QUOTE(IlonaMutis @ 2013 07 22, 09:11)
Aha, pabandykit užsimint apie vaistų pakeitimą   O ho ho kaip puls jums į atlapus
  O ho ho kaip puls jums į atlapus   sudirbs į miltus ir galiausiai liksit kaltas, kad net drįsot suabejot apie vaisto tinkamumą jūsų organizmui
 sudirbs į miltus ir galiausiai liksit kaltas, kad net drįsot suabejot apie vaisto tinkamumą jūsų organizmui   
   Po to dar primins, kad labai blogai internete domėtis apie IS tyrimus, vaistus ir ligonių diskusijas...
 Po to dar primins, kad labai blogai internete domėtis apie IS tyrimus, vaistus ir ligonių diskusijas...
Visus šiuos etapus praėjau - "pasilinksminau"
 O ho ho kaip puls jums į atlapus
  O ho ho kaip puls jums į atlapus   sudirbs į miltus ir galiausiai liksit kaltas, kad net drįsot suabejot apie vaisto tinkamumą jūsų organizmui
 sudirbs į miltus ir galiausiai liksit kaltas, kad net drįsot suabejot apie vaisto tinkamumą jūsų organizmui   
 Po to dar primins, kad labai blogai internete domėtis apie IS tyrimus, vaistus ir ligonių diskusijas...Visus šiuos etapus praėjau - "pasilinksminau"

Ooooo, čia jau atskira tema
 . Jie tai neklystantys visažiniai, o mes tai tik pagalbos prašantieji
. Jie tai neklystantys visažiniai, o mes tai tik pagalbos prašantieji  . Aš tai jiems tik šypsausi ir dėkoju
. Aš tai jiems tik šypsausi ir dėkoju  )). O išėjus toliau darau kaip man atrodo ir ieškau galimybių pagerinti savo sveikatėlę. Juk pilna visokių sėkmės istorijų.
)). O išėjus toliau darau kaip man atrodo ir ieškau galimybių pagerinti savo sveikatėlę. Juk pilna visokių sėkmės istorijų.