Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

o aš šian nusipirkau milk shake putas ,atstatančias drėgmę ,kirpėja žiauriai gyrė ,na tai bandysiu ir aš ,kvepia tai pasaka wub.gif
Papildyta:
man su keune ryži gaunasi ,nors va kitom balti ,tai dabar dažau su bleacy pasta ,o kadangi ji stipri,tai pradėjau dažyt su ja ,bet sruogelėm,spalva tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(reaana @ 2013 12 16, 12:55)
Šitą pilkintoją-kaukę galima įsigyti Krinonoj, ir ten kur jų gaminius pardavinėja.  smile.gif Mokėjau ~30 Lt.

Cascadoj radau, 30lt, dabar gailiuosi, kad nepirkau smile.gif
siandien kirpykloj daze sruogelem....isejau ryzai geltona su balsvom sruogom.... kazin..tokia priemone gali isgelbeti? ir po kiek laiko naudojimo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buttuke: 22 gruodžio 2013 - 02:04
QUOTE(Buttuke @ 2013 12 22, 02:52)
Cascadoj radau, 30lt, dabar gailiuosi, kad nepirkau smile.gif
siandien kirpykloj daze sruogelem....isejau ryzai geltona su balsvom sruogom.... kazin..tokia priemone gali isgelbeti? ir po kiek laiko naudojimo  unsure.gif

Pilkintojas nedazys tik neutralizuos kazkiek geltona spalva i pilkesne, nepersistenkit nes gali labai nupilket galai. Sunku pasakyt kiek tai Jums pades nematant spalvos.
Atsakyti
QUOTE(balticafe @ 2013 12 18, 12:49)
Na, mistika ne mistika bet man suveike smile.gif Pradzioje netikejau pati, bet dabar jau tikrai patikejau. Kad ir kokie dazai ten bebutu, manau svarbiausias yra galutinis rezultatas, o man tikrai tinka, spalva patinka ir plauku nesugadino, nes kaip minejau per visa ilgi perbrauke. Na, o mano naturalus tai visada buvo tamsus 6 arba sviesus 5, bet pastaruoju metu del kazkokios priezasties pradejo svieseti tai dabar galeciau sakyti, kad 6. O kad patiketumete tai idedu visu plauku nuotrauka  bigsmile.gif
http://www.part.lt/i...2488efdb483.jpg

Labai graži spalva smile.gif išduokite paslaptį kur dažote plaukus. smile.gif
Atsakyti
Merginos, kurios sviesinat plaukus, ar nebuna jums, kad tik nusidazius plaukus, spalva buna labai grazi, bet po kurio laiko nuryzeja ir nugeltonuoja? kazi kodel taip darosi, negi sviesus pigmentas is plauko issiplauna panasiai kaip dazant tamsiai ir laikui begant spalva blunka ir ryzeja?
Atsakyti
QUOTE(angela2004 @ 2013 12 20, 21:21)
Sveikos merginos:) noriu pasidalinti atradimu. Tuo naudojuosi jau 6-7 mėn. P:erku milkshake kapsules ( nuplaunamas),  bet jų nenupjaunu. Naudoju po kiekvieno  plovimo po pusė ampulės. Super efektas.. Plaukai sveiki ir žvilgantys.. smile.gif wub.gif

Kiek kartu naudojate i savaite ampules?
Ieskau savo nusilpusiems plaukams kokiu ampuliu atstatanciu. Kazkada naudojau jas ilgai nelaikydavau nuplaudavau po keliu minuciu, tai efekto didelio nepastebejau,
Atsakyti
Isbandziau tuos Igora, aisku kazkiek ryzumo yra, bet is visu daugybes mano bandytu tai patys geriausi thumbup.gif Tikrai bus nuolatiniai dabar, aciu uzrodziusioms 4u.gif
Atsakyti
Ar taip pat su 6% dažėt? Man vis dar sunku patikėt, kad toks procentas gali nušviesinti ax.gif
Atsakyti
As pagaliau isdrisau atsikratyti savo sviesiu sruogu ir nusidaziau visa galva, kuo labai dziaugiuosi, nes plaukai iskart atrodo sveikiau. Nors sruogos vis tiek dar truputi prasimusa, nes tiek metu jomis buvo dazoma, o pastaruoju metu atrode vos ne baltos. Nenoriu buti platinine blondine, todel ieskau, kuo galeciau perskalauti plaukus, kad duotu rusva atspalvi, esme, kaip pilkintojo, tik, kad plaukai, ne pilketu, o rusvetu. Gal kuri naudojat ka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 12 26, 14:45)
Ar taip pat su 6% dažėt? Man vis dar sunku patikėt, kad toks procentas gali nušviesinti  ax.gif

Ne, su 9 kaip visada. Man jie sunkiai nuima, tai silpnesniu net nenoriu bandyti..
Atsakyti
Sveikos,

gal kas esate daziusios su loreal preference extreme platinum dazais?Labai vilioja ta balta spalvyte smile.gif Domintu atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 12 28, 19:05)
Sveikos,

gal kas esate daziusios su loreal preference extreme platinum dazais?Labai vilioja ta balta spalvyte smile.gif  Domintu atsiliepimai g.gif

esu. Plaukuciai visiskai balti buvo....bet sie dazai labiau tinka storu plauku savininkem. p.s. ten miltukiniai dazai.
Atsakyti