QUOTE(maža mazgė @ 2013 10 08, 18:36)
Man darė krūvą tyrimų, ir mokamai pasidaryti juos išeitų tikrai ne pigu.. Paieškok mano ankstesnių žinučių čia temoje, aš visai neseniai prisijungiau ir rašiau viską, ką man tyrė. Plius dar reik, kad kažkas tuos tyrimus ir pasižiūrėtų bei pakomentuotų... Pas mane vieni tyrimai nerodo nieko, kiti rodo viską, žodžiu briedas kažkoks. Mano šeimos gyd. pakomentavo panašiai taip: reumatologija yra tamsus miškas, visos ligos panašios, gydomos irgi panašiai ir labai daug mistikos.

Jei nerasi mano žinutės, parašyk, išdėstysiu viską kai turėsiu daugiau laiko.
Šiuo metu dar "ieškau infekcijų" - nosiaryklės, šlapimo, išmatų pasėliai. Rytoj važiuosiu į dermatovenerologinį ieškoti visokių chlamidijų ir kitų zarazų...
Man patino deš. rankos smilius ir didysis pirštai, kiti sąnariai ne.
Suprantu, kad nesinori susitaikyti

Kaip tavo savijauta dabar geriant vaistus? Aš geriu Medrolį ir Diclacą. Rašo visur saugotis peršalimų, o sergu kas trečią savaitę. Gydžiaus sinusitą ir vėl vualia. Mes visi sergam, mažė darželį ėmė lankyt, tai neša vis bacilas. Tai šį kartą susirgus jaučiu vėl skausmus, ne taip ūmiai, bet...

Toks jausmas kad sąnariuose sėdi maži aštriadančiai padarėliai ir graužia tai pečiuose, tai riešuose, tai keliuose... Čia normali būsena kaip suprantu prie RA?
O kas Jus siunte del visu situ tyrimu? Nes manes niekas jokiu tyrimu niekur nesiunte daugiau, bet va sirdy kirba, kad reik issitirt nuodugniau. Tik pas LOR siunte, ten kazka rado gerklej, liepe angina issioperuoti (nors angina tik viena syki gyvenime tesu sirgus). Nepagaileciau ir tu keliu simtu litu privaciai issitirti, kad tik nusiraminciau, kad tikrai patvirtintu RA, arba kitokia liga.
Man su sanariais pagrinde rugpjucio menesi kazkas daresi. Skaudejo keli, po kiek laiko peti, uz savaites riesa ir du pirstai ryte nelankstus buvo kelias dienas. Tuo metu movali geriau ir man praejo viskas. Rugseji nuvaziavau pas reumatologe, paeme CRB ir RF tyrimus. Nieko man neskaudejo 3 savaites, tada vel, spalio 1, pas reumatologe nuvykau atsakymu suzinoti. CRB nepamenu, bet uzdegimo nerodo pasake gydytoja, o RF 67,7. Ir iskart diagnoze: RA. Grizus riesa pora dienu pamaudeno ir va siandien desines rankos nyksti skaudet pradejo. Geriu plankvenili po 2 tabletes nuo spalio 1, taip kad nieko negaliu dar pasakyti del vaistu. nuskausminamuju nereikia.
Beje rugpjuti man ant kojos buvo atsiradusi keista deme, niekad nesu tokiu turejusi, ji didejo vis, niezejo, ilgai neisgijo. Bet i laimo ligos deme lygtai nepanasi, nors seimos gydytojai ji sukele itarima del laimo ligos. Beda, kad niekas del jos netyre manes

Na vat ir esu labai pasimetusi.