QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 20, 10:05)
As dar noreciau patarimo, ar galiu as su balinamaja pasta uztepliot ir nugeltonavusius galus (nugeltonave, nes anksciau buvo dazyti tamsiai, kirpeja kelis kartus nueminejo su milteliais, poto daze, vienakart su Keune, Kitakart su Macadamia, bet nusiplove jau) ? Ar nuims man ta geltonuma ar kaip tik isryskins? Ar visdelto reiktu bandyt tonavimo pagalba naikinti sia beda?
Nieko, ataugs tie plaukai, tik gaila, kad vel ilgy teks aukot, kad kirpima grazu padaryt
Ziurint kokio sviesumo siekiat, ar visiskai baltu plauku norit, ar ne
Jeigu galus norit sviesinti, tai dazai nelabai pades, geriau milteliu+peroksido+sampuno nuplovimas ir tada tonavimas. Jeigu tik tonuot, tai tada gal - na labai sunku yvertint nematant plauko ir tam reikia tureti patirties. As dalyku, kuriuos dariau savo plaukams, nerekomenduociau kitoms

Be to visada reikia stebet ir zinot, kas vyksta ir t.t.
Cia parodyta, kaip spalvos keiciasi sviesinant kiekvieniu lygiu. Rezultatas galutinis net pacio sviesiausio varianto yra geltonas, ar tai tamsesnis ( ryzumas ), ar sviesesnis (visciuko geltonumas ). Tonavimas skirtas panaikint nepageidaujamus atspalvius neutralizuojant juos violeto ar melyno pilkumo pagalba, suteikti plaukams atspalvy, kokio jus norit, aisku atsizvelgiant y daugely faktoriu ( darant ta paty dazyma ar ju kombinacijas ant skirtingu plauku, gaunami skirtingi variantas, tai priklauso nuo pradines spalvos, naudojamu priemoniu, plauku poretumo, ar lengvai pasiduoda plaukai sviesinimui, koks atspalvis dazant islenda, kaip lengvai ar sunkiai galima jy nutonuot ir t.t.). Is savo patirties galiu pasakyt, kad pvz. man su mano islendanciu ryzumu grazia platinine blondine buti neiseina, arba tai n dazymu ir tonavimu pareikalautu, plius prieziura ir t.t. Kaip sakant reikia isspausti is savo plauku viska ka galima graziausio pagal galimybes ju nesugadinant ir maziau y zurnalu virselius ziuret

Ten daug suvaidina ir apsvietimai, fotosopai ir t.t.
Na ir issipleciau