Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(miss_candy @ 2014 04 09, 12:28)
Merginos, noriu paklausti dar del tu Jadvygos zoleliu nuo endometriozes  4u.gif ar jas reikia gerti tik iki ovuliacijos, nes kad ir kaip ten bebutu, vis tiek ND atlikinejam ir viltis mirsta paskutine  blush2.gif

Bent as tai jas geriu visada, kai nepamirstu! ax.gif "nurodymuose" nebuvo parasyta, kad tik tam tikromis dienomis!
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 04 08, 17:23)

Pas vyra kiek pries IUI sperma tyre, viskas puikiai buvo... taip, kad cia jau mano endo pakisa koja...

o mes net nesityreme vistiek vyrui liepiau ...nieko ten baisaus nedave...juk gerai kai vyro organizma sustiprina, dar nuovargi nuima ir be to potensija padidina...nieko blogo juk nebus...o bandyt manau reiktu...

ir sau, ir vyrui sakyti ar nori isleisti daugiau pinigeliu ant tu tyrimu ir apvaisinimu ar geriau maziau ir dar sau nepakensite..
Atsakyti
QUOTE(bernadeta274 @ 2014 04 09, 16:03)
o mes net nesityreme vistiek vyrui liepiau ...nieko ten baisaus nedave...juk gerai kai vyro organizma sustiprina, dar nuovargi nuima ir be to potensija padidina...nieko blogo juk nebus...o bandyt manau reiktu...

ir sau, ir vyrui sakyti ar nori isleisti daugiau pinigeliu ant tu tyrimu ir apvaisinimu ar geriau maziau ir dar sau nepakensite..

o kokia vyras arbata gere? pagal numeriuka ar asmeniskai padaryta?
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 04 09, 11:34)
Bent as tai jas geriu visada, kai nepamirstu!  ax.gif "nurodymuose" nebuvo parasyta, kad tik tam tikromis dienomis!

as tiesiog esu pasiskaicius, jei planuojamas nestumas, kai kuriu zoleliu geriau vengti po ovuliacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 04 10, 00:08)
as tiesiog esu pasiskaicius, jei planuojamas nestumas, kai kuriu zoleliu geriau vengti po ovuliacijos  4u.gif

Matai kaip g.gif visai galimas daiktas ax.gif bet kad man naturaliai pastoti, tai beveik tas pats kas iki menulio nuskristi... tai tikiuosi zolelemis bent cistu atsikratyt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri panašioje situacijoje buvote, kai chirurg. ir nevais gyd. skirtingai siūlo, gydymo planą.
Man po LP jau 5 mėnesiai, žinoma nepastojau. Liko dar menuo ir tada 6 mėn difereline planas, nes 4 stadija. Nežinau ką daryti ar laikytis plano ir laukti dar puse metų...ar darytis ivf g.gif Turėjau jau 4 nesekmingus ivf, todėl ir 5 gali būti toks pat.

Pasimetusi esu ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2014 04 10, 16:57)
Sveikos,

Gal kuri panašioje situacijoje buvote, kai chirurg. ir nevais gyd. skirtingai siūlo, gydymo planą.
Man po LP jau 5 mėnesiai, žinoma nepastojau. Liko dar menuo ir tada 6 mėn difereline planas, nes 4 stadija. Nežinau ką daryti ar laikytis plano ir laukti dar puse metų...ar darytis ivf  g.gif  Turėjau jau 4 nesekmingus ivf, todėl ir 5 gali būti toks pat.

Pasimetusi esu ... doh.gif

Sveika, na as siulyciau pradzioj dipherelinu pasigydyt... man panasi situacija, tai sake jei ivf daryt be gydymo, tai praktiskai sunkiai tinetina, kad bus sekminga... nes kai 4 stadijos endo, ji labai ten viska paveikia... tik man gydytojas siule 3 menesiu diphereline kursa, o tada ziuresim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 04 09, 18:42)
o kokia vyras arbata gere? pagal numeriuka ar asmeniskai padaryta?

viska uzsakiau asmeniskai...parasiau, kad norim pastoti ir kokios bedos pas mane ir mano manimu vyro yra... ax.gif

tokiu arbatu nera,kad del pastojimo .. jos arbatos yra tik del tam tikru ligu ar negalavimu...

tik jie eisit pas gyditoja ir siulis jum kontraceptikus, kad geriau butu, o man tik cistu pridovanoja
nepatariu, nes mane jau 2kartus tokie dalykai pamokyno, bet vistiek nestuke.gif .. padovanojo...
nesakykit,kad jau 4stadija ir dar cistu turite esate beviltiska tikimybe pastoti maza as geras pavizdys...gal ir nuo organizmo priklauso g.gif
LINKIU KOVOTI IR SIEKTI SAVO TIKSLA TURETI STEBUKLIUKA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2014 04 10, 16:57)
Sveikos,

Selione, o su visanete nenori padraugauti? Nu vis ne klimaksas. g.gif
Atsakyti
Vilvi dėku už patarimą, net nežinojau, kad su ivf tokiu atveju nedaug šansų....bet taip norisi pabandyti doh.gif
Arwena apie Visanete aš negirdėjau - turiu gydymo protokola finansuojamam diferelinui ir viskas. Pasidomėsiu.
Turbūt bandysiu eiti pas gyd ir paklausti kokie dar galimi variantai? Gal imanoma pasdaryti dabar ivf, o jei nepasiseks - tik tada 6 men difereline.... g.gif Kažin ar ne kvailystę aš čia sugalvojau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 11 balandžio 2014 - 16:42
selione, as tavo vietoj daryciausi IVF'a.. tas diferelinas ne saldainiai, o dabar po LP viskas svieziai isgydyta, isvalyta. as pati labai svyravau, ar apskritai man ji leistis - po operacijos irgi gal kokius 3 men dvejojau, paskui ryzausi tik. tiesa, IVF dariausi praejus 1,5 metu po difo - man endo vel buvo atsinaujinusi per ta laika, apturejau net 2 naujas cistas, taip kad galiu sakyti, jog difo poveikis jau seniai buvo nugaraves IVF darymo metu. man pirmas kartas nepavyko (kabinosi, bet..), bet pasiseke su saldytais pusmetis po pirmojo bandymo.

o gydytoju nuomones labai daznai buna skirtingos.. uztat geriau isgirsti ju kuo daugiau ir pasirinkti labiausiai sau priimtina smile.gif pamenu, po lapar mane operaves chirurgas grieztai spaude leistis diferelina, nevaisingumo spec sake, kam tau tas diferelinas, jei nori pastoti - bandyk apnesteti, o ne blokuoti reprodukcine sistema, dar kiti tarpiniu variantu siule - ale KT ir pan. zodziu, pasirinkti tenka paciai 4u.gif

dar pagalvojau: as gal su dabartine galva pradeciau ziuret is kitos puses. endometrioze - tai visiskas hormonu disbalansas organizme. bandyciau ieskoti budu, kaip juos sureguliuoti, o ne leisciausi vaistus, kurie dar didesni hormonini chaosa sukels.. nezinau, geriau ta pusmeti investuociau i akpunktura, dietos pokycius, joga uzsiimciau, kad tuo paciu streso lygi mazint. na, ieskociau alternatyviu budu. cia tokie mano pamastymai… turiu puiku pavyzdi is senojo endo skyrelio, kuomet pati gaudziau gandrus: viena bendazyge su IV stadija po LP atsisake bet kokio cheminio gydymo, emesi alternatyviu budu. gan greitai pastojo, dabar turi du vaikucius. ikveptu mane tokie pavyzdziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirza: 11 balandžio 2014 - 18:33
QUOTE(zirza @ 2014 04 11, 20:22)

dar pagalvojau: as gal su dabartine galva pradeciau ziuret is kitos puses. endometrioze - tai visiskas hormonu disbalansas organizme. bandyciau ieskoti budu, kaip juos sureguliuoti, o ne leisciausi vaistus, kurie dar didesni hormonini chaosa sukels.. nezinau, geriau ta pusmeti investuociau i akpunktura, dietos pokycius, joga uzsiimciau, kad tuo paciu streso lygi mazint. na, ieskociau alternatyviu budu. cia tokie mano pamastymai… turiu puiku pavyzdi is senojo endo skyrelio, kuomet pati gaudziau gandrus: viena bendazyge su IV stadija po LP atsisake bet kokio cheminio gydymo, emesi alternatyviu budu. gan greitai pastojo, dabar turi du vaikucius. ikveptu mane tokie pavyzdziai.

as po operacijos leidziausi zolodeksa ir jauciau ka reiskia menopauze...bet sutarem su gyditoja jauna tai per pus na 3men. leidausi i pilva....ir po vaistu galima pastoti praejo apie 3m ir turejau vaikuti...as bijojau rizikuoti jauna buvau ir dar su viena kaiuside cry.gif
na bet nezinau kaip ant senatves,bet pati pastojau ir 2jau greit turesiu...

tai va nuo zmogaus gal genu priklauso..mano mociute turejo 13vaiku tai as i ja esu panasi ir genus gal perdave todel liga atsirado,bet vaiku nesustabdo tureti ax.gif
Atsakyti