QUOTE(Shalimar @ 2014 04 16, 13:24)
Susidomejau ir as tais Wella Illumina .. Pagal palete gal 10.69 reiktu, nes siaip tamsoki plaukai mano. O gal kas galetu juos sulyginti su Igora royal? Siais dazausi dabar

Uz Koleston man jie zymiai labiau patinka.
As kiek paskaiciau forumuose, tai Wella Illumina super sviesinimui netinka
Radau, kad su
40 Vol (12%)- 3-4 level of lift (depending on texture) man atrodo labai tamsiu plauku nenuimtu.
Gal kazkas dazot su 12% proc. Kaip rezultatai?
QUOTE(Adera777 @ 2014 04 16, 15:15)
Dar norėjau paklausti išmanančių, ar teisingai suprantu tonavimą: kai išplaunami plaukai po dažymo, tik nusausinus rankšluoščiu uždedadamas norimų dažų ir oksidatoriaus 2% mišinys (santykis 1:2) maždaug 15 minučių?
Jei oksidatorius 6%, tai jį galima atsiskiesti vandeniu iki 2%? Santykiu oksidatorius:vanduo (1:3)??? Ar taip?
Del skiedimo tai nezinau, o del tonavimo su 2% tai gerai viska paraset
Irgi pacituosiu is forumo kazkokio
Pastel Developer (1.9%) used with any levels 9 or 10 to tone on prelightened, shampooed, towel-dried hair. Mixing is 1 part color + 2 parts Pastel Developer. Timing is UP TO 15 minutes. (Can be 2 minutes, can be 15 minutes, keep an eye on it because it is prelightened porous hair.)
Papildyta:
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 16, 16:30)
Tik deja saknys nera didziausia mano beda, o visi like plaukai, kurie anksciau buvo dazyti tamsiai, ir niekaio iki siol nepavyksta isimti ryzumo is ju. Galvojau gal uzdazyti Olia dazais, 10.1?
Tikrai nedazykit Garnier ant tokiu sviesintu plauku, sugadinsit nepataisomai, paskui tikrai teks daugiau isleisti atstatancioms priemonems ir t.t. pasidomekit placiau tonavimu, vos ne kiekvienas brendas turi tokius dazus.