QUOTE (Tekila @ 2004 07 25, 10:43) |
Pats laikas įsileisti į gyvenimą dar vieną vaidmenį....ir kur kas geresnį nei žmonos ![]() |
Nu jo, bliamba, dar viena, as pakeist pareigas noriu, o ne prisidet

Laba diena!
Matau daug akmenuku nukrito i mano darza. Ir tegul... Kazkas cia rase, kad kiekviena situaciaj unikali ir neviska gali parasyti- yra jausmai, norai, isipareigojimai.
Specialiai pabraukiu siuos zodzius toms, kurios galbut to neivertina.
Dekoju labai Gammai, Artev. Dekui mergaites, kad palaikote. Man tikrai lengviausia butu nutraukti viska- bet kaip ir sakau yra visai kiti dalykai, kurie risa zmones.
Kai as rasiau, kad gaila buto, baldu ir t.t.- tai toli grazu nenorejau pasakyti, kad man materialine gerove dabar svarbiausia. Tiesiog visa tai buvo musu kartu kurta- abu ieskojome, derinome spalvas, tiesiog kureme savo jauku lizdeli...o dabar imti ir visa tai tiesiog isdraskyti.
As tekejeu is dideles meiles. Ir ta meile niekur nedingo- sakyciau gimus dukrytei ji dar sustiprejo. Vyras labai padejo, kad vaikutis ateitu i si pasauli (net gimdyme dalyvavo) Manu, kad jei jis butu visiskas bled..., tai as jo buciau net neprivertusi ten dalyvauti.
Paskaitykite Rolando pasisakyma- tai tipisko vyro pamastymai. O tarp mano pazystamu (kaip dabar jau as issiaiskinau) tokiu dauguma.
Galiu pasakyti, kad mes susitaikeme. Jis nori viska pabandyti dar karta is naujo. Kodel as galeciau nesutikti? Tegul pabando. Gal ir man bus nuo to geriau.
Man jo palaikymo, apsikabinimo ir priglaudimo reikia kiekviena akimirka-kodel as tureciau to atsisakyti. Kodel tuo turetu megautis kas nors kitas (kita)? Jam iseiti ir gyventi vienam butu 100 kartu patogiau nei su manimi. Ir jei jis nuosirdziai nenoretu gyventi seimoje- tai rinktusi laisva gyvenima. Galetu sau lakstyti, pramogauti, tureti kiek nori ir kokias nori moteris.
Bet manau, kad jei zmogus praso, maldauja ir gailisi- gal tai bus galimybe tapti mums abiems laimingesniems.
Mes issiaiskinome savo problemas. As labai del to dziaugiuosi. Ir tikiuosi, kad likusi gyvenima mes daugiau kalbesime apie savo problemas(kas kuo nepatenkintas, ko noretu ir kodel) ir isvengsime treciu asmenu isikisimo i musu seimos gyvenima.
Matau daug akmenuku nukrito i mano darza. Ir tegul... Kazkas cia rase, kad kiekviena situaciaj unikali ir neviska gali parasyti- yra jausmai, norai, isipareigojimai.
Specialiai pabraukiu siuos zodzius toms, kurios galbut to neivertina.
Dekoju labai Gammai, Artev. Dekui mergaites, kad palaikote. Man tikrai lengviausia butu nutraukti viska- bet kaip ir sakau yra visai kiti dalykai, kurie risa zmones.
Kai as rasiau, kad gaila buto, baldu ir t.t.- tai toli grazu nenorejau pasakyti, kad man materialine gerove dabar svarbiausia. Tiesiog visa tai buvo musu kartu kurta- abu ieskojome, derinome spalvas, tiesiog kureme savo jauku lizdeli...o dabar imti ir visa tai tiesiog isdraskyti.
As tekejeu is dideles meiles. Ir ta meile niekur nedingo- sakyciau gimus dukrytei ji dar sustiprejo. Vyras labai padejo, kad vaikutis ateitu i si pasauli (net gimdyme dalyvavo) Manu, kad jei jis butu visiskas bled..., tai as jo buciau net neprivertusi ten dalyvauti.
Paskaitykite Rolando pasisakyma- tai tipisko vyro pamastymai. O tarp mano pazystamu (kaip dabar jau as issiaiskinau) tokiu dauguma.
Galiu pasakyti, kad mes susitaikeme. Jis nori viska pabandyti dar karta is naujo. Kodel as galeciau nesutikti? Tegul pabando. Gal ir man bus nuo to geriau.
Man jo palaikymo, apsikabinimo ir priglaudimo reikia kiekviena akimirka-kodel as tureciau to atsisakyti. Kodel tuo turetu megautis kas nors kitas (kita)? Jam iseiti ir gyventi vienam butu 100 kartu patogiau nei su manimi. Ir jei jis nuosirdziai nenoretu gyventi seimoje- tai rinktusi laisva gyvenima. Galetu sau lakstyti, pramogauti, tureti kiek nori ir kokias nori moteris.
Bet manau, kad jei zmogus praso, maldauja ir gailisi- gal tai bus galimybe tapti mums abiems laimingesniems.
Mes issiaiskinome savo problemas. As labai del to dziaugiuosi. Ir tikiuosi, kad likusi gyvenima mes daugiau kalbesime apie savo problemas(kas kuo nepatenkintas, ko noretu ir kodel) ir isvengsime treciu asmenu isikisimo i musu seimos gyvenima.
QUOTE (Silvute @ 2004 07 23, 20:24) |
lygiai taip apt zmonai aplinkiniu pagarba ir pripazinimas + visos seimynines sventes, per kuria meiluze gali sedeti pagalve apsikabinusi. |
Ka turejai omeny "aplinkiniu pagarba ir pripazinimas"?
Del svenciu... Kiek ju metuose? Visa kita ,isskyrus sventes- mano

QUOTE (vobla @ 2004 07 23, 18:12) |
A jei dar ir pedikiūrą pasidaryčiau tai ir diedas be vakarienės liktų ![]() ![]() ![]() ![]() |
A tu jo paklausk ko jis labiau nori pavalgyt ir tave atsilaipiojusiais nagais matyt

. beje negirdejau, kad grozio proceduros uzimtu tiek dienos laiko,kad del ju turetum nepadaryt aibes darbu

QUOTE (uola @ 2004 07 25, 12:31) |
Ka turejai omeny "aplinkiniu pagarba ir pripazinimas"? Del svenciu... Kiek ju metuose? Visa kita ,isskyrus sventes- mano ![]() ![]() ![]() ![]() |
visu aplinkiniu akyse as jo zmona ir vaiku motina... as laisvai galiu dalyvauti jo giminiu ir draugu susiburimuose, eiti pas ji darba, naudotis jo daiktais... galiu paskambinus i darba ir jo neradus, paprasciausiai paprasyti, kad kai jis gris, jog perduotu kad paskambintu man.
Galiu planuoti musu savaitgalius ir sventes kartu, nereikia klausti jo, ka jisai ta diena pasirinks - zmona ar tave.
Kad ir tik siandien grizom is jo direktoriaus gimtadienio - dalyvavo vyrai su zmonomis ( sugyventinemis) ir vaikais - meiluziu nebuvo rasta.
Savaime aisku, meiluzes role tenkina tas moteris, kurios butent to is vyro reikalauja - kartkartemis pasimatyti, pasid..kinti ir vel ate iki kito karto.
Dianushka, man net linzes nuo akiu atsoko, kol perskaiciau dramatiska tavo istorija ir merginu ivertinimus bei patarimus
Tikiuosi, kad tavo sprendimas (butent TAVO) bus teisingas. Ir linkiu sekmes
Bet noreciau visgi ir patarti
Zinai, kaip sako rusai "Dovieriai, no provieriai". Sekmes

QUOTE (dianuska @ 2004 07 25, 09:58) |
Laba diena! Matau daug akmenuku nukrito i mano darza. Ir tegul... Kazkas cia rase, kad kiekviena situaciaj unikali ir neviska gali parasyti- yra jausmai, norai, isipareigojimai. Specialiai pabraukiu siuos zodzius toms, kurios galbut to neivertina. Dekoju labai Gammai, Artev. Dekui mergaites, kad palaikote. Man tikrai lengviausia butu nutraukti viska- bet kaip ir sakau yra visai kiti dalykai, kurie risa zmones. Kai as rasiau, kad gaila buto, baldu ir t.t.- tai toli grazu nenorejau pasakyti, kad man materialine gerove dabar svarbiausia. Tiesiog visa tai buvo musu kartu kurta- abu ieskojome, derinome spalvas, tiesiog kureme savo jauku lizdeli...o dabar imti ir visa tai tiesiog isdraskyti. As tekejeu is dideles meiles. Ir ta meile niekur nedingo- sakyciau gimus dukrytei ji dar sustiprejo. Vyras labai padejo, kad vaikutis ateitu i si pasauli (net gimdyme dalyvavo) Manu, kad jei jis butu visiskas bled..., tai as jo buciau net neprivertusi ten dalyvauti. Paskaitykite Rolando pasisakyma- tai tipisko vyro pamastymai. O tarp mano pazystamu (kaip dabar jau as issiaiskinau) tokiu dauguma. Galiu pasakyti, kad mes susitaikeme. Jis nori viska pabandyti dar karta is naujo. Kodel as galeciau nesutikti? Tegul pabando. Gal ir man bus nuo to geriau. Man jo palaikymo, apsikabinimo ir priglaudimo reikia kiekviena akimirka-kodel as tureciau to atsisakyti. Kodel tuo turetu megautis kas nors kitas (kita)? Jam iseiti ir gyventi vienam butu 100 kartu patogiau nei su manimi. Ir jei jis nuosirdziai nenoretu gyventi seimoje- tai rinktusi laisva gyvenima. Galetu sau lakstyti, pramogauti, tureti kiek nori ir kokias nori moteris. Bet manau, kad jei zmogus praso, maldauja ir gailisi- gal tai bus galimybe tapti mums abiems laimingesniems. Mes issiaiskinome savo problemas. As labai del to dziaugiuosi. Ir tikiuosi, kad likusi gyvenima mes daugiau kalbesime apie savo problemas(kas kuo nepatenkintas, ko noretu ir kodel) ir isvengsime treciu asmenu isikisimo i musu seimos gyvenima. |
Nuosirdziai dziaugiuosi. Kad jus susitaiket.

Tu stipri iskelk galva ir stenkis isnaudoti tas galimybes ir buti tokai kokia nebuvai. daryk tai del saves, ne del jo. Tiesiog pati dziaukis kad tampi geresne tiesiog sau.
Linkiu kantrybes ir sekmes

QUOTE (nikvik @ 2004 07 22, 23:06) |
Papildyta @ [mergetime]1090530641[[b]*Lune rgetime] [/b] Noreciau tik patarti Lune, New ir kt... Kai Jums nutik panasiai , pakaitykite dar karta Gammos, Dianushkos postus. Gal rasite protingu minciu. O tas Jusu kategoriskumas- ar ne todel, kad Jusu santykiuose per daug egoizmo? ir visisko nesugebejimo net PABANDYTI suprasti savo vyra??? [ |
Deja, as pati tai patyriau

QUOTE (gamma @ 2004 07 26, 07:09) | ||
Nuosirdziai dziaugiuosi. Kad jus susitaiket. ![]() Tu stipri iskelk galva ir stenkis isnaudoti tas galimybes ir buti tokai kokia nebuvai. daryk tai del saves, ne del jo. Tiesiog pati dziaukis kad tampi geresne tiesiog sau. Linkiu kantrybes ir sekmes ![]() |
Taip, sioje situacijoje negalima visko palikti kaip buvo. Nes is tiesu, tas ivykis yra rimtas signalas, kad kazkas ne taip. Siaip as nemanau, kad visi ar dauguma vyru yra tokie, kaip cia rases Rolandas, bet jei jau tau teko galimybe susidurti su tokiu, tai tikrai nebutina begti, galima pabandyti paziureti tiesiai problemai i akis. Manau pradeti reiktu, kaip anksciau gamma rase, nuo saves, bandyti kazka keisti savyje, gyventi sau, myleti save, stengtis rasti laiko sau.
Zodziu vyrai elgiasi taip, kai begi, jie vejasi, o kai sustoji, jie nusiveja kazka kita. Zodziu svarbu islaikyti ta begima ir niekada nesustoti. (Tikiuosi teisingai cia mane supratot?, nes visai jau cia uzsifilosofavau, ziuriu

Zodziu sekmes!

QUOTE (vobla @ 2004 07 23, 18:11) |
Tikslai- apsižiūrėjau gi seniai menikiūras bedarytas- ainu darytis, a alkanas vaikas tegu biški paklykia- nenumirs gi ![]() |
Baik manipuliuot vaiku (kai kuriems zmonems vaiku turet yra labai patogu. Is ties nebloga priedanga

QUOTE (Lune @ 2004 07 26, 07:24) | ||
Deja, as pati tai patyriau ![]() |
O kas gi ta savigarba yra, leisk taves paklausti?
Stai gama, apsilankiusi pas psichologa ismoko gerbti save ir myleti pasilikusi su vyru, gal net labiau, negu jei butu ji isvijusi. Savigarba priklauso tik nuo taves pacios ir tavo poziurio i save, ji nepriklaiso nei nuo aplinkiniu poziurio, nei nuo artimo zmogaus poelgio. Stiprus zmogus save gerbia visose gyvenimo situacijose.