezultatus. Buvau šeštadienį pas endokrinologą, darė punkciją ir daugiau nieko nekomentavo. Sakė susitiksime, kai bus rezultatai, t.y. po mėnesio. Tai dabar kaip ant adatų esu. Bijau, kad bus kas negerai. Iš kitos pusės, galvoju, jei bus viskas gerai, klausiu daktaro dėl operacijos. Gal išoperavus, mažesnė rizika rimtiems susirgimams? Ar šalti ar šilti mazgai nežinau, nieko nekomentavo.
sveika, truputi keista, kad atsakymai po men, biopsija padaro po savaites, meginiai negali guleti taip ilgai, itariu gyd eina atostogauti, del to taip ir pasake,
operacija yra krastutinis dalykas,