Įkraunama...
Įkraunama...

Jis myli mus abi!

QUOTE (sayonara @ 2004 07 26, 15:38)

is tikro, as tyliai zhaviuosi stiprybe tu, kurios sugebejo atleisti.. bet su salyga zhaviuosi - ne negrauzhia jo ir saves.. o ar tos salygos laikomasi - ismatuoti negaliu...

ish kito tikro - zhaviuosi ir tomis, kurios ishejo/ishvijo ir toliau gyveno...

zaviuosi tik tomis, kurios sugebejo neprikaisiodamos atleisti - bet tik pirma karta. jei jas apgauna dar karta, o jos vis atleidzia, jos man atrodo vertos to, kad apgaudineja (atsiprasau jei ka izeidzdziau).
zaviuosi ir tomis, kurios iseina, bet be triuksmo.
nezinau, ka pati daryciau. tikriausiai mano sprendima stipriai itakotu vyro reakcija i tai kas vyksta.
Atsakyti
Aciu, gamma.
Nezinau, kas bus, - jinai apie savo liga nekalba, man net diagnozes perskaityti neleidzia. sad.gif sad.gif sad.gif Daug dirba fizinio darbo, kuria planus ateiciai - gal jai taip lengviau uzsimirsti. sad.gif
Ai, viskas Dievo rankose. Stengiuosi uzmirsti nuoskaudas, daugiau bendrauti, ypac anukus leisti, kad nors kiek pasidziaugtu.
Nu, bet cia poster_offtopic.gif

Miau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mew: 26 liepos 2004 - 19:44
Skaitant jusu komentarus ir nuomones "pasistojo" vienas klausimas: o kaipgi reaguoja vyrai suzinoje apie drauges, zmonos neistikimybe g.gif.
Mes visos linkusios juos pateisinti, atleisti, suprasti ir t.t. O jie? Ar yra daug vyru, kurie sutinka jog butu sutryptas ju ego, izeistas ju vyriskumas? O ar vyras nuejes viena karta "i kaire", lyg ir atgailaudamas po to, nenukryps tenai dar karta? Juk taip idomu ieskoti skersos p...kos! Kiek pazistu vyru, tai jau kaip taisykle, kas nuejo viena karta, tas eina dar ir dar, tik slepia jau geriau. O kas nejo, kam net mintis tokia nekyla, tas ir neina. Jis turi ka veikti ir be to!

Ir dar: isvis nesuprantu kaip galima turint drauga ar vyra eiti kazkur "i desine ar i kaire". Jei jau neliko nieko kas jungia, kas sukelia aistra ir po keliolikos bandymu niekas nesikeicia, tai kam tuomet gyventi? Vaikas neturetu buti stabdis tevam rasti savo gyvenimo zmogu. Juk apie vieno ar kito nukrypimus galiausia suzino visi, net ir vaikai. Man butu labai skaudu, jei mano vaikas suauges pasakytu, jog tevas buvo babnikas ar motina per kadrus ejo, ar kad jie vienas kita apgaudinejo!

Papildyta @ [mergetime]1090867049[/mergetime]
Atsiprasau uz klaidas! Mintys greiciau bega, nei sugebu rasyti!
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 26, 16:11)

Beje, ar jūs žinote, kad dažniausiai išyra karšta meile pradėtos santuokos ? blink.gif

O ko taip? smile.gif
Atsakyti
Nezinau kaip reaguoja... paplepejom mes su savo diedu apie tai, tai i klausima kaip jis manas, ar as jam atleisciau 1 "netycini" nukrypima i kaire, jis atsake, kad greiciausiai ne ( blink.gif ... beje, mano neatleistinu nuodemiu sarase is kuris turi tik viena punkta, neistikymybe nera pamineta... ), kai paklausiau ar man atleistu - sake, jog labai tiketina, bet tik viena karta... Bet visa tai mura: lengva diskutuoti tupint jaukiam inkilely, kurio dar jokios dideles audros nedraske..., o vat tektu susidurti su ziauria realybe - velniai zino kaip butu...

Gammai galiu tik pasakyti: ar tu nepagalvojai, kad buti "savimi" galima (... net patartina) ir laimingoje santuokoje... Pasiszvalgyk atidziau, kiek aplinkui tokiu "zhiezhulu" gyvena savo vyru ant ranku nesiojamos... Gal cia ir yra "santuokines laimes receptas"??? Kai diedui vis tenka pakrapstyt makaule kokiom cia velevelem pamojuoti, kad paciute nepralektu pro sali jo nepastebejus, tai nelabai ir lieka laiko traukti i sviezius medziokles plotus... wink.gif wink.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foxenas: 26 liepos 2004 - 20:58
vienasm poste cia mintis nuskambejo- turtas neistikimybes atveju lieka nuskriaustajam. Gal yra kokiu teisininkiu, gal gali pakomentuoti, ar sudaro notarai tokais sutartis? Gal visai protinga tokia sutartele pasidaryti. g.gif. Bent jau save ir vaikus stogu virs galvos aprupinsi. Cia kaip kompensacija uz moraline zala. g.gif
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 26, 12:05)
Bet matot koks paradoksas gaunasi: daugiau atleist sugeba tos LAUKO PELYTĖS, suvargusios, neturinčios balso, žodžio ir t.t.t., kurias vyrai kasdien dubasina, o tos, kurios gražiai rengiasi, sočiai valgo (retsykiais vien tik iš vyrų uždarbio gyvendamos) kelia skandalus ir pasirengusios sumaišyti dangų su žeme dėl tikro arba tariamo neištikimybės fakto blink.gif

Na man atrodo kazin ar Gamma ar Dianushka yr asuvargusios zodzio neturincios lauko palytes. Ne pastebejau kazkaip g.gif
Papildyta @ [mergetime]1090870186[/mergetime]
Visos tokios skirtingos tos istorijos. Palaikau ir Gamma, ir tas, kurios rado savyje jegu atstumti , neatleisti. Bet net jos pacios atsakyti i klausima, ar teisingai pasielge, gales tik po N + N metu. Visko gi gali buti tame gyvenime- isspyrusios nesutiks joms skirto zmogaus, ar teks isspirti dar ne karta, ir gal galvos- tas gi zmogus buvo geriausias, gal karta jam ir reikejo atleisti... O atleidusios, ir siuo metu besijauciancios laimingai - ar neatsitiks taip, kad atleisit ir 2 tra karta, ir trecia... Ir galu gale isspyrusios galvos- kam as praradau tiek nuostabiu savo gyvenimo metu? Gamma, juk rasei, kad antra karta ras cemodanus prie duru, o komentuodama Tekilos posta apie antra karta, jau mastai apie tai, kad kiekviena atveji reikia spresti atskirai... Gal ir tai yra teisinga, atleisti ... atleisti tiek kartu, kiek nori pati... Bet i sita klausima atsakymas bus dar oi kaip negreitai...
Viska i savo vietas sustatys tik laikas...Bukite mylimos ir laimingos, jus visos- ir Dianushka, ir Zvirblis, ir Gamma- visos siuo metu radot sprendima, visos saunios, stiprios, protingos moterys. Ir duok Dieve, kad jis JUMS , ir tik JUMS, atnestu ramybe ir laime.
Atsakyti
Bet matot koks paradoksas gaunasi: daugiau atleist sugeba tos LAUKO PELYTĖS, suvargusios, neturinčios balso, žodžio ir t.t.t., kurias vyrai kasdien dubasina, o tos, kurios gražiai rengiasi, sočiai valgo (retsykiais vien tik iš vyrų uždarbio gyvendamos) kelia skandalus ir pasirengusios sumaišyti dangų su žeme dėl tikro arba tariamo neištikimybės fakto blink.gif

Zinai, brangusis, mane pamates gal ir zandikauli atkabintum, ir pilka pelyte tikrai nepavadintum. Esu pilnai save islaikanti, dirbanti atsakingose pareigose moteris.
Zinoma siuo metu, kaip zinai, auginu 3 sav. vaikeli. Bet tai manes tikrai nedaro jokia pilka pelyte, tuo labiau dubasinama ten kazkieno...
Atsakyti
QUOTE (dianuska @ 2004 07 27, 08:09)
Bet matot koks paradoksas gaunasi: daugiau atleist sugeba tos LAUKO PELYTĖS, suvargusios, neturinčios balso, žodžio ir  t.t.t., kurias vyrai kasdien dubasina, o tos, kurios gražiai rengiasi, sočiai valgo (retsykiais vien tik iš vyrų uždarbio gyvendamos) kelia skandalus ir pasirengusios sumaišyti dangų su žeme dėl tikro arba tariamo neištikimybės fakto  blink.gif

Zinai, brangusis, mane pamates gal ir zandikauli atkabintum, ir pilka pelyte tikrai nepavadintum. Esu pilnai save islaikanti, dirbanti atsakingose pareigose moteris.
Zinoma siuo metu, kaip zinai, auginu 3 sav. vaikeli. Bet tai manes tikrai nedaro jokia pilka pelyte, tuo labiau dubasinama ten kazkieno...

Ir iseiti as labai greitai galeciau, ir vyra (zinoma tik ne dar vienai santuokai)kita labai greitai susirasti sugebeciau, bet mano isitikinimai yra truputi kitokie. Kitokia vertybiu skale- seima ir nuolatinis partneris man geriau nei gyvenimas vienai su daugybe vyru.
Atsakyti
Ir vis del to as manau, kad jus taip teisinate bledunus vyrus noredamos kazkaip pateisinti save, savo atleidima.
Dar man idomu, ar po isdavystes jau mylejotes su savo vyru????????Gamma kada tu pabandei, po kiek laiko?Galvoju, kad kai pabandysite-praeis tos meiles, nes jus nebegalesite atsipalaiduoti. Jausite baime, kad kiekviena jusu judesi, figuros vingi jis lygina su tos kitos ar kitu.

Vakar vakare mano vyras skaite si foruma, dar skaite ,,vyro smurtas pries moteri" dar kazka. Ir zinot ka jis man pasake? Ogi, kad siais laikais vyrams labai gera gyvent. Nieko nereikia: gali nedirbt, buti neistikimas, net pagert, o jau mustis vos nebutina. Ir tu vis tiek turesi moteri, o gal net moteru, kurioms busi reikalingas, jos net kovos del taves, pacios karsis ant kaklo, kad tik nors nakciai pasiliktum pas ja, ,,padarytum" ja. Ir tai bus is dideles meiles.
Po to jis man sako: ,,motin, noreciau arbatos". O as jam: ,,eik ir pasidaryk ir man dar galetum", o jis :,,tuoj gausi i duda ir einu pas meiluze", o as: ,,tai ciuozk", o jis: tai rytoj neskambinsi, kad grizciau, juk myli mane?"
Juokas juokais, bet kitur taip buna realybeje. doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Mew @ 2004 07 26, 14:52)

Is cia pateiktu istoriju, aisku, pritariu Golfai, Zanet, Zvirbliui. Mija (sorry, neisidemejau nicko) ir kitos, kurios pateisina, nes pacios buvo neistikimos arba buvo/yra vedusiu vyru meiluzes - tokia pozicija suvokiu, tada is tiesu istikimybe nera svarbiausia, netgi nerimta butu is vyro reikalauti to, ko nesilaiko pati moteris. Galiu kazkiek suprasti net Dianuska (nors jokiu budu nepateisinu) - jos seimoje irgi yra tam tikra vertybiu sistema nusistovejusi. Bet GAMMOS vyrui apibudinti nerandu zodziu... Net labiausiai izeidziantys zodziai yra per silpni.

Nu kaip, as Gammos pozicija suprantu taip, jog ji atleido ir nusprende gyventi visu pirma sau, ji nesuka galvos, ka pasakys vyras ir eina pas drauges kada jai patinka ir t.t. ir pan. Ir teise buti neistikimai, ji taip pat sau yra pasilikusi. Na gal ji siuo metu naudotis ja nenori, bet jei pasitaikys proga (ka gali zinoti kas nutiks gyvenime wink.gif ) tai jokio sazines grauzimo jai del to. O vyras, priedo, taipogi jai atleist tures. (O kaip dar kitaip gali buti, sioje situacijoje?). Ir kadangi gyvenimas paprastai klostosi svarstykliu principu, tai siandien tu apacioj, o ryt, gal jau virsuj. Taigi labai tiketina, kad siandien atleido Gamma, o ryt, ziurek gal jai vyras atleidinet tures . biggrin.gif
Atsakyti
Zinot, o man istikimybe seimoje (na ta, fizine) nera jau tokia didele vertybe. As to dalyko visai nesureiksminu. Visai galeciau nuvairuoti i kaire nors jokiu ketinimu skirtis ir netureciau. Ir vyras galetu gastroliuot proto ribose, svarbiausia tik, kad as nesuzinociau. O kai nezinai, tai ir galvos neskauda.

Seima viso labo yra tik teisine institucija. Ta institucija turi buti kuriama su pakenciamu partneriu. Man pakenciamas butu toks, su kuriuo net ir po 10 bendro gyvenimo metu rasciau apie ka kalbetis, nesedetu man ant sprando (nealfonsautu, kitaip tariant), nekeltu man stereotipiniu reikalavimu (savo ruoztu as taip pat), mes turetuma kartu kurti seimos materialine gerove, tinkamai rupintis vaiku auklejimu ir issilavinumu. Viaukset, ciaudet ir bezdet mano akivaizdoje taip pat butu retsykiais leidziama. O neistikimybe dry.gif Svarbiausia, kad jis liktu istikimas seimai, kaip institucijai. Nors kai kuriais atvejais neistikimybe toleruoju (tik ne patologine), bet tikrai labai skaudziai prilupciau dieda, kuris isdristu su kitomis cikibrikintis musu namuose ir musu lovoje ohmy.gif mad.gif
Atsakyti