QUOTE(Arwena @ 2013 11 26, 08:34)
NIEKAS endometriozės
neišgydo, visos priemonės ją
prislopina, o kuriam laikui priklauso nuo organizmo. Man ėjo 2 nėštumai vienas paskui kitą, prieš pirmą turėjau 4st, begalybę sąaugų ir t.t. dabar va 8mėn po antro gimdymo, o jau antras ciklas kaip maudžia kiaušidžių srityse, abiejų

eisiu pas ginę žiūrėt kas yra. Labai nenoriu cistos, geriau jau kokia sąauga ar kas, nenoriu LP ant kalėdų.
O šiai dienai džiaugiuosi išplėšusi 2 vaikus sau iš endo.
Nu tip top mano situacija aprasei

Nestumai irgi beveik vienas po kito,tik man nieko nebuvo,svaru grazu,o va po antro gimdymo islindo vel....
O žodžiu...itariu tenka gristi į šito forumo gretas :ohBendravau aktyviai kai buvo pirma karta diagnozuota si liga,tik kitu nicku

Kai buvo 6 men po gimdymo,buvau pas gine savo pasitikrint...ir ka...vel cista

,nediuke kol kas,bet yra,sako nepergyvenk kol kas,nes su mmm gal subliuks ji pati,nes maitinu dar ,mmm dar nera,bet...jau turbut kokie 3-4 men maudzia,taip lyg jausmas ,kad mmm tuoj pasirodys,o ju vis nera,tai matyt ta bjaurybe apie save zinot duoda

Šiai dienai tokia situacija,kaip bus toliau,stebet,po pusmecio pasirodyt arba tiksliau kai busiu LT,nes gyvenu kitur....sake,reikia sulaukt mmm ir tada ziuret kaip bus su ta cista,zodziu,nieko aiskaus kol kas,Bet vat kaip ir tu ,dziaugiuosi,kad bent jau du stebukliukus turiu su sita bjaurybe,kur man naturalaus pastojimo net nei sanso nedave,o abi dukrytes naturaliai pagautos ir labai netgi lengvai