Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(agnele77 @ 2014 01 03, 22:25)
aciu, bandysiu pasidomet siais dazais  4u.gif

beje, ar kam yra teke "tonuot" keune sviesintus plaukus kazkokiais Keune semi dazais - atsieit sveikais, tik dedanciais tona? man kirpeja pasiule uzdeti toki Beige tona, mat pati sau dabar esu perbalta. Sake, kad ir plauka atgaivina, bet man neramu, ar dar labiau neissausintu..  g.gif  g.gif

as anksciau tonuodavau, tai ten tuos tonuojancius dazus maiso su 1.3% stiprumo peroksidu, santykio jau nebepamenu, bet rodos dazu 1 dalis, o emulsijos 2 dalys, tai is tikruju padeda tausot plauka, nes spalva uzsideda, bet su labai svelnia priemone. O vat dabar galvoju - ir kodel as durne nustojau su Keune dazyt? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 01 04, 14:56)
as anksciau tonuodavau, tai ten tuos tonuojancius dazus maiso su 1.3% stiprumo peroksidu, santykio jau nebepamenu, bet rodos dazu 1 dalis, o emulsijos 2 dalys, tai is tikruju padeda tausot plauka, nes spalva uzsideda, bet su labai svelnia priemone. O vat dabar galvoju - ir kodel as durne nustojau su Keune dazyt?  g.gif  doh.gif

Na, man tai labai "sudziuvo" nuo ju plaukas verysad.gif uztat dabar ir ieskau -kuo keisti/nekeisti, ar kazkaip kitaip koreguoti...
Tiesa, paskutini syki kai pirkausi dazus, jie jau kitokie - atsieit patobulinti, dezeles baltos su sidabbriniu, prirasyta Ultimate BLONDE+Silk protein, UV protection. Kirpeja pasake, kad padaryto geresni, labiau plauka tausojantys, bet as dar ju neisbandziau - stengiuosi kuo ilgiau pratempti nedazydama, kad tausoti plauks, nes man jie labai nebepatinka.. ir dairausi - gal dar pakeisti juos kuo kitu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 12 26, 19:28)
ieskau, kuo galeciau perskalauti plaukus, kad duotu rusva atspalvi, esme, kaip pilkintojo, tik, kad plaukai, ne pilketu, o rusvetu. Gal kuri naudojat ka? smile.gif

Chi Organics Tone & Shine coffee bean spalva turbut tiktu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, blondinukes smile.gif Noriu prasyti jusu patarimu...
Gal is patirties galite pasakyti, kaip isgauti tokia spalva, kokia zemiau esancioje foto?
Dazyt noreciau ant naturaliu, nedazytu plauku.
Naturali spalva - tamsiai pilka, na lietuviska tokia, bet ne i sviesuma, o i tamsuma labiau.
O sviesinant ne milteliais visada gaudavos su gan ryskiu ryzu/geltonu atspalviu... Milteliais sviesindavau tik sruogelem, jos gaudavos tobulai grazios, be jokio ryzumo.
O dabar atsiauginu naturalius plaukus, nes per sviesinimus juos buvau pavertus pakulom. O normalaus rezultato niekad nebuvo... Ir, aisku, vel knieti sviesint, bet noriu tokios siltos, naturalios spalvos. Na va, kaip foto smile.gif Gal kuri ka nors galetumete rekomenduoti, patarti?

Noriu tokių Nr. 1:

http://www.exposay.c...vals/p/55718/3/

Arba Nr. 2

http://www.womenshea...y-interview.jpg

LABAI ATSIPRASAU UZ NUORODAS, BET NEMOKU IKELT FOTO ... blush2.gif

Is anksto nuosirdziai dekoju wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglė_spyglė: 10 sausio 2014 - 01:53
sveikos, labai reikia jusu skubaus patarimo. Siuo etu esu sruogelemis dazyta pakankamai sviesi blondine. Kadangi atsibodo alinti plaukus ir noriu atsiauginti sveikus, nutariau dazyti visus ir tamsesne spalva su kreminiais dazais, ne milteliais. Kaip manote, kokie dazai padetu isgauti toki atspalvi? gal esate susidurusi? gal esate bandziusi kazka is siu dazu : Milkshake, Goldwell augaliniai arba Keune so pure linijos? Eit ir klaust per visas kirpejas irgi ne variantas, nes, zinoma, girs dazus, su kuriais pacios dirba. O as noriu objektyvios nuomones, tad kreipiuosi i jus
Norima spalva:
user posted image
ir isvis, kaip sita spalva ivardinti teisingiausia? karaaline blondine g.gif ? naturali blondine g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 11 sausio 2014 - 00:31
Asmeniskai as keune dazu nesirinkciau 4u.gif mano zymiai sveikesni plaukai buvo dazyti milteliais (sruogom), negu su jais visa galva. Labai nuo ju sunyko plaukas, isplonejo... Ir ziuriu, kad ne man vienai is aplinkos mano rato. Siulyciau dazyti goldwella.
Atsakyti
Mano siuo metu tokie

user posted image

nors gal noretusi saltesnes spalvos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2014 01 11, 10:25)
Asmeniskai as keune dazu nesirinkciau  4u.gif  mano zymiai sveikesni plaukai buvo dazyti milteliais (sruogom), negu su jais visa galva. Labai nuo ju sunyko plaukas, isplonejo... Ir ziuriu, kad ne man vienai is aplinkos mano rato. Siulyciau dazyti goldwella.

na man asmeniskai keune irgi netiko, be galo sausas plaukas paliko 4u.gif
Atsakyti
aciu, atmetu keune tada. esu jau uzsirasius pas kirpeja dazymui goldwell augaliniais, bet va grizau ir suabejojau. Nes praeita karta daze pabandymui sruoga paciais sviesiausiais - gavaus ryskiai ryza biggrin.gif dabar dazytu kita spalva, bet rizika, kad nesigausiu tokia, kokia parodyta foto, didele. Lieka dar milkshake g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 01 11, 08:30)
Mano siuo metu tokie

user posted image

nors gal noretusi saltesnes spalvos.. g.gif

Cia zinoma skonio reikalas, bet man dabartine spalva zyyyyymiai grazesne, nei ta kurios nori wub.gif

Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2014 01 01, 18:56)
Gal kasnors bandet wella iliumian dazus ? smile.gif

As daziau su wella illumina 10/69 ir 12% peroxidu. Mano plauku tonas 7.Saknys gavosi karamelines[/SIZE] spalvos scare.gif .Seniau dazydavau su koleston 12/89 ir 12%. Tai jeigu dazai panasiais dazais - faktas nebusi platinine blondine.Nebent kirpeja siais dazais tau tonuotu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2014 01 11, 10:25)
Asmeniskai as keune dazu nesirinkciau  4u.gif  mano zymiai sveikesni plaukai buvo dazyti milteliais (sruogom), negu su jais visa galva.

pritariu ir as. Mano sruogelem milteliais dazyti plaukai buvo zymiai sveikesni.
Atsakyti