QUOTE (artev @ 2004 07 27, 09:35) | ||
Va, matai Dianuska, siandien tu atleidi, o ryt, gal vyras tau atleis, gyvenimas toks nenuspejamas ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu tiksliai, artev, ziuriu, kad Voveriukas laiko veltui negaista

QUOTE (gamma @ 2004 07 27, 09:43) | ||
na jau pradeda panaseti i uzsikirtuse plokstele. taip as mylejausi su vyru , o ka as nenormali moteris? man sekso reikia, akip ir visoms, nes suviliojau ji kai tik suzinojau, jis negalejo atsispirti. Vel bus oiiiiiiiii kur tavo savigarba. As turejau savu sumetimu, tai padariau kad irodyciau sau kad esu seksuali ir geidziama. gal kvaila, bet man to reikejo. Ir as jau simta kartu sakiau jis ne kazanova ar bledunas. Jis pasielge netinkamai, iskaudino bet tai tik vienas jo poelgis kuris neapsprendzia apie ji kaip apie visa zmogu ir apie visa jo gyvenima. |
As suvokiu, kad kiekvienas atvejis unikalus ir nera standartinio sprendimo. Nuosirdziai linkiu, kad jusu seimoje tai niekada nebepasikartotu.
Zinai, as buciau irgi ji viliojusi, gundziusi, privertusi mane vel isimylet, o tada isvijusi kaip suni nieko nesupratusiomis akimis.

Dar jei ne paslaptis, o ta jo ,,meile" taip lengvai nuo jo ir atsoko? Tu isitikinus, kad jie nebepalaiko jokiu santykiu?

Maniskis ex taip pat norejo turet mus abi. Mane jau kaip patikrinta meiluze, pradzioje, o po to, kaip sake butu ana palikes, tada as vel buciau buvus kaip pagrindine. Gal kada vel butu atsitike atvirksciai?
Na bet nebenoriu taves nervint, nepyk, tai mano nuomone.
QUOTE (golfa @ 2004 07 27, 08:47) |
(...) Vakar vakare mano vyras skaite si foruma (...) Ir zinot ka jis man pasake? Ogi, kad siais laikais vyrams labai gera gyvent (...) |
Kai pagyvensite susituokę bent 10 metelių tuomet galėsit kalbėti koks tas vyras ir kokia žmona, man regis labai anksti išvadas darote. Būna taip, kad seni diedukai sudurniuoja ir paskui mergas pradeda lakstyt - visko būna.
Nereik spjaut į tą vietą, kurią kitą kartą dar gali tekt laižyti

Pasakysiu Tau labai labai atvirai: dauguma vyrų negaudo panų pakelėse ir t.t.t., bet jei pasitaiko šimtaprocentinė proga - 90 proc. pasinaudoja. Žinau atvejį, kada kino teatre filmą bežiūrint apytuštėje salėje įsiaudrinusi mergina šalia sėdinčiam vaikinui pradėjo ....... (pyp). Na ir kaip manai kuo tas galėjo baigtis? vaikino mašinoje baigė abudu

QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 27, 10:55) |
Žinau atvejį, kada kino teatre filmą bežiūrint apytuštėje salėje įsiaudrinusi mergina šalia sėdinčiam vaikinui pradėjo ....... (pyp). Na ir kaip manai kuo tas galėjo baigtis? vaikino mašinoje baigė abudu ![]() |
Na ir laikai atėjo

QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 27, 10:55) |
Kai pagyvensite susituokę bent 10 metelių tuomet galėsit kalbėti koks tas vyras ir kokia žmona, man regis labai anksti išvadas darote. Būna taip, kad seni diedukai sudurniuoja ir paskui mergas pradeda lakstyt - visko būna. Nereik spjaut į tą vietą, kurią kitą kartą dar gali tekt laižyti ![]() Pasakysiu Tau labai labai atvirai: dauguma vyrų negaudo panų pakelėse ir t.t.t., bet jei pasitaiko šimtaprocentinė proga - 90 proc. pasinaudoja. Žinau atvejį, kada kino teatre filmą bežiūrint apytuštėje salėje įsiaudrinusi mergina šalia sėdinčiam vaikinui pradėjo ....... (pyp). Na ir kaip manai kuo tas galėjo baigtis? vaikino mašinoje baigė abudu ![]() |
Zinai, voveriuk, fainai tu rasai, idomiai, bet zinau toki tipa vyru kaip tu. Tokio vyro nenoreciau. Kazkodel tu man primeni vidutini statistini pisuokli.
Papildyta @ [mergetime]1090921918[/mergetime]
o tos visos istorijos kartais ne su tavimi ir nutiko?
Dar idomu: matau, kad turi dukra. Kaip reaguosi jei ji susiras vyra kaip tu? Linketum to jai? Ar dar blogiau, ji atvaziuos pas tave ir pasipasakos: ,,zinai tevai, mano vyras eina pas mergas ir dar mane uzkrete mmmmmmm liga" . Ka tu tada jai patarsi?
QUOTE (golfa @ 2004 07 27, 10:13) |
Dar jei ne paslaptis, o ta jo ,,meile" taip lengvai nuo jo ir atsoko? Tu isitikinus, kad jie nebepalaiko jokiu santykiu? ![]() Maniskis ex taip pat norejo turet mus abi. Mane jau kaip patikrinta meiluze, pradzioje, o po to, kaip sake butu ana palikes, tada as vel buciau buvus kaip pagrindine. Gal kada vel butu atsitike atvirksciai? Na bet nebenoriu taves nervint, nepyk, tai mano nuomone. |
kalbejau ir apie tai. pasikartosiu. esme buvo ne meile kitai moterei. Psichologe man aiskiai ir vienareiksmiskai pasake, jis norejo atkreipti i save demesi, kad jam salia manes sunku, kad jis yra toks, kad jam irgi reikai demesio ir supratimo. Jis jos nemylejo. As dar 3 kartus paklausiau kodel jis man pasake kad myli kristina. Ji man paaiskino kad jis privalejo ginti ja, jei jau atsiveze i namus, na tiesiog taip isejo kad jis susipainiojo elgesyje, o kai jau pradzia tokio elgesio padaryta jis bande dar ir toliau laikytis tos strategijos, kad ji jam brangesne uz mane. na nelabai man iseina paaiskinti. Tiesiog pasielge pradzioje neapgalvotai, o po to nebuvo kur detis. esme ne kita moteris, esme tai kad jis blogai jautesi su manim, bet nemokjo to zmoniskai parodyti, parode per daug skausmingai, per daug neapgalvotai, na bet kaip mokejo taip atkreipe i save demesi. todel man ir nesunku susitaikyti kad ji tokia buvo, todel ir ieskojau klaidu savo elgesyje, nes tai nutiko del musu abieju, ne del jo vieno.
O kad nepalaiko rysiu tai as ta tikrai zinau. Zinai is kur as suzinojau kad yra kita? As tiesiog tai nujauciau, na tiesiog sestas jausmas. Klausiau keleta kartu jis apsimete kad nieko nera. Na po kiek laiko prispaudziau ir prisipazino kad jau 2 menesiai bendrauja ir kad buvo jau keleta kartu susitikes su ja. Todel ir dabar jauciu ar jis cia su amnim ar kazkur i sali ziuri. na nezinau akip jus kitos, bet as tai labai jauciau.
Ji aisku bande priesintis, lindo bliove skambinejo, bet jkai jau vyras pasisprende, ir ji nenusiramino. tai as nebeapsikentusi paskambinau aji ri pasakiau, kad jei nenustosi lysti as nuvaziuosiu i darba sukelsiu sakndala, i jos vaiko darzeli ir pas jos tevus i namus. Pnv miestas mazas, todel ji issigando. Puole dar skambinti vyrui ir skustis kad as jai grasinu, bet kai vyras pasake kad as pasirinkau ir atsok viskas liovesi.
na nepykstu as tik kazkaip jau viskas pradeda veltis tas pats per ta pati.
QUOTE (gamma @ 2004 07 27, 11:57) | ||
kalbejau ir apie tai. pasikartosiu. esme buvo ne meile kitai moterei. Psichologe man aiskiai ir vienareiksmiskai pasake, jis norejo atkreipti i save demesi, kad jam salia manes sunku, kad jis yra toks, kad jam irgi reikai demesio ir supratimo. Jis jos nemylejo. As dar 3 kartus paklausiau kodel jis man pasake kad myli kristina. Ji man paaiskino kad jis privalejo ginti ja, jei jau atsiveze i namus, na tiesiog taip isejo kad jis susipainiojo elgesyje, o kai jau pradzia tokio elgesio padaryta jis bande dar ir toliau laikytis tos strategijos, kad ji jam brangesne uz mane. na nelabai man iseina paaiskinti. Tiesiog pasielge pradzioje neapgalvotai, o po to nebuvo kur detis. esme ne kita moteris, esme tai kad jis blogai jautesi su manim, bet nemokjo to zmoniskai parodyti, parode per daug skausmingai, per daug neapgalvotai, na bet kaip mokejo taip atkreipe i save demesi. todel man ir nesunku susitaikyti kad ji tokia buvo, todel ir ieskojau klaidu savo elgesyje, nes tai nutiko del musu abieju, ne del jo vieno. O kad nepalaiko rysiu tai as ta tikrai zinau. Zinai is kur as suzinojau kad yra kita? As tiesiog tai nujauciau, na tiesiog sestas jausmas. Klausiau keleta kartu jis apsimete kad nieko nera. Na po kiek laiko prispaudziau ir prisipazino kad jau 2 menesiai bendrauja ir kad buvo jau keleta kartu susitikes su ja. Todel ir dabar jauciu ar jis cia su amnim ar kazkur i sali ziuri. na nezinau akip jus kitos, bet as tai labai jauciau. Ji aisku bande priesintis, lindo bliove skambinejo, bet jkai jau vyras pasisprende, ir ji nenusiramino. tai as nebeapsikentusi paskambinau aji ri pasakiau, kad jei nenustosi lysti as nuvaziuosiu i darba sukelsiu sakndala, i jos vaiko darzeli ir pas jos tevus i namus. Pnv miestas mazas, todel ji issigando. Puole dar skambinti vyrui ir skustis kad as jai grasinu, bet kai vyras pasake kad as pasirinkau ir atsok viskas liovesi. na nepykstu as tik kazkaip jau viskas pradeda veltis tas pats per ta pati. |
Kazkaip jau panevezieciai garseja savo ,,zygiais" . As irgi ten gyvenau, kai su manimi taip pasielge.
Pastebejau, kad tu nuolat komentuoji ka tau sake psichologe, bet nemini ka kalbejai su juo, ka jis sake.
O lankeisi pas kokia psichologe, jei ne paslaptis.
QUOTE (golfa @ 2004 07 27, 12:03) |
Kazkaip jau panevezieciai garseja savo ,,zygiais" . As irgi ten gyvenau, kai su manimi taip pasielge. Pastebejau, kad tu nuolat komentuoji ka tau sake psichologe, bet nemini ka kalbejai su juo, ka jis sake. O lankeisi pas kokia psichologe, jei ne paslaptis. |
Psichologe Ratkiene. Su juo kalbejom po to, bet nelabai daug. Si psichologe konsultavo mus abu, bet tik atskirai. Todel ji labai gerai zinojo kaip jauciasi mano vyras ir del ko taip pasielge. Ji man ir patare su vyru kuo maziau apie tai diskutuoti, nes mes abu linke paskesti smulkmenose. Tiesiog leisti vienas kitam gyventi salia, gerbti, myleti, kiek tai imanoma tokiomis aplinkybemis ir kurti bendra gerove ir svarbiasuia neprikaisioti. Vienintele salyga kuria reikia pildyti atleidus arba atleisti visai, arba jei neiseina tada skirtis. Nes jei istisai prikaisiosi anksciau ar veliau isiskirsit. as sakau bet juk jis yra del to kaltas. Sako o ka darytum tu jei jis tau po tokio poelgio prikaisotu laiks nuo laiko? sakau po kiek laiko iseiciau man butu nebesvarbu kad ardau seima, svarbu kad tik niekas istisai to paies nebruzintu. Na va matai sako ir jam tas pats. Kazkiek pakentes o po to nepasikes.
QUOTE (golfa @ 2004 07 27, 11:50) |
1. (...) Kazkodel tu man primeni vidutini statistini pisuokli. 2. (...) o tos visos istorijos kartais ne su tavimi ir nutiko? (...) 3. Dar idomu: matau, kad turi dukra. Kaip reaguosi jei ji susiras vyra kaip tu? Linketum to jai? (...) |
1. Neįspėjai. Statistinis vyras per savo gyvenimą turi vidutiniškai 3-4 moteris, nu aš tai kategorijai nepriklausau. Skaitliukas jau perdegė

2. Aprašytoji istorija nutiko ne su manim. Apskritai nepatinka minetas, nebent tik kaip paįvairinimas, bet ne kaip sexo galutinis rezultatas.
3. Irgi nepataikei. Turiu sunu ir dvi dukras. Nu ką aš galiu pasakyti? Ateities mes nežinome, o kiekvienas tėvas linki, kad vaikai nekartotų tėvų klaidų. Vieno tik prašau Dievo: kad nesusidėtų su girtuokliu, kad neliktų merga su vaiku (kol dar ant kojų neatsistoję finansiškai, o paskuio tegul daro kaip nori) ir kad su kokiu nors azijiečiu, negru ir mulatu

O tu matomai savo likimą permatei iki senatvės, kad tokia viskuom užtikrinta ?

Nesuprantu, kas cia per nesamone: "jis myli mus abi"! I duda tokiam diedui!
Nemyli jis abieju. Jam su zmona patogu buti (kas jei ne ji juo pasirupins, kojinytes isplaus, valgyt padarys, nieko nereikalaus), o meiluze - dulkina jisai apie nieka negalvodamas! Be to meiluze brangesne preke nei zmona.
Negerbiu tokiu vyru - skuduru, kurie niekaip apsispresti negali ko jie is savo gyvenimo nori. Lyg ir su zmona gerai, lyg ir baisoka tik su meiluze pasilikti. Nes garantijos nera, jog ji po kelu metu nebus baisesne uz buvusia zmona!
Vienas skudurynas! Grynas second handas!
Papildyta @ [mergetime]1090934948[/mergetime]
Ir dar: as kai tarp musu dragu ar pazistamu kyla tokia tema,as visuomet sakau: vyrai ,kai jums bus virs sesiadesimt, kai gulesite lovoje varvancia prostata, idomu kas tada bus salia jusu? Meiluzem busite nebereikalingi, o zmonos taip pat salia nebus, nes kazkada pasirinkote laisva ir nepriklausoma lovelaso gyvenima. Taip jums ir reikia!

Nemyli jis abieju. Jam su zmona patogu buti (kas jei ne ji juo pasirupins, kojinytes isplaus, valgyt padarys, nieko nereikalaus), o meiluze - dulkina jisai apie nieka negalvodamas! Be to meiluze brangesne preke nei zmona.
Negerbiu tokiu vyru - skuduru, kurie niekaip apsispresti negali ko jie is savo gyvenimo nori. Lyg ir su zmona gerai, lyg ir baisoka tik su meiluze pasilikti. Nes garantijos nera, jog ji po kelu metu nebus baisesne uz buvusia zmona!
Vienas skudurynas! Grynas second handas!
Papildyta @ [mergetime]1090934948[/mergetime]
Ir dar: as kai tarp musu dragu ar pazistamu kyla tokia tema,as visuomet sakau: vyrai ,kai jums bus virs sesiadesimt, kai gulesite lovoje varvancia prostata, idomu kas tada bus salia jusu? Meiluzem busite nebereikalingi, o zmonos taip pat salia nebus, nes kazkada pasirinkote laisva ir nepriklausoma lovelaso gyvenima. Taip jums ir reikia!
QUOTE (Smurka @ 2004 07 27, 17:36) |
http://www.supermama...45 prie alaus bokalo tokia tema mygom isrisim ![]() |
Smurka