Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

QUOTE(janudi @ 2012 12 08, 11:23)
Stengiuosi kiek galiu geiciau sveikti, nes pasiilgau vaiku, geliu i savo namu labai labai verysad.gif

nesigraudink labai,bent jau žiemą guli,man vasarą teko gulėt 3 d.,tai sienom lipau,su ašarom išsiprašiau ir namuose gydžiausi. Pasigrožėk įkeltais žiedais ir sveik 4u.gif

Antrą kartą šiais metais žydi dialaelia smile.gif Šiandien yra saulė,tai puoliau fotkinti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Koks grazus augalas wub.gif

Man jau laistymas priartejo. Kaupiuos biggrin.gif
Atsakyti
Tuberolabiumas pradejo skleisti ziudelius, tai ojezus kaaaaip kvepia, tupi salia manes, tai teks iskeldinti toleliau bigsmile.gif aisku kvepia tai laaabai skaniai thumbup.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 12 08, 11:23)
Stengiuosi kiek galiu geiciau sveikti, nes pasiilgau vaiku, geliu i savo namu labai labai verysad.gif

linkiu greičiau sveikt ir kad grįžus namo orchytės geraja prasme nustebintų mirksiukas.gif

QUOTE(eliss @ 2012 12 08, 13:26)
Antrą kartą šiais metais žydi dialaelia smile.gif Šiandien yra saulė,tai puoliau fotkinti smile.gif

Graži ir labai "gaivi" wub.gif

QUOTE(Tina* @ 2012 12 08, 13:46)
Man jau laistymas priartejo. Kaupiuos  biggrin.gif

Stiprybės biggrin.gif Vakar tą darbą nusidirbau, tai jaučiaus baisulingus kalnus nuvertus lotuliukas.gif Kažkaip šaltuoju metų laiku man laistymas netgi malonumas - apžiūriu augaliukus, pakilnoju, pasigrožiu, o vat vasarą tai lieka tik darbu blush2.gif

Šiandien betvarkydama augaliukus dar pas vieną "gumbinuką" žiedyną atradau, tai gal tykiai ir patikėsiu, kad nesu visiškai beviltiška jų augintoja ax.gif
Atsakyti
Kn Ermitaže vėl nuolaida, tai lėkiau savo terakotos vazonėlių pirkt. Yra žydinčių vandų Black Magic po 89Lt-25% tokios neblogom šaknim be vazų. Dar yra mėlynų. Phalenopsių margais lapais neradau.
Janudi, gerai, kad ligoninėje, nes nuo bronchito iki astmos lb nedaug. Sveik 4u.gif
Papildyta:
Eliss, cinde, lb gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 12 08, 13:26)
nesigraudink labai,bent jau žiemą guli,man vasarą teko gulėt 3 d.,tai sienom lipau,su ašarom išsiprašiau ir namuose gydžiausi. Pasigrožėk įkeltais žiedais ir sveik 4u.gif

user posted image

nuostabus ziedai wub.gif mano katlejos voku dar neskleidzia, dabar sauletos dienos, gal kas pajudes...
Atsakyti
Nu bet jau žiedų dailumas, varantis iš proto..... swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 12 08, 18:15)
mano katlejos voku dar neskleidzia, dabar sauletos dienos, gal kas pajudes...

O as savo katlejos vokely pamaciau ziedus, ne tuscias clap.gif
Atsakyti
labai idomu kaip laikosi Angraecum Veitchii Su 2-4 žiedynais!!! pas xx..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 12 09, 10:02)
labai idomu kaip laikosi Angraecum Veitchii Su 2-4 žiedynais!!! pas xx..... g.gif

pomažu lenda pumpurai iš vokų biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 12 09, 11:13)
pomažu lenda pumpurai iš vokų  biggrin.gif

bet jau kaip jo foto sesijos laukiu, nu jis nerealus....
xx, tau labai pasiseke toki grazuoli isigijus smile.gif
Atsakyti