Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Egliukasz @ 2014 04 16, 11:16)

Ačiū labai už pasidalintą patirtį, o kokiu Nr. dažote, jei ne paslaptis? ax.gif
O kuris iš Wellos Illumina būtų labiau į violetumą, nes kaip per daug "Ash", tai galai murzini (žalsvi) palieka, kol pasiplauna.
Radau, kad siunčia iš šio puslapio, bet Wellos oksidatoriaus, kaip ir specialaus nėra (o gal nemoku ieškoti), tai kaip suprantu galima rinktis iš šitų pagal norimą stiprumą (manau reikėtų 6%).
Mano dabartinė spalva tarp 8 ir 9, norėčiau šiek tiek pasišviesinti, tai gal reikėtų 10 ar 10/69. Dar man labai gražios spalvytės pagal šią paletę 9/03 ir 9/60, bet tada gal reikėtų stipresnės emulsijos, pvz. 9%.
Atsakyti
wella illumina reikia su welloxon peroksidu maisyt,ne su bet kuo.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 04 16, 11:41)

As daziau su 9/7 ir su 7/3 ( 2:1 dazu santykis) su 6%. Man reikejo silto atspalvio, nes turejau ataugusias saknis apie 3 cm, sruogeles dazytas dviem atspalviais. Reikejo, kad ykibtu siek tiek siltesne spalva, ir butu ant ko dazyt ir pacios sviesiausios sruogeles nesigautu murzinos. Pabandysiu nufotografuot po darbo, kaip gavosi iskart po dazymo ir dabar, jau po 3 sav. kaip prasiplove.
Oksidatorius butinai turi buti Weloxon 4u.gif Weloxon pastel naudojamas su 9-10 lygio dazais tonavimui sviesiu plauku.
Kazin kiek cia pasviesins su 9%, visgi dazas dazo nelabai sviesina - saknys gali gautis sviesesnes, dazyti tada reiktu pradeti nuo galu ir tik tada ataugusias saknis tept g.gif
Rezultatai skirtingai gaunas, kai plaukas labai sviesus ir vos ne tonavimas gaunasi, ar kai plaukas tamsesnis ir reikia kartu ir sviesint, ir atspalvy suteikt. Del to geriausia pirma dazyma pas kirpeja konsultuotis, kad matytu, yvertintu ir patartu, saknis lengviau ir paciai prisiziuret 4u.gif

Atsakyti
Labai ačiū merginos už konsultacijas 4u.gif Dabar žinosiu dėl oksidatoriaus.
P.S. 9/7 irgi labai graži spalvytė, pradžioje kažkaip neatkreipiau dėmesio.
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2014 04 16, 12:30)
As daziau su 9/7  ir su 7/3 ( 2:1 dazu santykis) su 6%.

Čia ar dažų spalvų santykis ar dažų ir oksidatoriaus santykis?
P.S. Bus labai įdomu pažiūrėti nuotraukas smile.gif

Jei žinočiau gerą kirpėją, dirbančią su šiais dažais, tai pas ją ir apsilankyčiau. Bet maniškė dirba su Keune (matytas rezultatas nedžiugino), draugės rekomenduota kirpėja dirba su Loreal proffes.

Gal kas iš vilniečių žinote tikrai gerai dažančią kirpėją su Wella Illumina firmos dažais?
Atsakyti
Susidomejau ir as tais Wella Illumina .. Pagal palete gal 10.69 reiktu, nes siaip tamsoki plaukai mano. O gal kas galetu juos sulyginti su Igora royal? Siais dazausi dabar g.gif Uz Koleston man jie zymiai labiau patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 16 balandžio 2014 - 13:26
Dar norėjau paklausti išmanančių, ar teisingai suprantu tonavimą: kai išplaunami plaukai po dažymo, tik nusausinus rankšluoščiu uždedadamas norimų dažų ir oksidatoriaus 2% mišinys (santykis 1:2) maždaug 15 minučių?
Jei oksidatorius 6%, tai jį galima atsiskiesti vandeniu iki 2%? Santykiu oksidatorius:vanduo (1:3)??? Ar taip? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
taigi siandien ivyko didysis eksperimentas, pavadinimu saknu dazymas lotuliukas.gif
pas mane saknys, kaip matot foto, gan tamsios, ir sunkiai pasiduodancios dazymui, tad nusprendziau dazyti jas su Oyster balinama pasta ir 9 proc. oksidantu. Rezultatu esu visai patenkinta, kirpeja panasiai man isgaudavo,na gal tik balciau siek tiek, aisku, del to kad pirma karta, dazymas gavosi netobulas, kai kur siek tiek pagailejau dazu, kai kur geltonumo liko, bet is esmes, tai geriausias rezultatas koki esu kada gavusi namie ax.gif
user posted image
user posted image

Tik deja saknys nera didziausia mano beda, o visi like plaukai, kurie anksciau buvo dazyti tamsiai, ir niekaio iki siol nepavyksta isimti ryzumo is ju. Galvojau gal uzdazyti Olia dazais, 10.1?
user posted image
patarkit kas nors 4u.gif gal nugesins ta geltonuma? nare pries tai jau klause del tonavimo, tai jei kas nusimanot, papasakokit placiau apie tai, ir man idomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 04 16, 13:24)
Susidomejau ir as tais Wella Illumina .. Pagal palete gal 10.69 reiktu, nes siaip tamsoki plaukai mano. O gal kas galetu juos sulyginti su Igora royal? Siais dazausi dabar g.gif  Uz Koleston man jie zymiai labiau patinka.

As kiek paskaiciau forumuose, tai Wella Illumina super sviesinimui netinka g.gif
Radau, kad su 40 Vol (12%)- 3-4 level of lift (depending on texture) man atrodo labai tamsiu plauku nenuimtu.

Gal kazkas dazot su 12% proc. Kaip rezultatai?

QUOTE(Adera777 @ 2014 04 16, 15:15)
Dar norėjau paklausti išmanančių, ar teisingai suprantu tonavimą: kai išplaunami plaukai po dažymo, tik nusausinus rankšluoščiu uždedadamas norimų dažų ir oksidatoriaus 2% mišinys (santykis 1:2) maždaug 15 minučių?
Jei oksidatorius 6%, tai jį galima atsiskiesti vandeniu iki 2%? Santykiu oksidatorius:vanduo (1:3)??? Ar taip?  g.gif

Del skiedimo tai nezinau, o del tonavimo su 2% tai gerai viska paraset
Irgi pacituosiu is forumo kazkokio
Pastel Developer (1.9%) used with any levels 9 or 10 to tone on prelightened, shampooed, towel-dried hair. Mixing is 1 part color + 2 parts Pastel Developer. Timing is UP TO 15 minutes. (Can be 2 minutes, can be 15 minutes, keep an eye on it because it is prelightened porous hair.)
Papildyta:
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 16, 16:30)
Tik deja saknys nera didziausia mano beda, o visi like plaukai, kurie anksciau buvo dazyti tamsiai, ir niekaio iki siol nepavyksta isimti ryzumo is ju. Galvojau gal uzdazyti Olia dazais, 10.1?

Tikrai nedazykit Garnier ant tokiu sviesintu plauku, sugadinsit nepataisomai, paskui tikrai teks daugiau isleisti atstatancioms priemonems ir t.t. pasidomekit placiau tonavimu, vos ne kiekvienas brendas turi tokius dazus.
Atsakyti
QUOTE(Grei @ 2014 04 16, 19:50)
Tikrai nedazykit Garnier ant tokiu sviesintu plauku, sugadinsit nepataisomai, paskui tikrai teks daugiau isleisti atstatancioms priemonems ir t.t. pasidomekit placiau tonavimu, vos ne kiekvienas brendas turi tokius dazus.

o tai tonavimui naudojami specialus dazai? as visalaik galvojau kad tokie patys kaip ir iprastiniam dazymui.. g.gif bandziau googlintis apie tonavima, nieko koknretaus neradau. ar imanoma ta namu salygomis daryti?
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 16 balandžio 2014 - 19:57
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 16, 19:47)
o tai tonavimui naudojami specialus dazai? as visalaik galvojau kad tokie patys kaip ir iprastiniam dazymui.. g.gif

Tonavimui tinka dažai be amoniako. Semi-permanent, demi-permanent su silpnu procentu emulsijos 1,9% ar 2,7%

Anksciau tonauodavau su Londa 10/81 ir 8/81 ir 1,9% tai labai trumpai laikydavosi atspalvis nezymus.
http://www.kuryba.eu...ent--60-ml.html

Dabar tonuoju su L'oreal dialight 9.01 ir 10.12 (maisau per puse) su 2,7% emulsija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grei: 16 balandžio 2014 - 20:03
QUOTE(Grei @ 2014 04 16, 21:02)

Dabar tonuoju su L'oreal dialight 9.01 ir 10.12 (maisau per puse) su 2,7% emulsija.

ir kiek sis atspalvis jums issilaiko? man yra tonave su Macadamia dazais.. grazi spalva isbuvo 1.5 savaites, poto viskas nusiplove. o sumokejau bemaz 100 lt. kaip uz savaite sakyciau gan brangus tonavimas kirpykloje, jau geriau namie bandyti g.gif
Atsakyti
Neatsimenu kada tiksliai daziau, gal antra ar trecia savaite eina - yra dar sioks toks atspalvis, bet as nesu labai sviesi kaip jus.
Atsakyti