Įkraunama...
Įkraunama...

Jis myli mus abi!

QUOTE (Vaidulė @ 2004 07 27, 16:47)
QUOTE (Smurka @ 2004 07 27, 17:36)
http://www.supermama...45

prie alaus bokalo tokia tema mygom isrisim wink.gif

Smurka thumbup.gif kaip visada savo stiliuj laugh.gif laugh.gif laugh.gif

tik labai gaila, kad kitoms tas stilius pasirode nepatrauklus sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 27, 16:54)
tik labai gaila, kad kitoms tas stilius pasirode nepatrauklus sad.gif

Smurka, čia kažkoks bezdėjimas, o ne diskusija gaunasi laugh.gif
Užuot padėję žmonėms spręsti problemas ir DRAUGE IEŠKOTI BŪDŲ IŠSAUGOTI ŠEIMĄ, kai kurios diskusijos dalyvės specialiai žvirbliukę & Co kursto. Blin blin blin, iš kur tokių žmonių atsiranda, nu baisiau nei darželinukės viena kitą erzina blink.gif

Sveikos ambicijos gerai, bet reikia visuomet žinoti kur jos tinka ir kur nea.
Na surimtėkite pagaliau, aš dar kartą sakau, kad visą laiką reikia konfliktą pirmiau spręsti taikiai, o ne šluota mojuojant, net galima atbulu galu sau į kaktą gauti.
Apskritai šita tema man primena "Kaip pasielgti su vaikų tvirkintioju?", kur irgi šudą malė dvi savaites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukas36: 27 liepos 2004 - 17:43
QUOTE (golfa @ 2004 07 27, 12:03)
O lankeisi pas kokia psichologe, jei ne paslaptis.

ims jinai tau ir sakys wink.gif

Gal davai pagaliau išmokime cituoti, na negi sunku pasirinkti citatos gabaliuką, o ne visą litaniją? na kiek gi galima?
Atsakyti
Smurka, mes tavi wub.gif

Voveriukai, tai reikejo autorei ir rasyti - NORIU ISSAUGOTI SEIMA, ir grieztai parasyti, kad nuomones reikstu tik tie, kurie uz seimos issaugojima, o kiti - susilaikytu.
Mano nuomone, zemas lygis yra vyrui taip neapsisipresti, todel siuliau jam parodyti duris. Tai beje, autore ir padare, tik svelniai, tu duru iki galo neuzdarydama.
O diskusija atvira visiems.

Miau
Atsakyti
QUOTE (golfa @ 2004 07 27, 12:03)
O lankeisi pas kokia psichologe, jei ne paslaptis.

Ims ji tau ir sakys laugh.gif

Gal pabandykime cituoti ne visą litaniją, o tik pasirinktą gabaliuką ? Kiek gi galima šiukšlinti forumą? mad.gif
Atsakyti
nu jau tik prasyciau man neurodineti, kur tema rutulioti. Galima ir prie alaus bokalo. Pasiulymas norincioms tebegalioja tongue.gif
Atsakyti
"Kiekvienas vyras svajoja apie moterį, kurią jis galėtų mylėti, gerbti ir apgaudinėti" (Žana Golonogova) blink.gif
radau šia citatą kalendoriuky.gal žinot kas ta Nuogakoja?
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 27, 17:43)

Užuot padėję žmonėms spręsti problemas ir DRAUGE IEŠKOTI BŪDŲ IŠSAUGOTI ŠEIMĄ, kai kurios diskusijos dalyvės specialiai žvirbliukę & Co kursto. Blin blin blin, iš kur tokių žmonių atsiranda, nu baisiau nei darželinukės viena kitą erzina blink.gif

eik i nuotrauku skyreli ir pataikauk visiems, o cia kiekvienas turi teise pasakyti savo nuomone protest.gif
tema pasklebta tam, kad suzinotu kitu nuomone tuo klausimu, taigi nesuprantu, kodel tureciau aiskint kaip kazkas kazka myli, jei net elementarios pagarbos nematyti dry.gif
Atsakyti
Linksmai jus cia diskutuojat wink.gif
Pasisakysiu, kaip vaikas, isgyvenes ir skirybas ir dar visokius tevu briedus biggrin.gif

As tai nezinau kaip elgciaus minetose situacijose... vertinu istikimybe ir seima, nes esu issiskyrusiu tevu vaikas (su broliu be tevo augau nuo 3 iki 14 metu ,per ta laika teva maciau gal 4 kartus po 10 min.). Mano tetukas bledunas, mama ji mete, nors beprotiskai mylejo, tiesiog pavargo nuo jo festivaliu ir nuo to, kad jis turi kita (tipo mylejo abi, bet viena labiau)...jis netrukus vede ta kita, o po 10 metu su ja issiskyre ir vel gryzo pas mus. Nezinau kaip mama ryzosi priimt ji atgal (gal dar vis mylejo...?). Nenoriu plestis, bet dabar mama gailsi ji priemusi. Ne, nebelaksto jis per kitas, amzius ne tas, o ir islakstes jau viska...nuvarytas arklys.
Asmeniskai as savo mamos vietoj, po skirybu buciau sudeginus visus tiltus ir tevo atgal nepriemus, bet cia jos gyvenimas, jos sprendimai. Tik gaila, kad as daznai ja dabar turiu guost...
O vaikai...jie uzauga ir iseina, o tevus visviena savaip teisia...pvz. as tevo visiskai negerbiu, o mamos tiesiog gaila, bet as ja visvien myliu heart.gif

Gal ne i tema parasiau, jei ka nepykit wink.gif
Atsakyti
Zvirbli, labai sudetinga situacija. Ka pasakyti: jei tikrai ji labai myli ir jei is jo turi nauda, tada kovok. Nes man kartais atrodo, kad dabar kai kurios moterys yra tokios, jog bet kokiom salygom iesko sau laimes. O jei tu ja turejai, tai privalai susigrazinti. Aisku, yra vyru, kurie visa gyvenima nukrypineja kairen ir tai jiems norma. Tai arba susitaikyk su tuom ir gyvenk, arba dabar gyvenk kazka pakeitus minimaliai, kad ji susigrazintum, o spaudima daryk veliau. Bet neverta is karto ji isvaryti: gal jiedu abu to tik ir laukia, kaip paprasciausio sprendimo sioje situacijoje. sekmes.
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 07 28, 08:37)
Bet neverta is karto ji isvaryti: gal jiedu abu to tik ir laukia, kaip paprasciausio sprendimo sioje situacijoje.

Nu paaiskinkit man doh.gif , kokio velnio reiketu kabintis i vyra, kuris tik ir laukia kaip nuo taves pabegti i kitos glebi. Nu neikertu as tokio poziurio ir viskas doh.gif Man rodos, cia butu absoliutus savigarbos neturejimas.
Atsakyti
Zanet, klausyk, kaip seniai gyveni su vyru? Gerai, isvarys ta pirma, susiras antra. O jei ir tas nukryps kairen? Vel isvaryti? Tai kiek kartu taip bandysi laime? Jei visos moterys isvarytu neistikimus vyrus, ar zinote, kiek pastaruju atsirastu laisvu? Bet automatiskai padaugetu vienisu moteru. Taip kad neistikimybes as nepateisinu, bet susirasti gera ir dar istikima vyra, o juolab- ne pirma, tai kaip loterijoje laimeti aukso puoda: tikimybe nedidele...
Papildyta @ [mergetime]1091006985[/mergetime]
Zanet, klausyk, kaip seniai gyveni su vyru? Gerai, isvarys ta pirma, susiras antra. O jei ir tas nukryps kairen? Vel isvaryti? Tai kiek kartu taip bandysi laime? Jei visos moterys isvarytu neistikimus vyrus, ar zinote, kiek pastaruju atsirastu laisvu? Bet automatiskai padaugetu vienisu moteru. Taip kad neistikimybes as nepateisinu, bet susirasti gera ir dar istikima vyra, o juolab- ne pirma, tai kaip loterijoje laimeti aukso puoda: tikimybe nedidele...
Atsakyti