Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

Asmodeja, gali buti ir del vandens 4u.gif Pabandykit perskalaut virintu vandeniu, arba obuoliu acto siek tiek ypilt 4u.gif Arba nusipirkt giliai valanty sampuna ir karta per savaite naudot. Aisku, labiausiai pagelbeja filtras vandeniui, bet apie tai mazai ismanau blush2.gif
Atsakyti
Tikiu kad vanduo turi nemazai itakos, gaila apie filtrus taip pat zalias miskas biggrin.gif . Bandysiu pazaisti su virintu vandenuku. Dziovintuvo atsisakyti negaliu, nes tik jis padeda padoriau atrodyti biggrin.gif o del giliai valancio sampuno, tai kokia jo paskirtis? Kazkaip neteko susidurti su tokiu daiktu g.gif
Atsakyti
Egliukasz, o tai giliai valomasis sampunas neturetu atvirkstines funkcijos spalvai?
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2014 04 29, 14:39)

Na jis toks giliau valantis, pasalina daugiau nesvarumu negu reguliarus sampunas, kartais pagelbeja su tuo geltonumu jei tai nuo vandens, tik galus kauke palepinkit, jeigu sausesni 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(balticafe @ 2014 04 29, 14:54)
Egliukasz, o tai giliai valomasis sampunas neturetu atvirkstines funkcijos spalvai?

Spalvos neiseda, jeigu tonuota gali siek tiek pasviesint. Uztat ir rekomendacija kartui per savaite. Spalva taip ar taip menesio eigoje nusiplauna, o jei sruogeles balintos, bet netonuotos, tiesiog neleidzia taip greit pageltonuot. Aisku dar ir nuo plauku priklauso, kasdieniam plovimui nerekomenduojama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2014 04 29, 14:39)
Dziovintuvo atsisakyti negaliu, nes tik jis padeda padoriau atrodyti  biggrin.gif

Fena su jonais pabandyk, man labai patinka, jau daug metu turiu ji, tikrai geriau nei paprastas smile.gif
Atsakyti
Jau nebezinau ka daryti, toks vargas su tais sviesiais plaukais, nors tinka ir patinka, bet niekaip negaliu vienodos spalvos isgauti, dabar prie saknu, ten kur naturalus, dazau su sviesinamaja pasta ir 9 proc.oksidantu, tai gaunasi gelsvokai gan, o like plaukai, kurie buvo anksciau dazyti, dabar yra auksines blondines atspalvio, siaip tikrai skiriasi virsugalvis nuo likusiu plauku g.gif
klausiau kirpejos, sake mano plaukams tonavimas apie 120 lt, o tonuoti vos ne kas menesi reiktu, nes prasiplauna, man brangu i menesi vien tonavimui 120 lt moketi g.gif g.gif
vis ieskau parduotuvinio varianto, bet nesamones gaunasi, bandziau atspalvius garnier 111 ir olia 10.1 , tai abu vos uztepus pasidarydavo violetiniai, neislaukdavau net iki dazymo pabaigos, issigasdavau, nuplaudavau schmoll.gif
galbut man reiktu bandyti grynos spalvos dazus tarkim 10.0 ar panasius, be jokiu atspalviu? kad suvienodinti spalva g.gif
?
Laikinai imetu savo plauku foto, gal kas patarsit, noreciau pati bandyti tonuoti, na bet visiskai nesigaudau kaip man ta daryti..dabar labiausiai ko noriu, tai sulyginti spalva
http://www.part.lt/p...d2f651b3635.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 01 gegužės 2014 - 15:15
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 01, 15:07)
Jau nebezinau ka daryti, toks vargas su tais sviesiais plaukais, nors tinka ir patinka, bet niekaip negaliu vienodos spalvos isgauti, dabar prie saknu, ten kur naturalus, dazau su sviesinamaja pasta ir 9 proc.oksidantu, tai gaunasi gelsvokai gan, o like plaukai, kurie buvo anksciau dazyti, dabar yra auksines blondines atspalvio, siaip tikrai skiriasi virsugalvis nuo likusiu plauku  g.gif
klausiau kirpejos, sake mano plaukams tonavimas apie 120 lt, o tonuoti vos ne kas menesi reiktu, nes prasiplauna, man brangu i menesi vien tonavimui 120 lt moketi  g.gif  g.gif
vis ieskau parduotuvinio varianto, bet nesamones gaunasi, bandziau atspalvius garnier 111 ir olia 10.1 , tai abu vos uztepus pasidarydavo violetiniai, neislaukdavau net iki dazymo pabaigos, issigasdavau, nuplaudavau  schmoll.gif 
galbut man reiktu bandyti grynos spalvos dazus tarkim 10.0 ar panasius, be jokiu atspalviu? kad suvienodinti spalva  g.gif
?
Laikinai imetu savo plauku foto, gal kas patarsit, noreciau pati bandyti tonuoti, na bet visiskai nesigaudau kaip man ta daryti..dabar labiausiai ko noriu, tai sulyginti spalva

Pabandykit gal goldwell.
Atsakyti
Koki goldwell atspalvi rekomenduotumet pabandyti? 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkit beamoniakiniu dazu is kirpyklos priemoniu parduotuves su silpnu peroksidu (1,9%) ir pabandykit karta nudazyt, iskart po to kai yprastai dazot plauka 4u.gif Tikrai nekainuos 120 lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 01 gegužės 2014 - 23:50
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 01, 16:07)
Jau nebezinau ka daryti, toks vargas su tais sviesiais plaukais, nors tinka ir patinka, bet niekaip negaliu vienodos spalvos isgauti, dabar prie saknu, ten kur naturalus, dazau su sviesinamaja pasta ir 9 proc.oksidantu, tai gaunasi gelsvokai gan, o like plaukai, kurie buvo anksciau dazyti, dabar yra auksines blondines atspalvio, siaip tikrai skiriasi virsugalvis nuo likusiu plauku  g.gif
klausiau kirpejos, sake mano plaukams tonavimas apie 120 lt, o tonuoti vos ne kas menesi reiktu, nes prasiplauna, man brangu i menesi vien tonavimui 120 lt moketi  g.gif  g.gif
vis ieskau parduotuvinio varianto, bet nesamones gaunasi, bandziau atspalvius garnier 111 ir olia 10.1 , tai abu vos uztepus pasidarydavo violetiniai, neislaukdavau net iki dazymo pabaigos, issigasdavau, nuplaudavau  schmoll.gif 
galbut man reiktu bandyti grynos spalvos dazus tarkim 10.0 ar panasius, be jokiu atspalviu? kad suvienodinti spalva  g.gif
?

Gal ne į temą,bet man tau žymiai gražiau tamsūs plaukai buvo smile.gif
O į temą tai man palygint spalvą padeda dažantys balzamai, turiu revlon http://klipshop.lt/R...ne_smelio_100ml

ir visai pigų estel (spava šampaninė blondinė)
http://www.unicosm.r...lovenuance.html
Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2014 05 02, 09:19)
Gal ne į temą,bet man tau žymiai gražiau tamsūs plaukai buvo smile.gif
O į temą tai man palygint spalvą padeda dažantys balzamai, turiu revlon http://klipshop.lt/R...ne_smelio_100ml

ir visai pigų estel (spava šampaninė blondinė)
http://www.unicosm.r...lovenuance.html

O as negalejau susigyventi su tamsia plauku spalva man labai nepatiko, nors mano naturalus tikrai gan tamsus ir sakoma kad graziausiai tinka naturalus (nors gal ir nevisada:D) bet su sviesia spalva as jauciuosi daug geriau, pagaliau nebebijau veidrodzio biggrin.gif ir artimieji sako kad labiau tinka 4u.gif
aciu pabandysiu tuos balzamus 4u.gif
p.s. o kur perkate tas Revlon kaukes? 4u.gif ar ju poveikis vienkartinis, ar visdelto atspalvis kazkiek laiko issilaiko?
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2014 05 02, 00:43)
Nusipirkit beamoniakiniu dazu is kirpyklos priemoniu parduotuves su silpnu peroksidu (1,9%) ir pabandykit karta nudazyt, iskart po to kai yprastai dazot plauka 4u.gif Tikrai nekainuos 120 lt  smile.gif

kazkur girdejau kad tonuoti reikia ant dregnu, isplautu plauku, ar tiesa tai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 02 gegužės 2014 - 09:00
Nuo obuoliu acto plaukai tik dar labiau pageltonuos, koleges patirtis. O naudojot sampunus blondinem?
Atsakyti