Dianushka, dziaugiuosi uz Tave! Nors man dabar sunku patiketi, bet visgi tikiu, kad dar Jums viskas gali pavykti. Svarbiausia, kad ABU to noretumete. Kad jis verktu tikrom asarom ir kad Tu nemeluotum sau, kad gali atleisti.
As vis dar negaliu su tuo susitaikyti. Nezinau, ar negalvosiu apie tai visa likusi gyvenima, jei gyvensim kartu. Ir kas idomiausia, as labiausiai kankinuosi ne del to, kad jis nuklydo, isimylejo, prisipazino, kankinosi ir skaudino mane. Man skaudziausia yra dabar, kai jis isejo. Kad pasirinko ne mane. Bijau, kad dabar jau kelio atga jam nera. Jei butu neisejes, buciau padariusi viska, kad musu santykius suklijuoti. taciau jis negalejo likti 100 procentu, o puses as nenorejau. O dabar, kai jis isejo, praraja dideja kasdien (tiksliau kasnakt). Ir ne tai skaudziausia, kad jis duklinasi su kita, skaudu, kad jis dalinasi su ja savo dziaugsmais ir rupesciais, vakare su ja ziuri telika, nakti miega ja apkabines ir t.t.
faktas, kad dabar krize, bet manau isgyvensiu - kasdien bus geriau ir geriau. savaitgali sirgo mano maziuke, del to buo taaaaip sunku.
QUOTE (Zvirblis @ 2004 07 26, 08:19) |
Ir kas idomiausia, as labiausiai kankinuosi ne del to, kad jis nuklydo, isimylejo, prisipazino, kankinosi ir skaudino mane. Man skaudziausia yra dabar, kai jis isejo. Kad pasirinko ne mane. Bijau, kad dabar jau kelio atga jam nera. Jei butu neisejes, buciau padariusi viska, kad musu santykius suklijuoti. taciau jis negalejo likti 100 procentu, o puses as nenorejau. faktas, kad dabar krize, bet manau isgyvensiu - kasdien bus geriau ir geriau. savaitgali sirgo mano maziuke, del to buo taaaaip sunku. |
Zvirbli, as tave suprantu. Bet gal taip ir turejo ivykti. Nes jei jis butu tave is karto pasirinkes, tada butum save kankinusi kitais klausimai (kodel jis isimylejo kita, kodel mane iskaudino ir t.t.) Vistiek butu buve, patikek manimi, taip pat sunku atleisti ir vel pradeti viska is naujo. Tik tiek, kad tu ji butum turejusi salia, ir TV ziuretumete dviese...
Bet jei as neklystu- jis siulo tau buti draugais. Sutik! Butinai sutik! Tu turi bendrauti su vaiko tevu- o galu gale tokiu budu gali parodyti, kad esi labai patraukli, grazi, maloni ir net seksuali moteris. Zinau, kad tai gal tau ir nepriimtina (nes tai ne 100%tavo vyras), bet kodel nepabandzius? Juk toji irgi pradzioje jo 100% neturejo (nors manau ir dabar neturi- yra praeitis, kuri jus risa daugiau kaip 50%)
Gal vyras i tave paziures "kitu kampu" ir supras ka prarades- ir tu bent dalinai, bent trumpam rasi nusiraminima ir greiciau atgausi pasitikejima savimi (juk jei esi seksuali ir gali suvilioti savo vyra- tai gali ir bet kuri kita)
Neesu as is tu, kurios soka ant bet kurio su kelnemis. Todel geriau jau tureti savo buvusi vyra meiluzi, negu jokio. Tai tik mano variantas. Gal kai kas pasakys, kad tai ir vel yra mano savogarbos stoka. Bat tokia jau as esu. Kai myliu zmogu- myliu ji visoki, be islygu, zinoma nepamirsdama ir savo poreikiu...
QUOTE (Zvirblis @ 2004 07 26, 08:19) |
Dianushka, dziaugiuosi uz Tave! Nors man dabar sunku patiketi, bet visgi tikiu, kad dar Jums viskas gali pavykti. Svarbiausia, kad ABU to noretumete. Kad jis verktu tikrom asarom ir kad Tu nemeluotum sau, kad gali atleisti. As vis dar negaliu su tuo susitaikyti. Nezinau, ar negalvosiu apie tai visa likusi gyvenima, jei gyvensim kartu. Ir kas idomiausia, as labiausiai kankinuosi ne del to, kad jis nuklydo, isimylejo, prisipazino, kankinosi ir skaudino mane. Man skaudziausia yra dabar, kai jis isejo. Kad pasirinko ne mane. Bijau, kad dabar jau kelio atga jam nera. Jei butu neisejes, buciau padariusi viska, kad musu santykius suklijuoti. taciau jis negalejo likti 100 procentu, o puses as nenorejau. O dabar, kai jis isejo, praraja dideja kasdien (tiksliau kasnakt). Ir ne tai skaudziausia, kad jis duklinasi su kita, skaudu, kad jis dalinasi su ja savo dziaugsmais ir rupesciais, vakare su ja ziuri telika, nakti miega ja apkabines ir t.t. faktas, kad dabar krize, bet manau isgyvensiu - kasdien bus geriau ir geriau. savaitgali sirgo mano maziuke, del to buo taaaaip sunku. |
Oi zinau ta jausma zvirbli. sakot as nenormali kad jo nevijau, bet vat as zinojau kad kai jo nematysiu, man bus dar sunkiau. uztat kentejau, bent jau zinojau kad jis kitam kambary guli, o ne su ja. Aisku as zinojau kai jis pas ja iseina, sunku buvo kenteti, bet tai kad jis gris namo i musu namus mane siek tiek ramino. Cia kol nepajusi nesuprasi. Todel ir kentejau nevariau, rodziau save kokia esu kantri ir gera, kad myliu ji. jam manau tai buvo didelis postumis prie manes. pasakiau apsipresk, kentesiu kol galesiu. Kai pajusiu kad gana neturiu jegu daugiau tada ir iseisi. Nesakiau kad toleruosiu tai amzinai, pasakiau tiesiog palauksiu kol susivoksi.
Zvirbli tavo vietoje (na jei galima patarsiu) dabar nelysciau neskambinciau, pasistengciau statyti savo gyvenima kiek imanoma sau. Analizuociau, bet prie jo nelysciau. jei noretu uzeiti tada priimciau ramiai santuriai, parodyciau kad jo ilgiuosi, kad jis man brangus, bet nieko daugiau. negalima klausineti ir spausti, gausis atvirksciai. be to jei planuosi susitikti pasitvarkyk, pasigrazink sypsokis. Parodyk ko esi verta. parodyk kad ir be jo puikiai vertiesi, nors duok suprasti kad jis tau malonus ir reikalingas. Pasimerk geliu, tegul jos akis bado, jei paklaus nuo ko tik paslaptingai nusisypsok. Vyrus tai labai veikia. nepatikesi, kai as sugebedavau susiimti, pasitvarkydavau gryzdavau namo su sypsena ir nieko nesakydavau, tai jis ziuredavo taip idemiai, as tik sypsodavausi santuriai kalbedavau, oi kaip jam rupejo kodel as tokia laiminga be jo

Man taip aptare psichologe. ir man pavyko

Noreciau tave pakabinti ir asmeniskai pakalbeti

Tu gali viska nugaleti, tu esi stipri
Matau mes panasiai mastom su Gamma. Tik tai patyre moterys gali tavo vietoje save isivaizduoti ir suprasti.
QUOTE (dianuska @ 2004 07 26, 08:55) |
Matau mes panasiai mastom su Gamma. Tik tai patyre moterys gali tavo vietoje save isivaizduoti ir suprasti. |
Manau kad taip. nes jausmai tam zmogui yra labai stiprus, nors jis ir iskaudino. Todel nereikia labai kreipti demesio i tas kurios rekia ismesti iskastruoti ar esi mazgote be savigarbos.
Mes esam moterys, stiprios ir busim laimingos. Tiesiog del saves tai padarysim, del to kad mums to reikia. patikektit merginos tik per skausma ir kancia zmogus tobuleja, jei viskas gerai ir gyvenimas sekasi, tada save tobulinti nera reikalo. O kiekvienas ismeginimas tik sustiprina ir ugdo mumyse zmogu.

QUOTE (gamma @ 2004 07 26, 10:07) |
Mes esam moterys, stiprios ir busim laimingos. Tiesiog del saves tai padarysim, del to kad mums to reikia. |

QUOTE (Rolandas @ 2004 07 23, 19:52) |
Turėjau moterų ne vieną ir ne dvi - neskaičiavau. Jei sakyčiau, kad per paskutinius 5-6m. kiekvieną mėnesį turėjau po naują - manau mažai apsirikčiau. Pradžioj nesakydavau, kad esu vedęs tipo kad sužinojusi nenorės nuodėmės sau ant širdies, bet paskui kažkaip viena pasakė: jo laužaisi kaip bulka? Jei vedęs esi - tavo reikalas, jei ne aš, tai kita bus lovoje su tavim. Nuo to laiko niekuomet neslėpiau savo padėties - vedęs tai vedęs ir žinokit nė viena (!) neatsisakė galimybės, o jei ir atsisakė, tai mano šeimyninė padėtis nebuvo tam priežastis. Maža dėl ko žmonės nesugula, visų situacijų juk nenumatysi.. Man nuoširdžiai dar geriau: niekam nieko nežadu, praleidom kelias naktis drauge ir einam savo keliais. Geriausios yra ištekėjusios moterys, dar netgi pajuokaujam ką jų vyrai dabar veikia. Tokios - pats malonumas, nes tąsytis su jomis nereikia, paprastos, nereiklios ir linkę į konspiraciją ![]() ![]() netiesą sakot, kas kalbate apie ištikimybę iki grabo lentos, tiesiog dar nesutikote tokio, kuris moka suvedžiot ![]() |
Visada norėjau išgirsti tokių vyrų atsakymą į klausimą kam tu vedei? Kam tau žmona? Ką aplamai reiškia santuoka? Kam reikėjoprie altoriaus prisiekinėti amžina meile ir ištikimybe?
Nuoširdžiai nekenčiu tokių fruktų, veidmainių, kuriems gyvenime nieko švento nebeliko

QUOTE (gamma @ 2004 07 26, 09:07) |
Mes esam moterys, stiprios ir busim laimingos. Tiesiog del saves tai padarysim, del to kad mums to reikia. |
Geriau ir nepasakysi!

Sveikos,
Skaiciau sia diskusija nuo pradzios. Tiesa pasakius, nustebino pasitaikantis kategoriskumas. Vienos sako, kad butinai reikia mesti lauk. Kitos - kad reikia bandyti taikytis, nes mes, moterys, atseit mylim ir esam stiprios.
O as Jumei pasakysiu, kad ne viena is Jusu nezinot, ko reikia kitai. Jus zinot, ko reikia Jums - ko reikia Jusu ambicijoms, savigarbai, savimeilei ir t.t. Vienai reikia mesti lauk, kitai - bandyti suklijuoti seima.
Ir nemaloniai skamba tas "vienos rekia, kad reikia mesti laukt". Taip, jos taip mano. Ir ka? Tu, Gamma, manai kitaip. Ar tai reiskia, kad kitos "rekia"? Nemanau. Galbut Tu reki savo nuomone? Nepagalvojai?
Tu pasielgei kaip Tau atrode esant reikalinga. Dianuska - kaip jai. Tekila - kaip jai. O kita eme ir ismete. Arba pati isejo.
As pvz. isejau. Tuo metu maniau, kad taip butina. Ir dabar taip manau. Tiesa, tai nebuvo mano vyras, jis buvo tik suzadetinis, tik senas ilgalaikis draugas, tik lovos partneris, as juo tik pasitikejau
O uztikau - velniop viska.
Nesigailiu. Bet ir nesu tokia pati kategoriska dabar, kai turiu sutuoktini.. Nuosirdziai sakau - nezinau, kaip pasielgciau, jeigu anas man taptu neistikimas
Gal mesciau, o gal ir ne. NEZINAU. Ir tiesa pasakius zinoti nenoriu. Nemodeliuoju tos situacijos ir nenuodiju saves ateiciai..
Galbut geras zenklas tas, kad nebesu tokia kategoriska? 
Sekmes visoms - ir atleidusioms, ir ne
Visos Jus stiprios. O vyrai vis delto ne visi kiaules
) Net ir tie - neistikimieji...
Papildyta @ [mergetime]1090831855[/mergetime]
Viksva,
Tokiais atvejais vyrai paprastai neturi aiskaus atsakymo. Deja. Jeigu mes ji isgirstumeme, galbut ramiau gyventumeme...
Jie gali prisiekineti, kad myli tik viena moteri, o kitu reikia isitikinimui savo "kokybe". Jie gali sakyti, kad buvo girti ir suklydo. Jie gali sakyti, kad "vyras nera monogamiska butybe". Ta prasme, jie net sako, kad jeigu jo zmona sugrieshytu, taptu jam patrauklesne...
O kodel veda - neprisipazista...
Skaiciau sia diskusija nuo pradzios. Tiesa pasakius, nustebino pasitaikantis kategoriskumas. Vienos sako, kad butinai reikia mesti lauk. Kitos - kad reikia bandyti taikytis, nes mes, moterys, atseit mylim ir esam stiprios.
O as Jumei pasakysiu, kad ne viena is Jusu nezinot, ko reikia kitai. Jus zinot, ko reikia Jums - ko reikia Jusu ambicijoms, savigarbai, savimeilei ir t.t. Vienai reikia mesti lauk, kitai - bandyti suklijuoti seima.
Ir nemaloniai skamba tas "vienos rekia, kad reikia mesti laukt". Taip, jos taip mano. Ir ka? Tu, Gamma, manai kitaip. Ar tai reiskia, kad kitos "rekia"? Nemanau. Galbut Tu reki savo nuomone? Nepagalvojai?
Tu pasielgei kaip Tau atrode esant reikalinga. Dianuska - kaip jai. Tekila - kaip jai. O kita eme ir ismete. Arba pati isejo.
As pvz. isejau. Tuo metu maniau, kad taip butina. Ir dabar taip manau. Tiesa, tai nebuvo mano vyras, jis buvo tik suzadetinis, tik senas ilgalaikis draugas, tik lovos partneris, as juo tik pasitikejau

Nesigailiu. Bet ir nesu tokia pati kategoriska dabar, kai turiu sutuoktini.. Nuosirdziai sakau - nezinau, kaip pasielgciau, jeigu anas man taptu neistikimas

Sekmes visoms - ir atleidusioms, ir ne

Papildyta @ [mergetime]1090831855[/mergetime]
Viksva,
Tokiais atvejais vyrai paprastai neturi aiskaus atsakymo. Deja. Jeigu mes ji isgirstumeme, galbut ramiau gyventumeme...

Jie gali prisiekineti, kad myli tik viena moteri, o kitu reikia isitikinimui savo "kokybe". Jie gali sakyti, kad buvo girti ir suklydo. Jie gali sakyti, kad "vyras nera monogamiska butybe". Ta prasme, jie net sako, kad jeigu jo zmona sugrieshytu, taptu jam patrauklesne...

O kodel veda - neprisipazista...

QUOTE (Viksva @ 2004 07 26, 09:22) |
Nuoširdžiai nekenčiu tokių fruktų, veidmainių, kuriems gyvenime nieko švento nebeliko ![]() |
Blin iš kur tokių pizdukų atsiranda kaip neminėtinas Rol.
Nu jokio atsakomybės jausmo, jam bile tik pimpį ikišt ir t.t.t.t.t.t.t.t.t.
Bet atidžiau pasižiūrėję kiek surasime ir tokių moterų. Šiandien draugužis - tolimųjų reisų vairuotojas pasiguodė: kol jis šeimai pinigus kalė trankydamasis po visą Europą, žmona ne tik kad susirado meilužių pulką, bet dar ir butą išsinuomojo pasimatymams

Nueikite į IRC, užsiregistruokite vyrišku nicku, nurodykite amžių >30m. ir iš karto apstos Mažeikių, Šiaulių etc. moterys, sexo ištroškę, nes vyrai užsieniuose pinigėlius kala......
Taip kad čia ne tiek lyties, kiek kultūros problema. Ir amžiaus - su metais tie maksimalistiniai ištikimybės poreikiai labai jau sudyla.
QUOTE (dianuska @ 2004 07 26, 09:23) | ||
Geriau ir nepasakysi! ![]() |
Kas šuniui uodegą pakels .....

Nenoriu nieko įžeisti, nei visų, nei kiekvienos atskirai, bet deklaratyvių pareiškimų gal čia nerašykit - pasaugokit juos kokiai šventei - galėsit užrašyti ant plakato ir prie Seimo nunešt

QUOTE (sayonara @ 2004 07 26, 10:44) |
Sveikos, Skaiciau sia diskusija nuo pradzios. Tiesa pasakius, nustebino pasitaikantis kategoriskumas. Vienos sako, kad butinai reikia mesti lauk. Kitos - kad reikia bandyti taikytis, nes mes, moterys, atseit mylim ir esam stiprios. O as Jumei pasakysiu, kad ne viena is Jusu nezinot, ko reikia kitai. Jus zinot, ko reikia Jums - ko reikia Jusu ambicijoms, savigarbai, savimeilei ir t.t. Vienai reikia mesti lauk, kitai - bandyti suklijuoti seima. Ir nemaloniai skamba tas "vienos rekia, kad reikia mesti laukt". Taip, jos taip mano. Ir ka? Tu, Gamma, manai kitaip. Ar tai reiskia, kad kitos "rekia"? Nemanau. Galbut Tu reki savo nuomone? Nepagalvojai? Tu pasielgei kaip Tau atrode esant reikalinga. Dianuska - kaip jai. Tekila - kaip jai. O kita eme ir ismete. Arba pati isejo. As pvz. isejau. Tuo metu maniau, kad taip butina. Ir dabar taip manau. Tiesa, tai nebuvo mano vyras, jis buvo tik suzadetinis, tik senas ilgalaikis draugas, tik lovos partneris, as juo tik pasitikejau ![]() Nesigailiu. Bet ir nesu tokia pati kategoriska dabar, kai turiu sutuoktini.. Nuosirdziai sakau - nezinau, kaip pasielgciau, jeigu anas man taptu neistikimas ![]() ![]() ![]() Sekmes visoms - ir atleidusioms, ir ne ![]() ![]() Papildyta @ [mergetime]1090831855[[b]*gamma rgetime] [/b] Viksva, Tokiais atvejais vyrai paprastai neturi aiskaus atsakymo. Deja. Jeigu mes ji isgirstumeme, galbut ramiau gyventumeme... ![]() Jie gali prisiekineti, kad myli tik viena moteri, o kitu reikia isitikinimui savo "kokybe". Jie gali sakyti, kad buvo girti ir suklydo. Jie gali sakyti, kad "vyras nera monogamiska butybe". Ta prasme, jie net sako, kad jeigu jo zmona sugrieshytu, taptu jam patrauklesne... ![]() O kodel veda - neprisipazista... ![]() |
Na as nerekiau. nepirsau, bandziau isiklausyti ka jaucia butent zvirblis ir dianuska, ko joms reikia. Jos nori taikytis, o jei tu nematai ir galvoji kad as rekiu tai cia jau kitas reikalas. as nepasakiau nei vieno blogo zodzio nei apie tas kurios nori kiausus nupjaustyti nei apie tas kurios ismete. As kaip tik pritariau golfai ir sakiau kad turbut tavo vyras to nusipelne jei ji ismete ir gerai ajuciasi del to.
O zvirblis ir dianuska nori taikytis, bent jau as tai matau. Jos turejo laiko pamastyti, ir jei linksta i taikymosi puse as tiesiog isdestau mintis kad tai nera neimanoma. kad po to moteris gali gyventi seimoje ir gerbti save.
Kai aplinkui paskaitai kad dazniausiai pirma reakcija mesk ji lauk, arba as neatleisciau, jos gali jaustis kaltos ar nenormalios, kad vistiek myli savo zmogu. As tik isdesciau alternatyva, o ne rekiau. Pabandziau pastiprinti ju apsisprendima, manau to joms reikia. Is ju elgesio taip sprendziu.
O jei ne taip supratau (jei jos nori skirtis) ir atrodo kad persu savo nuomone, tai, gal ir kitos gali pasakyti, ar as kazka persu. gal as is to noro padeti jau nebematau, t.y. nebesu objektyvi.