Įkraunama...
Įkraunama...

Jis myli mus abi!

QUOTE (nerile @ 2004 07 28, 11:27)
(...) Jei visos moterys isvarytu neistikimus vyrus, ar zinote, kiek pastaruju atsirastu laisvu? Bet automatiskai padaugetu vienisu moteru. Taip kad neistikimybes as nepateisinu, bet susirasti gera ir dar istikima vyra, o juolab- ne pirma, tai kaip loterijoje laimeti aukso puoda: tikimybe nedidele...

Prie pasakyto dar pridurčiau: jei turi bent porą gražių vaikiukų, nesi milionierė arba super gražuolė, tai normalų vyrą - sutuoktinį gauti galimybės dar labiau sumažėja. O jei tų sutuoktinių pakeista 2-3-4 tai geriausiu atveju tik pakaitinės meilužės dalužė tenka sad.gif

Kitas dalykas, kad savarankiškoms moterims kartais vyrai nereikalingi, manau, kad tai visai normalu, lygiai taip pat, kaip ir esti vyrų, kuriems žmonos nereikia....

Sutinku, kad nusivalkiojęs vyras nėra patrauklus egziampliorius, bet sutikit, kad būna nemažiau, o gal ir daugiau nusivalkiojusių moterų.......
Atsakyti
man kazkaip atrodo, kad sia tema laikas pabaigti...
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 07 28, 11:27)
Zanet, klausyk, kaip seniai gyveni su vyru? Gerai, isvarys ta pirma, susiras antra. O jei ir tas nukryps kairen? Vel isvaryti? Tai kiek kartu taip bandysi laime? Jei visos moterys isvarytu neistikimus vyrus, ar zinote, kiek pastaruju atsirastu laisvu? Bet automatiskai padaugetu vienisu moteru. Taip kad neistikimybes as nepateisinu, bet susirasti gera ir dar istikima vyra, o juolab- ne pirma, tai kaip loterijoje laimeti aukso puoda: tikimybe nedidele...

Mano klausimas buvo ne apie nukrypima i kaire. Per visa tema kazkaip as jau isitikinau, kad yra moteru, kurios gali atleisti neistikimybe ir toliau kartu gyventi, jei abu to dar nori. Taciau, kai vyras tik ir laukia, kol zmona a la "duos leidima" sprukti pas savo meiluze, nes tai jam ir jo "meilei" paparasciausias sprendimas (cia remiantis tavo citata, Nerile), tai atsiprasau... Dar gal ant keliu klauptis pries ji ir kojas buciuoti, kad tik nepaliktu ir netaptum vienisa arba nusivalkiojusi?
Na, bet visokiu yra visokiu reikia. Viena karsis ant kaklo kiek ismanydama is tos dideles vienatves baimes, kita galbut vis tik pagalvos, kad save gerbiancia moteri gerbs ir vyras.
O savo laimes as nesiruosiu bandyti visa gyvenima. Jei ir sis kartas nepasiseks, tai velniop tada tas santuokas ir santuokines priesaikas apie visokius "ir nelaimeje, ir varge...". Man tureti vyra/sutuoktini nera gyvenimo tikslas, yra daug grazesniu dalyku gyvenime nei lakstyti paskui kazkoki palaiduna ir naikinti savo nervu lasteles. Be to, cia neseiniai, berods Take, rase, kad atlikti tyrimai rodo, jog moterims kartais geriau likti netekėjusioms, negu investuoti į santykius, o po to patirti išsiskyrimo traumą.
Atsakyti
QUOTE (nikvik @ 2004 07 28, 17:03)
man kazkaip atrodo, kad sia tema laikas pabaigti...

ir kiekvienam pasilikti su savo nuomone, per daug jos neperšant kitiems wink.gif
O žvirbliukams linkiu iš naujo surasti vienam kitą - lai gyvena ilgai ir laimingai
Atsakyti
QUOTE (nikvik @ 2004 07 23, 17:41)
seoma tai nera pietu vyrimas ir drabuziu lyginimas. tai tik buitis, kuria reikia dalintis lygiomis.

labai tam pritariu, kol kas taip ir gyvenam su savo zmogumi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
manau dauguma mergaiciu jaunos teka, perjaunos, kad galetu suvokti koks vyras yra geras, o kuris bled......as, skatinamos senmergystes baimes. Niekad neskubejau tuoktis, nors pasiulymu buvo ir ne vienas, dziaugiuosi, kad islaukiau paskutiniojo laugh.gif wink.gif Pati ne karta buvau papuolusi i vedusiu vyru pinkles, prisiklausiusi tiek atmazu pries zmonas is pazystamu vyru, kad net koktu darosi blink.gif unsure.gif jie daug sugeba............ kai nori i kaire, bet kogero manes taip lengvai isdurti dabar nepavyktu, visos strategijos daugmaz pazistamos wink.gif
Atsakyti
Man prireikė visos dienos, kad visą temą perskaityčiau...
Daug sykių balsu piktinausi (kolegos ir liko nesupratę, ko aš te pypsiu).
Daug sykių norėjau įkišti savo trigrašį, bet taip ir neradau ką pasakyt, nes galvoje sukosi mintys: Die, kaip baisu; toks gyvenimas?; nejau man į galvą įkalta frazė, kad nėra nei vieno ištikomo šimtaprocentinė?; aš nenoriu...
Aš užjaučiu ir linkiu stiprybės visiems, kurių sielos yra numarintos.
Sunerimau... nejau kai lauksiuos ir pvz.: nebus lengvas nėštumas, mano mylimas eis pas kitą?..
Ir dar pagalvojau, kad jei man būtų labai bloooga, norėčiau su Gamma pasišnekėt...
Atsakyti
Siulau perskaityti Claudia Keller "Dovanoju tau savo vyra" wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Ieva-Pieva @ 2004 08 06, 20:25)
Siulau perskaityti Claudia Keller "Dovanoju tau savo vyra"  wink.gif  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Liuks knyga!!!
Kai kurioms moterelems rasancioms sioje temoje vertetu daug ko is jos pasimokyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 07 rugpjūčio 2004 - 16:45
QUOTE (Germante @ 2004 08 07, 16:41)
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Liuks knyga!!!
Kai kurioms moterelems rasancioms sioje temoje vertetu daug ko is jos pasimokyti...

Gal gali reziumuoti pagrindines mintis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 08 07, 19:27)

Gal gali reziumuoti pagrindines mintis? smile.gif

Ilga istorija. Tai pasakojimas apie tai, kaip viena moteris pasielge su neistikimu (ir jos nevertu) vyru. Sunku papasakoti, geriau paciai perskaityti.
Atsakyti
QUOTE (Germante @ 2004 08 08, 16:14)
QUOTE (zanet @ 2004 08 07, 19:27)

Gal gali reziumuoti pagrindines mintis?  smile.gif

Ilga istorija. Tai pasakojimas apie tai, kaip viena moteris pasielge su neistikimu (ir jos nevertu) vyru. Sunku papasakoti, geriau paciai perskaityti.

Tai kad neisivaizduoju, kaip ta knyga gauti cia Kanadoj g.gif Bibliotekoj ziurejau nera. Na, reiks knygynuose pasizvalgyti g.gif
Atsakyti
dabar kaip tik knygynuose akcija šį mėnesį ir šita knyga kainuoja tik 7 lt.
Atsakyti