Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

Merginos, pas mane problema tokia pati kaip ir Bubbleghost. Buvau Lietuvoj,na nudaze,patonavo lyg ir nieko,nors man kazkiekper tamsiai pasirode tonavimas,bet jau nusiplove spalvyte. Dabar ieskau kokiu prof. dazu,noreciau dazytis namu salygomis,viska susipirkciau,o drauge isteptu plaukucius,nes kas menesi po 50 euru moketi nebenoriu schmoll.gif Kirpeja daze puse metu su wella dazais,o bunant Lietuvoje su kazkokiais kitais nudaze,namie parekomendavo nusipirkti dikson dazus. Va dabar galvoju,kokia spalva, kokia firmapasirinkti,kad nebuciau per daug geltona blondine,gal ir be tonavomi tai imanoma?Gal kas dazo su Dikson? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 02, 09:48)
kazkur girdejau kad tonuoti reikia ant dregnu, isplautu plauku, ar tiesa tai?  g.gif

Priklauso nuo firmos, visada parasyta kaip tonuot 4u.gif Bet VISADA grieztai rekomenduojama dazyt ant svariu plauku, o sausu ar slapiu, tai esu dazius ir vienaip, ir kitaip, gal tu firmu, kur buvo rasyta dazyt ant sausu plauku, ykibo ryskiau ir issilaike ilgiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 05 06, 14:54)
Priklauso nuo firmos, visada parasyta kaip tonuot 4u.gif Bet VISADA grieztai rekomenduojama dazyt ant svariu plauku, o sausu ar slapiu, tai esu dazius ir vienaip, ir kitaip, gal tu firmu, kur buvo rasyta dazyt ant sausu plauku, ykibo ryskiau ir issilaike ilgiau g.gif

o gal zinot kur butu galima nueiti ir pasikonsultuoti del tonavimo dazu, turiu omeny parduotuve, ar kirpykla? kad patartu atspalvi, bet speju kirpykloje nelabai patars, nores kad pas juos ir dazyciau? gal kokioje cascadoje patartu, kaip manot? g.gif
Atsakyti
Noreciau tokios spalvos plauku, kaip manot, koks numeros wella dazu galetu buti ir kokio % oksidatoriaus reiketu? Gal uztektu 6? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 05 08, 20:30)
Noreciau tokios spalvos plauku, kaip manot, koks numeros wella dazu galetu buti ir kokio % oksidatoriaus reiketu?  Gal uztektu 6? g.gif
user posted image

parodyk kirpejai, tikrai isgaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 05 08, 22:27)
parodyk kirpejai, tikrai isgaus smile.gif

As noriu cia nuomones, tada ziuresiu, kiek sutapo ir kiek jumis galiu pasitiket lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagelbekit, kas zinot 4u.gif
Tonavimui kaip reikia maisyti dazus su oksidantu 1:1 ar 1:2?
Cascadoje konsultante patare maisyti 1:1 su 3 proc.oksidantu
Bet dazu info lapelyje rasoma 1 dalis dazu ir 2 dalys oksidanto, o siekiant sodrios spalvos -tada 1:1.
Tai kaip istikro? Ir siaip koks esminis skirtumas ar deti 1 dali oksidanto, ar 2 dalis ?Su 2dalimis turetu stipriaus paimti plaukus?
(P.S. Dazai Yellow firmos beamoniakiniai 9.21)
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 12, 16:02)
Tai kaip istikro? Ir siaip koks esminis skirtumas ar deti 1 dali oksidanto, ar 2 dalis ?Su 2dalimis turetu stipriaus paimti plaukus?
(P.S. Dazai Yellow firmos beamoniakiniai 9.21)

Oksidanto didesnis kiekis nereiskia, kad plauka paims stipriau. Tam yra oksidanto stiprumas procentais. 1 dalis duos intensyvu atspalvy, 2 dalys duos svelnesny. Pvz. su 9.21 ir viena dalim oksidanto plaukai gausis labai salto atspalvio, gal vos vos netgi y melsvuma/violetuma, po to apsiplaus y siltesny. 2 dalys su 9.21 duos svelnesny rezultata, be to intensyvaus saltumo 4u.gif Tikiuos siek tiek aiskiau 4u.gif
Atsakyti
Labas,
prieš porą mėn švieisnau plaukus pas kirpėją, spalvą, aišku, nesigavo lygi per visą ilgį, nes buvo ir tamsinti anksčiau. Dabar jau reik dažyt šaknis, ir turbūt 2/3 viso plauko ilgio. Kirpėja (ji kitame mieste) paskyrė paskutinį vizitą labai nepatogiu laiku, o paskui į dekretą išeina. Kitų kirpėjų bijau blush2.gif Taigi tikriausiai reikės pačiai dažytis, tik pasiskaičius šitoj temoj matau, kad visas mokslas čia išsirinkti spalvą ir % smile.gif
ar yra parduotuvė dažų, kur man galėtų padėti ir išsamiai paaiškinti kiek ir ko reikia.
O gal galiu tikėtis jūsų pagalbos? jei galėtumėt patarti ir padėti man, pasidalinčiau nutraukomis cool.gif
Atsakyti
Buttuke, na sunku patart is nuotraukos, neciupinejus plauku, nezinant kuo anksciau dazyti, kaip ima daza, koky nepageidaujama atspalvy meta, koks plauko poretumas, sausumas ir t.t. As is tikro paprasyciau tos kirpejos, kur daze, kad uzrasytu su kuo daze ir ka maise 4u.gif Paaiskint, kad neiseina ateit ir tiek, kad apsilankysit kita karta, kol ji dekretinese norit prisiziuret plaukus pati, o ne eksperimentuot pas kitas kirpejas 4u.gif As va pati buvau LT praeita savaite, nusidaziau plaukus pas kirpeja su wella illumina ( keitem atspalvy ), surase ant lapuko formule, kaip daze, kad neuzmirsciau ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 05 21, 12:56)
Buttuke, na sunku patart is nuotraukos, neciupinejus plauku, nezinant kuo anksciau dazyti, kaip ima daza, koky nepageidaujama atspalvy meta, koks plauko poretumas, sausumas ir t.t. As is tikro paprasyciau tos kirpejos, kur daze, kad uzrasytu su kuo daze ir ka maise 4u.gif Paaiskint, kad neiseina ateit ir tiek, kad apsilankysit kita karta, kol ji dekretinese norit prisiziuret plaukus pati, o ne eksperimentuot pas kitas kirpejas 4u.gif As va pati buvau LT praeita savaite, nusidaziau plaukus pas kirpeja su wella illumina ( keitem atspalvy ), surase ant lapuko formule, kaip daze, kad neuzmirsciau ir viskas 4u.gif

Egliukasz, būtų labai įdomu pamatyti naujai nudažytų plaukų nuotraukytę, o be to pas kokią kirpėją ir kokioje kirpykloje buvai? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 05 21, 11:56)

ir man idomu formule ir pas kokia kirpeja dazetes. Kaune vos keliose kirpyklose su illumina dazo. Tiesa, kaip pacios ispudziai?
Atsakyti