Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(balticafe @ 2013 12 16, 20:26)
Taip, prasau. http://www.part.lt/i...542dcbff661.jpg
Nekreipkite demesio i mazus styrancius plaukelius. As jau kelis menesius juos turiu nes pradejau gerti vitaminus ir pakeiciau plauku prieziura, nes noriu ilgesniu. Tai va, saknys pas mane buvo nuaugusios apie 3 cm nes beveik 2 menesius nedaziau plauku. Kai pati dazydavausi su wella ir 12% tai nudazytos saknys skirdavosi nuo likusiu. Dabar kaip matote skirtumo nera. Man paciai kaip stebuklas buvo ir labai sunkiai galejau patiketi, nes pati tikrai nesu "zalia" plauku dazu temoje ir esu pakankamai apsisvietusi. Tiesa sakant del to ir parasiau cia jums, nes man cia kaip stebuklas. Niekad net neziurejau i 6% peroksida nes zinojau, kad man tiesiog neims plauko tiek kiek noriu. Beto tonuota nebuvo, tik gale 5 minutems likus perbraukta per visus kad sulyginti spalva su mano anksciau dazytais.

O kaip keitete plauku prieziura?
As N metu dazausi plaukus Keune su 12% oksidantu, viskas buvo ilga laika labai gerai, plaukus buvau vos ne iki juosmens atsiauginusi, negailedavau prieziuros priemonems -pirkau KEune, L'oreal Professional, dabar naudoju Matrix, bet jau koki pusmeti -metus plaukai eme intnsyviai siurti, sauseja , puciasi, dregnu issukuoti nebegaliu sad.gif nepaisant to, ad pires pora savaiciu nureze gera sprindi, issukuoti galu nebeina jau vel dregniem.
Pasidalinkti, ka naudojat, ka gal patartumet man??
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 12 28, 20:41)
esu. Plaukuciai visiskai balti buvo....bet sie dazai labiau tinka storu plauku savininkem. p.s. ten miltukiniai dazai.

Aciu. smile.gif Miltukinius bijau naudoti kazkaip.

O ka galit pasiulyt,kad ne miltukai butu,bet spalva balta?Pati dazau dabar pallette deluxe diamond blond,bet nepatinka,kad jie gaunasi tokie pilki,net i melynuma.. schmoll.gif Aisku,veliau atsiplauna,bet noretusi iskart baltu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 12 28, 21:36)
Aciu. smile.gif  Miltukinius bijau naudoti kazkaip.

O ka galit pasiulyt,kad ne miltukai butu,bet spalva balta?Pati dazau dabar pallette deluxe diamond blond,bet nepatinka,kad jie gaunasi tokie pilki,net i melynuma.. schmoll.gif  Aisku,veliau atsiplauna,bet noretusi iskart baltu. smile.gif

Bant jau su savo kirpeja, kiek kalbejau, tais ake baltu, nenusiplaunanciu be miltuku neimanoma isgauti g.gif
Papildyta:
O ka naudojat, kad plaukai blizgetu? Seniau labai patikdavo TBS melyniu pirskiklis, bet pakeite ji i kazkoki "ekologiska", tai nebera efekto. Noretusi kazko tokio lengvo purskiamo ir suteikiancio blizgesio, kaip priedo prie galiuku aliejaus rolleyes.gif
Atsakyti

naudoju geras lb priemones,daug prieziuros bet galai geriausiu atveju....negyvi blink.gif . Baltos spalvos neimanoma isgauti be miltuku. Naturalus pas mane nera tamsus- dark blond medaus atspalvio.
Noriu graziu, sveiku plauku ...vis mastau ar verta pereiti i smeline blond ar i sviesiai kastonine:)
tas loreal platinum sviesina iki 8 tonu,lb stiprus dazai. Turbut balciau jau nebuna nuo ju lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kasnors bandet wella iliumian dazus ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2014 01 01, 17:56)
Gal kasnors bandet wella iliumian dazus ? smile.gif

bandziau ir tamsesnes spalvas, ir sviesnes. Plaukai po ju labai blizga, grazios, grynos spalvos. Tamsesnes deja gana greitai nusiplauna (kalbu is savo ir savo drauges patirties), o sviesesnes nelabai "nukanda" mano plaukus net ir su 9% welloxonu. Dazau dabar su 10/1, bet sviesia blondine saves nepavadinciau. Tikiuosi, kad susitvarkius hormonams dazai kibs geriau. Naturalus plaukai 7-8 tono.
tiesa, pirma karta jais dazantis labai didele dazu iseiga.
Atsakyti
QUOTE(Atari. @ 2014 01 01, 21:47)
bandziau ir tamsesnes spalvas, ir sviesnes. Plaukai po ju labai blizga, grazios, grynos spalvos. Tamsesnes deja gana greitai nusiplauna (kalbu is savo ir savo drauges patirties), o sviesesnes nelabai "nukanda" mano plaukus net ir su 9% welloxonu. Dazau dabar su 10/1, bet sviesia blondine saves nepavadinciau. Tikiuosi, kad susitvarkius hormonams dazai kibs geriau. Naturalus plaukai 7-8 tono.
tiesa, pirma karta jais dazantis labai didele dazu iseiga.

Hm mane viena kirpeja dabar siulo varianta pabandyti wellos koleston arba iliuminia dazus su 6% ir poto is ju serijos su color touch tonuoti su 1,9 %. Nes nuo keune mano ziauriai plaukai sunyko, reik dazus keisti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2014 01 03, 10:08)
Hm mane viena kirpeja dabar siulo varianta pabandyti wellos koleston arba iliuminia dazus su 6% ir poto is ju serijos su color touch tonuoti su 1,9 %. Nes nuo keune mano ziauriai plaukai sunyko, reik dazus keisti sad.gif

man tas pats.. o Jus labai sviesi esat? kokiais numeriais jums siulo dazyti Wellos?
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2014 01 03, 12:22)
man tas pats.. o Jus labai sviesi esat? kokiais numeriais jums siulo dazyti Wellos?

Mano naturalus yra 6 tono plaukai, o siulo dazyti jei su ilium tai 10/1 jei su kolestonu tai 12 serijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2014 01 03, 10:08)

man daze su ilumina 9.43 spalva, tai vietoj very light cooper blond gavosi klaikiai ryza doh.gif , kokio 7 Nr, dazu sutepe 2 tiubikus ( o plaukai ploni ir trumpi ), vienu zodziu, daugiau su jais nedazysiu, visa laime, kad ta ryzuma pavyko uzmaskuoti pilkinanciu sampunu ir beja plaukai labai pasusejo po situ dazu doh.gif , kazkada pries nnnnn metu su Keune dazydavau tai plaukai ir ilgi ir sveiki ir stori buvo, o dabar visai suvariau doh.gif
Atsakyti
Man su koleston labai ryzi gaunasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2014 01 03, 12:33)
Mano naturalus yra 6 tono plaukai, o siulo dazyti jei su ilium tai 10/1 jei su kolestonu tai 12 serijos smile.gif

aciu, bandysiu pasidomet siais dazais 4u.gif

beje, ar kam yra teke "tonuot" keune sviesintus plaukus kazkokiais Keune semi dazais - atsieit sveikais, tik dedanciais tona? man kirpeja pasiule uzdeti toki Beige tona, mat pati sau dabar esu perbalta. Sake, kad ir plauka atgaivina, bet man neramu, ar dar labiau neissausintu.. g.gif g.gif
Atsakyti