Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Kam idomu pasiskaitineti apie endo, knyga anglu kalba 4u.gif

http://books.google....V...p;q&f=false
Atsakyti
QUOTE(DingleHill @ 2014 05 03, 13:27)
Kam idomu pasiskaitineti apie endo, knyga anglu kalba  4u.gif

http://books.google....V...p;q&f=false

irasyta i "to do" sarasa thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi ir as prie jusu....teko pabegti is IVF i cia...snd buvau pas gine, ir ta vis gi itaria kad pas mane endo....gal but nelabai didele...bet atrodo yra....echo ziurejo, sake kaip ir viskas svaru, grazu visur, bet jei nedideli zidiniai, tai ji ju ir nematytu...jokios laproskopijos ji nesiule daryti, o pasiule bandyti vaistais gydytis ir ziureti kas bus...israse provera vaistus.
tik jus mane apsvieskit db, as cia paskaiciau apie tuos vaistus, tai raso kad reik ale naudoti kontraceptines, bet nepamenukad gydytoja butu ka minejus...o gal praleidau....net nzn...o nepastoju jau 8metus....dar ir kt bedu turiu...tai sansai dar mazesni.....bet vilties neprarandu....
ar jums liepe naudot kontraceptines geriant provera?
Atsakyti
Sveikutės, labai senai čia lankiausi smile.gif Pasiskaitykit užsienio gal ir LT yra literatūros, labai geras vaistas nuo endo chlorofilas smile.gif
Atsakyti
ups, ne ten pataikiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 04 birželio 2014 - 16:35
QUOTE(lassie172 @ 2014 06 04, 16:02)
Sveikutės, labai senai čia lankiausi smile.gif  Pasiskaitykit užsienio gal ir LT yra literatūros, labai geras vaistas nuo endo chlorofilas smile.gif

4u.gif Dėkoju už informaciją. Pasiskaičiau, tikrai geras dalykas. Ar teko pačiai jį vartoti?
Atsakyti
[quote=lauraz5,2014 03 20, 11:51]
Na tai naujas vaistas, jis dar mazai zinomas tarp gydytoju smile.gif as aisku nlb jau kazkuo tikiu bet neturiu pasirinkimo tai nusprendziau,kad vartodama ji nieko neprarasiu smile.gif nes pinigeliu ivf nera kolkas tai bent situo meginsiu kazkaip gydytis. Gal nekalba,nes nenori apie kompensacijom metytis...juk valstybe geriau atima nei duoda...o jis vadinasi visannette.ziuresim kas cia is jo vartojimo gausis...nes kai vartojau diferelina, poveikis ir liekamieji reiskiniai buvo baisus....ir gydytojai apie ji sako, kad jis kenksmingas kitaip tariant diferelinu gydymas vadinamas drastiskom priemonem, o sis preparatas sake nepasizymi tokiom kenksmingom savybem kaip diferelinas,todel jo vartojimo laikas nera apribotas kaip diferelino...
Papildyta:
O apie uzsieni kazkaip man tai neatrodo kazkas sudetingo, svarbiausia moketi kalba ir tureti pinigu biggrin.gif visa kita isprendziama...nes yra n priezasciu del ko nusivyliau LT darytu ivf, o piniginiu atzvilgiu skirtumasne toks ir didelis, o procentaciai mes ryskiai skiriames nuo kitu saliu....
[/quo
noreciau ,kad placiau pasidalintum patirtimi,nes man irgi skiria visannette.as labai turiu silpna skrandi,tai bijau ar nekenks,net buvo mintis gal geriau leisti diferelina?o gal zinai ka apie Janine,jas irgi siule.buciau dekinga,nes pasimetus
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2014 06 05, 12:36)
4u.gif Dėkoju už informaciją. Pasiskaičiau, tikrai geras dalykas. Ar teko pačiai jį vartoti?

Vartoju jau keli metai smile.gif rezultatas parase smile.gif mano kolege su juo vezi issigyde, jai santariskese liepe gert, tai taip apie ji ir suzinojau.
Atsakyti
QUOTE(dangira1 @ 2014 06 11, 18:16)
man irgi skiria visannette.as labai turiu silpna skrandi,tai bijau ar nekenks,net buvo mintis gal geriau leisti diferelina?

jau tikrai geriau visannette nei diferelinas.
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2014 06 11, 19:51)
Vartoju jau keli metai smile.gif rezultatas parase smile.gif mano kolege su juo vezi issigyde, jai santariskese liepe gert, tai taip apie ji ir suzinojau.

Dėkoju 4u.gif Pirksiu ir aš šį maisto papildą. Tik va įdomu ar jis man bepadės...reikia tikėti, kad padės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2014 06 11, 19:51)

kiek laiko geret kol pastojot?
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2014 06 11, 18:51)

o kur jūs jį perkate? bigsmile.gif
Atsakyti