Įkraunama...
Įkraunama...

Jis myli mus abi!

QUOTE (golfa @ 2004 07 27, 08:47)
Ogi, kad siais laikais vyrams labai gera gyvent. Nieko nereikia: gali nedirbt, buti neistikimas, net pagert, o jau mustis vos nebutina. Ir tu vis tiek turesi moteri, o gal net moteru, kurioms busi reikalingas, jos net kovos del taves, pacios karsis ant kaklo, kad tik nors nakciai pasiliktum pas ja, ,,padarytum" ja. Ir tai bus is dideles meiles.
Po to jis man sako: ,,motin, noreciau arbatos". O as jam: ,,eik ir pasidaryk ir man dar galetum", o jis :,,tuoj gausi i duda ir einu pas meiluze", o as: ,,tai ciuozk", o jis: tai rytoj neskambinsi, kad grizciau, juk myli mane?"

Pritariu. Butent tokia tendencija ir matau. Del visokiu baimiu ir visuomenes standartu, kuriais vadovaujames, greit jokiu reikalavimu nekelsim, kad tik bet koki locha pasonej turet.
Atsakyti
Dar man idomu, ar po isdavystes jau mylejotes su savo vyru????????Gamma kada tu pabandei, po kiek laiko?Galvoju, kad kai pabandysite-praeis tos meiles, nes jus nebegalesite atsipalaiduoti. Jausite baime, kad kiekviena jusu judesi, figuros vingi jis lygina su tos kitos ar kitu.

Cia gera klausima uzdavei.
Man tai buvo problema. Ne del to, kad kuna ar dar ka nors lygintu. Man daugiau rupejo, ar nera kokios zarazos vel pasigaves.
Atsakyti
QUOTE (nikvik @ 2004 07 26, 21:13)
(...) turtas neistikimybes atveju lieka nuskriaustajam (...) Gal visai protinga tokia sutartele pasidaryti (...)

tada gal reikia į sutartėlę įrašyti punktelį, kiek kartų per savaitę ir kokiomis pozomis pusės turi tenkinti savo poreikius, nes dažnai pradeda eit į kairę nuo sexo trūkumo ir neįvairovės wink.gif Kiek žinau net ir bažnytiniuose kanonuose numatytos skyrybos, jei tarkim viena iš pusių neatlieka šeimyninių pareigų arba negali turėti palikuonių wink.gif taip kad lazda muša dveim galais
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 07 27, 09:11)
Man daugiau rupejo, ar nera kokios zarazos vel pasigaves.

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 27, 07:21)
tada gal reikia į sutartėlę įrašyti punktelį, kiek kartų per savaitę ir kokiomis pozomis pusės turi tenkinti savo poreikius, nes dažnai pradeda eit į kairę nuo sexo trūkumo ir neįvairovės wink.gif Kiek žinau net ir bažnytiniuose kanonuose numatytos skyrybos, jei tarkim viena iš pusių neatlieka šeimyninių pareigų arba negali turėti palikuonių wink.gif taip kad lazda muša dveim galais

O kokia cia problema, voveriuk? Ismeskim viena savaite per menesi del fiziologiniu priezasciu, o toliau - slove darbui!
Del ivairoves - ne jei vyras nori ivairoves, tai pats ir turetu pakankamai aiskiai pranesti, ko jis nori. Neskaitant kazkokiu super-iskrypimu, pvz. sado-mazochizmo, manau, sutuoktiniams lengviausiai susitarti. Ane?
O taikodel viena puse taip jau ima ir nebeatlieka pareigu, a?
Nevaisingumas - atskiras klausimas, cia jo nenagrinejame.
Miau
Atsakyti
QUOTE (dianuska @ 2004 07 27, 08:09)
Zinai, brangusis, mane pamates gal ir zandikauli atkabintum, ir pilka pelyte tikrai nepavadintum

Tuomet Tau - tai tik papildomi komplimentai, šaunuolė esi.
Žinai, per savo gyvenimo metus aš išorei skiriu labai mažai dėmesio, gal kažkiek ir išlepintas nes voveraitė gražuolė, antra vertus mano grožio supratimas visai ne kūno linijose ir kg.

O siaip idomu butu tamsta pamatyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 27, 09:27)

O siaip idomu butu tamsta pamatyti wink.gif

Va, matai Dianuska, siandien tu atleidi, o ryt, gal vyras tau atleis, gyvenimas toks nenuspejamas wink.gif
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Pritariu Zanet ir golfai del paskutiniu postu. Ypac golfos vyro mintims.

Is tiesu, kai kuriose seimose vyras jau savaime yra kazkokia vertybe, didesne uz moteri. Gal cia istorinis toks palikimas, kai zagres Lietuvoje vyras buvo pagrindinis maitintojas, o moteris be vyro - pasmerkta skurdui, duoneliavimui, gyvenimui "prisiglaudus". Bet yra ta tendencija, yra.

Nors musu vienu giminaiciu seimoje (tema apkalboms) buvo tokis reikalas, kad dede, geras zmogus, vede paleistuve, sorry, kuri nuo pirmuju dienu barskinosi su kuo netingi, neaisku, kieno vaikus pagimde. O mylejo jis ta moteri beprotiskai - toji pabegdavo su kokiu meiluziu, isiesdavo jai tas meiluzis, ateidavo, pasimeilindavo, ir susileisdavo vyrelis, ir vel gyvena. 20 metu taip isgyveno, kol toji galutinai pabego, o vyrelis, susinervines, vede to meiluzio zmona. Ot tai tau... Ir vel jau 20 metu pragyveno. Sitoji tai nesibarskina ant kiekvieno kampo, ale jau BAISI ohmy.gif

O labai geras zmogus, ramus. Ir muset dar ta paleistuve biski tebemyli ohmy.gif

Taip, kad muset, neistikimas sutuoktinis tai tikra vertybe. Vertingesnis uz ta istikima. Gal todel, ka ir kitiems/kitoms reikalingas?

Miau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mew: 27 liepos 2004 - 09:35
Ir vis del to as manau, kad jus taip teisinate bledunus vyrus noredamos kazkaip pateisinti save, savo atleidima.
Dar man idomu, ar po isdavystes jau mylejotes su savo vyru????????Gamma kada tu pabandei, po kiek laiko?Galvoju, kad kai pabandysite-praeis tos meiles, nes jus nebegalesite atsipalaiduoti. Jausite baime, kad kiekviena jusu judesi, figuros vingi jis lygina su tos kitos ar kitu.

na jau pradeda panaseti i uzsikirtuse plokstele. taip as mylejausi su vyru , o ka as nenormali moteris? man sekso reikia, akip ir visoms, nes suviliojau ji kai tik suzinojau, jis negalejo atsispirti. Vel bus oiiiiiiiii kur tavo savigarba. As turejau savu sumetimu, tai padariau kad irodyciau sau kad esu seksuali ir geidziama. gal kvaila, bet man to reikejo.
Ir as jau simta kartu sakiau jis ne kazanova ar bledunas. Jis pasielge netinkamai, iskaudino bet tai tik vienas jo poelgis kuris neapsprendzia apie ji kaip apie visa zmogu ir apie visa jo gyvenima.
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 07 27, 09:11)

Cia gera klausima uzdavei.
Man tai buvo problema. Ne del to, kad kuna ar dar ka nors lygintu. Man daugiau rupejo, ar nera kokios zarazos vel pasigaves.

O buvo? mad.gif
Atsakyti
Vaikai, nugi, mes cia bendrai svarstom... Nugi nepriimkit taip asmeniskai.

Bendru atveju vyras, kuris vaiksto kampais, vadinamas bledoonu. Yra isimciu. Jeigu is tiesu specialus atvejis (gali buti ir toks, velnias, ilga tema, pradeda tikrai kartotis), tada ne bledoonas, ir jam tas postas netaikomas.

Zmones isreiskia nuomones, ka darytu su sutuoktiniu, viena ar kelis sykius einanciu i sona. Vieni vienaip, kiti kitaip. Ka atleistu, kas ismestu, kas iseitu, kas is to kersto i sona pasuktu. Kai kam tokie poelgiai pateisinami, kai kam ne. Nu is to ir diskusija gaunas smile.gif Nugi smagu pakalbeti be isipareigojimu, paprasciausiai PAKALBETI, PASVARSTYTI. Juk niekas nieko nevercia kazkaip elgtis.
Ar teisingai as cia sakau?

Miau
Atsakyti
QUOTE (Mew @ 2004 07 27, 09:49)
Vaikai, nugi, mes cia bendrai svarstom... Nugi nepriimkit taip asmeniskai.

Bendru atveju vyras, kuris vaiksto kampais, vadinamas bledoonu. Yra isimciu. Jeigu is tiesu specialus atvejis (gali buti ir toks, velnias, ilga tema, pradeda tikrai kartotis), tada ne bledoonas, ir jam tas postas netaikomas.

Zmones isreiskia nuomones, ka darytu su sutuoktiniu, viena ar kelis sykius einanciu i sona. Vieni vienaip, kiti kitaip. Ka atleistu, kas ismestu, kas iseitu, kas is to kersto i sona pasuktu. Kai kam tokie poelgiai pateisinami, kai kam ne. Nu is to ir diskusija gaunas smile.gif Nugi smagu pakalbeti be isipareigojimu, paprasciausiai PAKALBETI, PASVARSTYTI. Juk niekas nieko nevercia kazkaip elgtis.
Ar teisingai as cia sakau?

Miau

pritariu. Diskusijos ir gincai reikalingi. Taip gimsta tiesa ir teisingi sprendimai...
Atsakyti