Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Dioryte @ 2014 01 12, 18:26)
pritariu ir as. Mano sruogelem milteliais dazyti plaukai buvo zymiai sveikesni.

Beje jeigu kas dazoti su keune 1517 nr ir jums sie dazai tinka, turiu 4 pakuotas naujas, rasykit parduosiu uz nedidele kaina.i AZ
Atsakyti
QUOTE(Ingusia8 @ 2014 01 12, 15:01)
As daziau su wella illumina 10/69 ir 12% peroxidu. Mano plauku tonas 7.Saknys gavosi karamelines[/SIZE] spalvos scare.gif .Seniau dazydavau su koleston 12/89 ir 12%. Tai jeigu dazai panasiais dazais - faktas nebusi platinine blondine.Nebent kirpeja siais dazais tau tonuotu  wink.gif

gal galetumete savo plauku nuotrauka cia ideti ar atsiusti i AZ? Noreciau pakeisti 10/1, nes kazkodel atrodo, kad 10/69 turetu gautis sviesesne. Bet paskutiniu metu tiek eksperimentavau, kad jau gaila butu vel visus plaukus dazyti, jei skirtumas minimalus
Atsakyti
noriu panasios spalvos kokiiais dazais galima tai padaryti

user posted image
Atsakyti
Man niekaip is plauku neissima geltonas atspalvis, nors dazau su 12 % peroksidu ir Keune dazais (1517), man saknys vistiek geltonos gaunasi, jauciu beviltiska jau noret salto atspalvio blondinisku plauku g.gif gal kas zino kitos firmos dazus galbut net stipriau veikiancius nei Keune?
Atsakyti
QUOTE(Garbanes @ 2014 01 18, 13:37)
noriu panasios spalvos kokiiais dazais galima tai padaryti

user posted image

Aš irgi tokių labai noriu wub.gif

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 20, 16:59)
Man niekaip is plauku neissima geltonas atspalvis, nors dazau su  12 % peroksidu ir Keune dazais (1517), man saknys vistiek geltonos gaunasi, jauciu beviltiska jau noret salto atspalvio blondinisku plauku  g.gif  gal kas zino kitos firmos dazus galbut net stipriau veikiancius nei Keune?

Bandykite maišyti Keune 1517 violetinį blondiną su 1511 - pelenų blondinu. Man pradžioje visada taip dažydavo kirpėja ir spalva būdavo gera - maišydavo 2 dalis vienos spalvos ir 1 kitos -tik nelabai atgaminu, kurios kiek... Kuomet pradėjau dažytis pati, iš pradžių taip pat "žaidžiau", paskui atsibodo, perėjau atn vienos 1517, tačiau šaknys buna gelsvos ir man, paksu jie nubaltuoja, šiuo meut jau esu perbalta sau.
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2014 01 21, 10:33)
Aš irgi tokių labai noriu  wub.gif
Bandykite maišyti Keune 1517 violetinį blondiną su 1511 - pelenų blondinu. Man pradžioje visada taip dažydavo kirpėja ir spalva būdavo gera - maišydavo 2 dalis vienos spalvos ir 1 kitos -tik nelabai atgaminu, kurios kiek... Kuomet pradėjau dažytis pati, iš  pradžių taip pat "žaidžiau", paskui atsibodo, perėjau atn vienos 1517, tačiau šaknys buna gelsvos ir man, paksu jie nubaltuoja, šiuo meut jau esu perbalta sau.

dekui uz patarima. Siandien nusipirkau rekomenduota Directa plauku kauke nuimancia geltonuma, tai pagirsiu, tikrai puiki priemone ir tikrai veiksminga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip namu salygomis isgauti tokia spalva?
user posted image
Kirpykloje tokia spalva gavosi (naturali - lietuviskai pilka) bet negaliu kas 3sav. i jas begioti, todel jau seniai bandau dazyti namie, bet niekaip nesigauna doh.gif saknys jau kokie 7cm atauge ir vis per ryzai/geltonai nusidazo ir tamsiai, niekaip nesuvienodinu plauku. Daziau du paskutinius kartus ir siais dazais, bet visteik per tamsu. doh.gif
Kaip jums pavyksta?
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2014 01 11, 10:30)
Mano siuo metu tokie

user posted image

nors gal noretusi saltesnes spalvos.. g.gif

Kokiais dazais dazote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 01 27, 13:08)

Kokiais dazais dazote?  4u.gif

Igora Royal 10-1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 01 27, 13:08)
Sveikos  4u.gif
Kaip namu salygomis isgauti tokia spalva?
user posted image
Kirpykloje tokia spalva gavosi (naturali - lietuviskai pilka) bet negaliu kas 3sav. i jas begioti, todel jau seniai bandau dazyti namie, bet niekaip nesigauna  doh.gif  saknys jau kokie 7cm atauge ir vis per ryzai/geltonai nusidazo ir tamsiai, niekaip nesuvienodinu plauku. Daziau du paskutinius kartus ir siais dazais, bet visteik per tamsu.  doh.gif

man atrodo, cia silpni dazai, dar ir beamoniakiniai, abejoju ar pavyks tokia plauku spalva su jais isgauti, bet pati spalva, kur ant dezutes, man labai grazi, pati tokios noriu, ir noreciau namie tokia isgauti, nes kirpeja vis nuryzina man plauku saknis, tai jau atsibodo moket pinigus, beto saknys labai greit auga, noreciau namie jas pati nusidazyt, kad nereiktu kirpykloje laika gaisti. Gal kas zino kokie plauku dazai butu verti demesio, norint tokia spalva isgauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 27, 20:56)
man atrodo, cia silpni dazai, dar ir beamoniakiniai, abejoju ar pavyks tokia plauku spalva su jais isgauti, bet pati spalva, kur ant dezutes, man labai grazi, pati tokios noriu, ir noreciau namie tokia isgauti, nes kirpeja vis nuryzina man plauku saknis, tai jau atsibodo moket pinigus, beto saknys labai greit auga, noreciau namie jas pati nusidazyt, kad nereiktu kirpykloje laika gaisti. Gal kas zino kokie plauku dazai butu verti demesio, norint tokia spalva isgauti? ax.gif

Prisiskaiciau, kad gal kazka panasaus garnier natural colors 111 isgautu, BET ar ant ryzu saknu pelenu blondines spalva nesigaus zalia? Nes ir namo saknys ryzos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglė_spyglė @ 2014 01 10, 02:51)
Sveikos, blondinukes smile.gif Noriu prasyti jusu patarimu...
Gal is patirties galite pasakyti, kaip isgauti tokia spalva, kokia zemiau esancioje foto?
Dazyt noreciau ant naturaliu, nedazytu plauku.
Naturali spalva - tamsiai pilka, na lietuviska tokia, bet ne i sviesuma, o i tamsuma labiau.
O sviesinant ne milteliais visada gaudavos su gan ryskiu ryzu/geltonu atspalviu... Milteliais sviesindavau tik sruogelem, jos gaudavos tobulai grazios, be jokio ryzumo.
O dabar atsiauginu naturalius plaukus, nes per sviesinimus juos buvau pavertus pakulom. O normalaus rezultato niekad nebuvo... Ir, aisku, vel knieti sviesint, bet noriu tokios siltos, naturalios spalvos. Na va, kaip foto smile.gif Gal kuri ka nors galetumete rekomenduoti, patarti?

Noriu tokių Nr. 1:

http://www.exposay.c...vals/p/55718/3/

Arba Nr. 2

http://www.womenshea...y-interview.jpg

LABAI ATSIPRASAU UZ NUORODAS, BET NEMOKU IKELT FOTO ... blush2.gif

Is anksto nuosirdziai dekoju wink.gif

O mano plauku spalva kaip antroje nuorodoje o noreciau pirmos spalvos....kiek varciau pakuotes dazu neissirinkau ne vieno tinkamo atspalvio.....gal kas patars?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 01 27, 21:54)
Prisiskaiciau, kad gal kazka panasaus garnier natural colors 111 isgautu, BET ar ant ryzu saknu pelenu blondines spalva nesigaus zalia? Nes ir namo saknys ryzos  g.gif

dar ir taip gali nutikt>? net nepagalvojau kad saknys gali gautis zalios blink.gif
Atsakyti