QUOTE (Silvute @ 2004 07 23, 20:24) |
(...) visos seimynines sventes, per kuria meiluze gali sedeti pagalve apsikabinusi. |
Silvute,
bbd aš ant tų švenčių, man geriausia šventė, kai niekas nelaksto aplink ratais ir nezirzia po ausim. Sakysi iššaukiančia kalbu? Skaistyklą ir pragarą aš praėjau žemėje, tad man nėra ko nei gailėtis, nei bijotis
QUOTE (meja @ 2004 07 23, 19:03) |
Zvirbli, labai gerai suprantu tavo situacija ir mano nuomone, labai protingai joje elgiesi. buvau ir as tokioj situacijoj, , tik musu atveju abudu siek tiek nuklydom, as anksciau, jis veliau. bet esme ta pati, jis mylejo dvi moteris vienu metu. iskart pasakau toms, kurios juokiasi is tokios vyro pozicijos, kad tai zmonos pazeminimas ir t.t. galiu pasakyti tik tiek, kad tai jausmai, kuriu negalima valdyti (gal ir galima, bet tai nieko gero neduoda). myleti dvi tikrai galima, bet ta meile labai skirtinga. mane mylejo giliai, jausmingai, besalygiskai. bet kai nutolau siek tiek sunkiu man gyvenimo etapu, jis tiesiog susizavejo kita. tokia, kuri niekada nebuvo pavargusi, pikta, liudna ir prislegta. jinai ji tiesiog ant ranku nesiojo ![]() ![]() as ji paleidau. neprasiau sugrizti. praejo pora menesiu, o jis jau norejo grizti. "naujoji meile" baigesi vos tik isejus. prasidejo tik baisios kancios. galiu pasakyti tik tiek, kad nieko vertos teorijos "as daryciau taip ir taip, ji isspirciau ir pan." ne velnio. kai pati patenki i tokia situacija, buna sokas. kai tai paliecia tavo visa gyvenima, praeiti, dabarti, ateiti, pradedi mastyti kitaip. spjauni i principus, isdiduma, garbe. darai tai, kad butu tau geriau. ir atleidi, jei taip geriau. mano atveju man atleisti nereikejo, nes nebuvo ka ![]() gal as trenkta, bet sis ivykis nei kiek nepazeide mano garbes. mums reikejo to issikyrimo tam, kad suprastumem ka vienas kitam reiskiam, ko norim is gyvenimo. bet visai kas kita yra pamirsti. yra dalyku, kuriu niekada nepamirsiu, o noreciau. bet tai netrukdo gyventi. beje, vyrui daug sunkiau pamirsti mano susizavejimus ![]() Papildyta @ [mergetime]1090602691[[b]*gamma rgetime] [/b] Dar reikia atskirti vyrus bliadunus, kurie kas menesi susiranda po nauja meile ![]() ir tokius, kuriems tas nutinka viena karta gyvenime. ir kurie isdrista pasakyti viska, neslepti, neapgaudineti. |
Na va. Yra reiskias moteru dar nenubludusiu, kad kiausus jiems nupjaustyti ar ispirti.... Yra daug atleidusiu ir normaliai gyvenanciu seimoje.

Ir apie bledunus pridursiu ir as. Mes nekalbam apie bledunus, mes kalbam apie konkretu zmogu ir norim jam padeti. Jos vyras nera bledunas, jis normalus zmogus susipainiojes savo jausmuose. kaip ir mano vyras buvo, kai pasake kad myli kristina, o mylejo mane. Kaip mejos vyras ir daugelis kitu. Susizaveti nesunku kai nesieja buitis, kai norisi paivairinti gyvenima .Na nera idealiu. O tie kurie susiranda kas menesi po nauja ar kas savaite mes tokiu cia neaptarinejam.
P.S. tos kurios rekia visa gerkle kad juos reikia kastruoti ir kiausus nupjaustyti (na ir isireiskimai) idomu ar pultu taip daryti jei ju vyras taip padarytu. be to jei visos pultu kastruoti kas jums vaikus padarytu???? Ar jau ir tai nebereikalinga

QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 23, 23:32) |
Silvute, bbd aš ant tų švenčių, man geriausia šventė, kai niekas nelaksto aplink ratais ir nezirzia po ausim. Sakysi iššaukiančia kalbu? Skaistyklą ir pragarą aš praėjau žemėje, tad man nėra ko nei gailėtis, nei bijotis |
Tu dejai, o meiluzes laukia. Jos pradzioje laukia ir dziaugiasi kad ateini, po to laukia ir reikalauja, po to laukia ir pyksta. Bega laikas o jos save aukoja zmogui, kuriam niekada nebus pirma ir vienintele. jos aukoja graziausius metus jausmus, o gyvenimas bega, jos sensta. juk ji yra i kaire, o zmona su savo teisem yra tiesi. Taip kad zinot tie kurie vairuojat. pries sukdami i kaitre, reikia praleisti ta kuri vaziuoja tiesiai. Buvau ir as tokioje vietoje pries santuoka, nesaldus tas meiluzes gyvenimas, nesaldus.
Galu gale kazkuris nebeiskencia ir kazkas nukencia. Todel manau reikia isiaiskinti kol dar neisivaziavo tai i gyvenimo norma, tada jau buna dar skaudziau.
QUOTE (gamma @ 2004 07 24, 08:45) |
Tu dejai, o meiluzes laukia. Jos pradzioje laukia ir dziaugiasi kad ateini, po to laukia ir reikalauja, po to laukia ir pyksta. |
gamma, visa ką tu čia parašei, yra šventa teisybė, bet kažkodėl to meilužės - puikiai suprasdamos kad jos yra viso labo tik meilužės - eina į tokius ryšius. Todėl jei vaikinas / vyras tiesiai šviesiai pasako, kad ji reikalinga tik sexui ir ją tai tenkina tai kas blogai?

Tuomet jau kažkokia prostitucija gaunasi.........
Koks skirtumas kad ji tik meiluze-jis ja vistiek nori matyti,nori su ja buti- vadinaasi tai ne tik meiluze-tai zmogus kuria ji sudomino......ir tai yra dvasine neistikimybe (nenoriu kalbeti apie fizine ) tai yra rimta.....

QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 24, 12:41) |
bet kažkodėl to meilužės - puikiai suprasdamos kad jos yra viso labo tik meilužės - eina į tokius ryšius. |
Jo, buna tokiu labai daug. Dar jos kartais ir vaika pasigamina, tikedamosis, kad priris kazkaip vyruka

O ar kada susimastete kodel vyrai iesko meiluziu?
Vyrai tokie nesudetingi padarai, jie net nesusimastydami soka nuo vieno sijono prie kito, tikedamiesi taip isspresti visas problemas. Jie nesupranta jog po tuo kitu sijonu, laukia tiek pat problemu...
Vyrai tokie nesudetingi padarai, jie net nesusimastydami soka nuo vieno sijono prie kito, tikedamiesi taip isspresti visas problemas. Jie nesupranta jog po tuo kitu sijonu, laukia tiek pat problemu...
QUOTE (ltukra @ 2004 07 24, 19:28) |
O ar kada susimastete kodel vyrai iesko meiluziu? Vyrai tokie nesudetingi padarai, jie net nesusimastydami soka nuo vieno sijono prie kito, tikedamiesi taip isspresti visas problemas. Jie nesupranta jog po tuo kitu sijonu, laukia tiek pat problemu... |
Zinok, buna, nors ir labai retai, tokiu, kurie susimasto. Va vienas mano pazistamas issisnekejo, kai paklausiau, ar nepasinaudoja proga i kaire pasinesti, nes darbo pobudis tam labai tinkamas. Tai jis man atsake: "O ka as ten pas kitas kitaip rasiu. Na, jei pasitaikytu kokia su skersa skylute, tai gal neatsisakyciau, o siaip tai viskas ten pas visas taip pat. Tai geriau as jau pas zmona."
QUOTE (zanet @ 2004 07 24, 21:12) | ||
Zinok, buna, nors ir labai retai, tokiu, kurie susimasto. Va vienas mano pazistamas issisnekejo, kai paklausiau, ar nepasinaudoja proga i kaire pasinesti, nes darbo pobudis tam labai tinkamas. Tai jis man atsake: "O ka as ten pas kitas kitaip rasiu. Na, jei pasitaikytu kokia su skersa skylute, tai gal neatsisakyciau, o siaip tai viskas ten pas visas taip pat. Tai geriau as jau pas zmona." |
kaip sakoma kiekviena taisykle turi isimciu

QUOTE (ltukra @ 2004 07 24, 21:22) | ||||
kaip sakoma kiekviena taisykle turi isimciu ![]() |
Laimingos tos, kurios pataiko ant tu isimciu

Bliamba, as, ko gero, nebenoriu buti zmona. Noriu buti meiluze
Romantika i fsio takoje
O i seimynines sventes ir aplinkiniu pagarba man tfu, as tam reikalui turiu du vaikus ir savo seima. Ta prasme, senelius irgi tevus
O vyras is esmes yra asmuo, kuriam reikia daryt est, skalbt ir kuris viska reguliuoja, nors jo niekas nepraso, ir parnesa alga...
Tai finansiskai ziurint, tokia chaltura gaunasi
O chalturu vaikams islaikyti galima ir kitokiu susirast 
O jeigu as buciau meiluze - kad ir to pacio diedo - butu sau romantika ir meile ir serenados po langais (na sitas gal nebutinai, visgi 7tam aukste gyvenu, balsa prareks
) ir komplimentai... Lepotaaaaaa

Romantika i fsio takoje

O jeigu as buciau meiluze - kad ir to pacio diedo - butu sau romantika ir meile ir serenados po langais (na sitas gal nebutinai, visgi 7tam aukste gyvenu, balsa prareks

QUOTE (Noa @ 2004 07 24, 21:46) |
Bliamba, as, ko gero, nebenoriu buti zmona. Noriu buti meiluze ![]() Romantika i fsio takoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O jeigu as buciau meiluze - kad ir to pacio diedo - butu sau romantika ir meile ir serenados po langais (na sitas gal nebutinai, visgi 7tam aukste gyvenu, balsa prareks ![]() ![]() |
Pats laikas įsileisti į gyvenimą dar vieną vaidmenį....ir kur kas geresnį nei žmonos