selione, as tavo vietoj daryciausi IVF'a.. tas diferelinas ne saldainiai, o dabar po LP viskas svieziai isgydyta, isvalyta. as pati labai svyravau, ar apskritai man ji leistis - po operacijos irgi gal kokius 3 men dvejojau, paskui ryzausi tik. tiesa, IVF dariausi praejus 1,5 metu po difo - man endo vel buvo atsinaujinusi per ta laika, apturejau net 2 naujas cistas, taip kad galiu sakyti, jog difo poveikis jau seniai buvo nugaraves IVF darymo metu. man pirmas kartas nepavyko (kabinosi, bet..), bet pasiseke su saldytais pusmetis po pirmojo bandymo.
o gydytoju nuomones labai daznai buna skirtingos.. uztat geriau isgirsti ju kuo daugiau ir pasirinkti labiausiai sau priimtina

pamenu, po lapar mane operaves chirurgas grieztai spaude leistis diferelina, nevaisingumo spec sake, kam tau tas diferelinas, jei nori pastoti - bandyk apnesteti, o ne blokuoti reprodukcine sistema, dar kiti tarpiniu variantu siule - ale KT ir pan. zodziu, pasirinkti tenka paciai

dar pagalvojau: as gal su dabartine galva pradeciau ziuret is kitos puses. endometrioze - tai visiskas hormonu disbalansas organizme. bandyciau ieskoti budu, kaip juos sureguliuoti, o ne leisciausi vaistus, kurie dar didesni hormonini chaosa sukels.. nezinau, geriau ta pusmeti investuociau i akpunktura, dietos pokycius, joga uzsiimciau, kad tuo paciu streso lygi mazint. na, ieskociau alternatyviu budu. cia tokie mano pamastymai
turiu puiku pavyzdi is senojo endo skyrelio, kuomet pati gaudziau gandrus: viena bendazyge su IV stadija po LP atsisake bet kokio cheminio gydymo, emesi alternatyviu budu. gan greitai pastojo, dabar turi du vaikucius. ikveptu mane tokie pavyzdziai.