QUOTE(svjokle1001 @ 2014 01 13, 17:21)
Dėkoju už atsakyma
Maniau besilankanti pas geriausią endokrinologą Lietuvoje, suabejojau juo tikrai, nebežinau ką daryti, gal galite pasakyti gydytojos pavardę ? až ar bet kur. Pasiskaičiau daugiau apie tuos skaičius, šis tyrimas man buvo atliktas 3c.d. Tai visai gali būti, kad skaičiai tokie baisūs dėl menstruacijų

raminu save kaip galiu
pas lina zabuliene pabandykit patekt. ji ir su policistukem dirba, ir siaip tikrai neblogai uzsirekomendavusi gydytoja, kuri domisi ir nevaisingumu. savu laiku ji berods magistrini darba rase is policistukiu temos.
o kazanavicius "sarlatanas".. maudo patiklius zmones ir tiek. po kazanaviciaus gydymo, man 3 skirtingi endokrinologai sake, kad pagal tyrimus thybono man tikrai gerti nereikejo.. o as gi irgi, aklai pasitikejau, juk hab. daktaras, juk zino ka daro...
Nalaila, mano manymu 5 cm cista jau nera maza, ir reiktu vel daryt lp bei ja salint. cistos toks daiktas, kuris trukdo pastoti. buitiniame lygmenyje kalbant, cista susirenka visas naudingasias ir gerasias medziagas is auganciu foliu ir tu medziagu saskaita cistos dideja bei pleciasi, automatiskai foliu kokybe esant cistoms prasteja, todel sansu pastoti kaip ir yra, bet jie gerokai mazesni. ir kitas dalykas, pastojus su cista, negali zinoti kaip ir kiek ji dides. spresti jums, bet savu laiku as po peiliu guliausi ne viena ir net ne du kartus per pakankamai trumpa laika, nes mano endo plito kosminiu greiciu. tiesa sakant nesigailiu nieko ka padariau, nes mažas žiogelis namuose daro savo tvarkà ir netgi prašo nukabint mènulį nuo dangaus
linkiu sio skyrelio mergytems kuo greiciau pasiekt savo tikslu ir augint pilvelius!