Įkraunama...
Įkraunama...

Jis myli mus abi!

gamma,

Viskas ok. Taip, man siek tiek Tavo zodziuose pasigirdo teisuoliskumo ir neklystancios nuomones - o tai mane beveik visada varo i nevilti..smile.gif bet tai - MANO nuomone. Man nepatiko vienas dalykas Tavo zodziuose - kad kitas apibudinai "tos, kurios rekia, jog reikia grusti lauk". Kodel butinai rekia? Man tas zodis nepatiko..smile.gif Jos galbut ne zodzio nepasake isgrusdamos. Arba nepasakys, o Tu iskart - rekia..smile.gif) Tvirta nuomone juk nebutinai reksminga smile.gif

Ne-si-py-kim smile.gif Neverta smile.gif
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 26, 11:38)
Kas šuniui uodegą pakels ..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Nenoriu nieko įžeisti, nei visų, nei kiekvienos atskirai, bet deklaratyvių pareiškimų gal čia nerašykit - pasaugokit juos kokiai šventei - galėsit užrašyti ant plakato ir prie Seimo nunešt laugh.gif

Na sakai kas suniu uodega pakels biggrin.gif Noretum kad ta uodega butu nuleista ir mes butum vargses nabages, nusimine ir nusmurge, nes mus savas zmogus apgavo. geriau gyventi ir stiprinti save tokiais kaip tu sakai lozungais, nei verkslenti ir kalti sau i galva kad esi nevykele. be to tai yra saviitaiga. geriau kokia knyga apie tai kaip save istraukti is negatyviu minciu paskaityk. Visur raso kad reikia galvoti teigiamai, kad iveiksi, kad stipri, kad kad verta ir reikalinga.
Atsakyti
QUOTE (sayonara @ 2004 07 26, 11:48)
gamma,

Viskas ok. Taip, man siek tiek Tavo zodziuose pasigirdo teisuoliskumo ir neklystancios nuomones - o tai mane beveik visada varo i nevilti..smile.gif bet tai - MANO nuomone. Man nepatiko vienas dalykas Tavo zodziuose - kad kitas apibudinai "tos, kurios rekia, jog reikia grusti lauk". Kodel butinai rekia? Man tas zodis nepatiko..smile.gif Jos galbut ne zodzio nepasake isgrusdamos. Arba nepasakys, o Tu iskart - rekia..smile.gif) Tvirta nuomone juk nebutinai reksminga smile.gif

Ne-si-py-kim smile.gif Neverta smile.gif

Na as ne apie tai kad rekia isgrusdamos. O apie tai kaip jos savo nuomone isreikia. na tarkim Neatleitiiiiiiiii ar ten jie siuuuuuuuuksles. Visos nori tai pasakyti kaip rekima. Ne mano vienos nuomene cia tokia. paskaityk ir kitu atsiliepimus, kad vovieriuko, kai kazkurei pasiule nervus pasigydyti.
Na nesvarbu, man taip pasirode.

ir nesipykstu, tikrai neverta, gyvenimas per trumpas kad sukciau del to galva, kad kazkam nepatinku. neitiksiu visoms tiesiog bandau padeti, kaip ir mes visos.
Atsakyti
QUOTE (gamma @ 2004 07 26, 11:49)
(...) geriau gyventi ir stiprinti save tokiais kaip tu sakai lozungais, nei verkslenti ir kalti sau i galva kad esi nevykele. (...)

Ok, supratau tave wink.gif viskas gerai. Juk ne kokiais šariato įstatymais gyvenam, žmonės yra iš prigimties lygūs ir visiems turi užtekt vietos po saule.
Yra dar daug "bet", ale apie tai kitą kartą.

Nėr kada pliurpt, reikia dirbt
Atsakyti
QUOTE (gamma @ 2004 07 26, 11:54)
(....) bet tai - MANO nuomone (.....)

Taip, sutinku, bet kiekvienu konkrečiu atveju turi būti vis kitas sprendimo būdas: vioenam vyrui galima atleisti LABAI DAUG, o kitą reikia skandinti baloje arba už kiaušų pakabint ant Stelmužės ąžuolo. Bet matot koks paradoksas gaunasi: daugiau atleist sugeba tos LAUKO PELYTĖS, suvargusios, neturinčios balso, žodžio ir t.t.t., kurias vyrai kasdien dubasina, o tos, kurios gražiai rengiasi, sočiai valgo (retsykiais vien tik iš vyrų uždarbio gyvendamos) kelia skandalus ir pasirengusios sumaišyti dangų su žeme dėl tikro arba tariamo neištikimybės fakto blink.gif

Aš sakau: kai kuriems galima daugiau, kai kuriems iš viso negaliam atleist.
Atsakyti
QUOTE (sayonara @ 2004 07 26, 10:44)
Nuosirdziai sakau - nezinau, kaip pasielgciau, jeigu anas man taptu neistikimas smile.gif Gal mesciau, o gal ir ne. NEZINAU. Ir tiesa pasakius zinoti nenoriu. Nemodeliuoju tos situacijos ir nenuodiju saves ateiciai..smile.gif Galbut geras zenklas tas, kad nebesu tokia kategoriska? smile.gif

skaičiau skaičiau šioje temoje ir vis nesusiruošiau parašyti, nes mano postai dažniausiai trumpi tongue.gif išlaukiau kol atsirado žmogus su mano mintimis laugh.gif
kiekviena kita situacija su kiekvienu kitu žmogumi yra skirtinga wink.gif aš vienokį vyrą gal išspirčiau, kito gal ne -nežinau.
žinau tik vieną-smurtautoją tikrai išspirčiau mad.gif
Atsakyti
Tuja wink.gif) Smagu, kad ishlaukei..

Ale ash tai pastebejau, kad su amzhiumi darausi nebe tokia kategorishka. Net ir vyra savintis atpratau clap.gif
Papildyta @ [mergetime]1090843929[/mergetime]
beje, man rodosi, kad sioje temoje nebuvo paliesta viena svarbi tema: ar moterys, kurias atseit ishdave ju vyrai, nenorejo eiti/ejo "i kaire"? man idomus sis fenomenas - KODEL kai kurios po keliu dienu pasielgia taip, uz ka pasmerkia vyriskius? huh.gif
Atsakyti
QUOTE (gamma @ 2004 07 26, 08:46)
Zvirbli tavo vietoje (na jei galima patarsiu) dabar nelysciau neskambinciau, pasistengciau statyti savo gyvenima kiek imanoma sau. Analizuociau, bet prie jo nelysciau. jei noretu uzeiti tada priimciau ramiai santuriai, parodyciau kad jo ilgiuosi, kad jis man brangus, bet nieko daugiau. negalima klausineti ir spausti, gausis atvirksciai. be to jei planuosi susitikti pasitvarkyk, pasigrazink sypsokis. Parodyk ko esi verta. parodyk kad ir be jo puikiai vertiesi, nors duok suprasti kad jis tau malonus ir reikalingas.

Aciu, Gamma, as save ir itikineju, kad esu stipri, kad viska isgyvensiu, kad ne as cia pirma ir paskutine.

Ir elgiuosi panasiai, kaip tu ir rasei. Mes dabar zaidziam. Siandien kartu pietavom. Ir as pagalvojau, o kodel ne, jei man tai smagu? Aisku, mano savimeile sako "kvaile, tu paskutine, kaip gali su juo net kalbetis???!!!" Bet kalbetis vis tiek teks - mes turim vaika. Ir kas bebutu, mums teks bendrauti, teks pasidalinti turta, jei viskas pakryps i ta puse. Teks kazkada is tiesu bendrauti kaip draugai - kaip sako Dianuska. Kol kas man dar nerealu naturaliai taip jaustis, bet as vaidinu. Neleidziu prie saves glaustytis, pasisaipau, bet ir duru pries nosi netrankau. lai ateina, jei nori.

Zinoma, kad tokia situacija ilgai nesites, bet man tas laikas reikalingas, kad subrandinciau sprendima ir buciau savim tikra.

Atsakyti
QUOTE (gamma @ 2004 07 26, 08:46)
Zvirbli tavo vietoje (na jei galima patarsiu) dabar nelysciau neskambinciau, pasistengciau statyti savo gyvenima kiek imanoma sau. Analizuociau, bet prie jo nelysciau. jei noretu uzeiti tada priimciau ramiai santuriai, parodyciau kad jo ilgiuosi, kad jis man brangus, bet nieko daugiau. negalima klausineti ir spausti, gausis atvirksciai. be to jei planuosi susitikti pasitvarkyk, pasigrazink sypsokis. Parodyk ko esi verta. parodyk kad ir be jo puikiai vertiesi, nors duok suprasti kad jis tau malonus ir reikalingas.

Aciu, Gamma, as save ir itikineju, kad esu stipri, kad viska isgyvensiu, kad ne as cia pirma ir paskutine.

Ir elgiuosi panasiai, kaip tu ir rasei. Mes dabar zaidziam. Siandien kartu pietavom. Ir as pagalvojau, o kodel ne, jei man tai smagu? Aisku, mano savimeile sako "kvaile, tu paskutine, kaip gali su juo net kalbetis???!!!" Bet kalbetis vis tiek teks - mes turim vaika. Ir kas bebutu, mums teks bendrauti, teks pasidalinti turta, jei viskas pakryps i ta puse. Teks kazkada is tiesu bendrauti kaip draugai - kaip sako Dianuska. Kol kas man dar nerealu naturaliai taip jaustis, bet as vaidinu. Neleidziu prie saves glaustytis, pasisaipau, bet ir duru pries nosi netrankau. lai ateina, jei nori.

Zinoma, kad tokia situacija ilgai nesites, bet man tas laikas reikalingas, kad subrandinciau sprendima ir buciau savim tikra.

Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 26, 10:05)
Bet matot koks paradoksas gaunasi: daugiau atleist sugeba tos LAUKO PELYTĖS, suvargusios, neturinčios balso, žodžio ir  t.t.t., kurias vyrai kasdien dubasina, o tos, kurios gražiai rengiasi, sočiai valgo (retsykiais vien tik iš vyrų uždarbio gyvendamos) kelia skandalus ir pasirengusios sumaišyti dangų su žeme dėl tikro arba tariamo neištikimybės fakto  blink.gif

Tai cia ne paradoksas, cia normalu.
Paradoksas, jeigu butu atvirksciai.

Moterys, kurios yra nesuvargusios, turi balsa ir nera uzdubasintos - nelaiko vyro kazkuo aukstesniu ar biski dievisku, jauciasi lygiateisemis partneremis. Jei seimoje deklaruojama istikimybe, jos laikosi ABU (arba labai slepia nesilaikyma), jei deklaruojama LAISVE, tai teise eiti i kaire irgi turi tureti ABU. Nesuvargusi moteriske ne itin bijo vyra prarasti - pvz. turinti nebloga specialybe, nebadaus ir be vyro uzdarbio, neuzdubasintai ne itin svarbi visuomenes nuomone (ak, issiskyrus nelaimele) ir jai daugiau sansu, kad bus dar tu vyru (as muset i feministes rasyciausi, velniop tuos vyrus, su jais tik vargas laugh.gif ).

Kitas dalykas yra MEILE ir TEISINGUMAS. VERTYBIU visuma, kuri kiekvienam zmogui kitokia. Meile pridengia visus trukumus. Kartais is tiesu yra abipuse kalte, net nebutinai abipuse neistikimybe: man peilis pvz. yra udijimas ir "uzsirovimas". Nuo tokios atmosferos namuose butu galima skusti bile kur. Tada, aisku, ir sprendimai

Tai va. Taikus as zmogus, muset prie peliu tikciau. Ir figura praradau turbut negriztamai, ir kvalifikacija. Plaukai tai nei zili, nei pilki - DAZYTI. O del tu vyru, dar pries santuoka sakiau: nereik man to turto, tikrai nesidraskysiu del kiekvieno cento, jei reiks skirtis. Blaiviai mastant, alimentai pvz. butu gerai, bet GALIMA ISGYVENTI ir be ju, ir be buvusio buto ar namo, ir su mazesnemis pajamomis, ir daugiau dirbti. Tai ne pele as. Ragana, as, RAGANA!!!!!!

Miau

Is cia pateiktu istoriju, aisku, pritariu Golfai, Zanet, Zvirbliui. Mija (sorry, neisidemejau nicko) ir kitos, kurios pateisina, nes pacios buvo neistikimos arba buvo/yra vedusiu vyru meiluzes - tokia pozicija suvokiu, tada is tiesu istikimybe nera svarbiausia, netgi nerimta butu is vyro reikalauti to, ko nesilaiko pati moteris. Galiu kazkiek suprasti net Dianuska (nors jokiu budu nepateisinu) - jos seimoje irgi yra tam tikra vertybiu sistema nusistovejusi. Bet GAMMOS vyrui apibudinti nerandu zodziu... Net labiausiai izeidziantys zodziai yra per silpni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mew: 26 liepos 2004 - 15:13
QUOTE (sayonara @ 2004 07 26, 14:10)
Ale ash tai pastebejau, kad su amzhiumi darausi nebe tokia kategorishka.

Na va, čia jau kita kalba biggrin.gif
Aš nesakau, kad pyškintis visur ir su visais - norma, bet vienas - kitas nukrypimas kairę - nėra baisiausia gyvenimo tragedija.

Beje, ar jūs žinote, kad dažniausiai išyra karšta meile pradėtos santuokos ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Mew @ 2004 07 26, 14:52)
(...) Ragana, as, RAGANA!!!!!! (...)

laugh.gif laugh.gif Vaje ........ Ragana laugh.gif laugh.gif
Žinai, vien pagal šitą Tavo pareiškimą iš akies priskiriu 25-29m. grupei, nes man šitam amžiaus tarpsnyje jau buvo 2-3-4-5 raganos pasitaikę laugh.gif
Kažkokį proto aptėmimą J.Ivanauskaitė pasėjo, reikia Jums gero vyro su geru .... -išlėks visas jūsų raganavimas laugh.gif

Draugiškai wink.gif su meile wub.gif
Atsakyti