Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(zirza @ 2014 04 11, 19:22)
selione, as tavo vietoj daryciausi IVF'a.. tas diferelinas ne saldainiai...

...nezinau, geriau ta pusmeti investuociau i akpunktura, dietos pokycius, joga uzsiimciau, kad tuo paciu streso lygi mazint.....

esu labai dėkinga, kad pasidalinai patirtimi ir nuomone. Akupunktūrą darausi nuo pat LP, tik endo dietų nebandžiau. Visgi eisiu pas gyd., derėsimės dėl tolesnių planų rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(bernadeta274 @ 2014 04 13, 10:52)
a....ir po vaistu galima pastoti praejo apie 3m ir tus po operacijos leidziausi zolodeksa ir jauciau ka reiskia menopauze...bet sutarem su gyditoja jauna tai per pus na 3men. leidausi i pilvarejau vaikuti...as bijojau rizikuoti jauna buvau ir dar su viena kaiuside  cry.gif

Smagu, kad tau pasisekė natūraliai:) Primink, kelinta tau endo stadija buvo?
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2014 04 13, 21:46)

Papildyta:
Smagu, kad tau pasisekė natūraliai:)  Primink, kelinta tau endo stadija buvo?

daktarai galvojo,kad as man vezys yra mano 4 stadija....vienoje kiausideje labai didelis buvo tai pasalino viska...su viena varkstu ax.gif bet kai gimdote zinokit sumazeja...man labai sumazejo... drinks_cheers.gif

kad net daktarai sako stebuklas pastojai be priemoniu wub.gif (pirma karta 4 ar 3 cistos buvo tai vos 50 proc. dave) taip smagu kai pas mus stebuklai vyksta....

Nenusiminkite kartati daktaru gale nieko ne liame juk buna stebuklu...reik itiketi ir pasimelst (uz mane mama pasimelde ir turi anukele wub.gif )
Atsakyti
Sveikos,
turiu klausima: ar kam taip yra sergant endometrioze, kad isskyros sviesiai ruzavos 5 dienos iki menesiniu!!! turiu 4 stadija, bet niekada neturejau tokio dalyko. g.gif Skaiciau kat tepliojimas buna sokoladines spalvos... bet pas mane sviesios buvo kaip su gleivem permatomom... Is pradziu dar galvojau kad galejau pastoti, kad cia implantacinis kraujavimas, bet atejo mmm tai jau nebezinau nieko.
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2014 03 31, 12:22)
sveikos merginos,
labai noriu su jumis pasidalinti vienu isties puikiu blogu apie endometriozes gydyma, ypac pravartu butu toms, kurios galvoja sia liga stabdyti ne hormoniniais budais, o naturopatija: cure endometriosis
labai rekomenduoju, be galo daug idomios ir naudingos info. jau kelinta diena is jo neislendu biggrin.gif

pati as pries menesi nutraukiau KT. keiciu mityba, bandau zoles ir papildus. raminu mintis smile.gif galiu pasakyti, kad pirmosios mm po menesio eksperimentu buvo neitiketinai lengvos, visiskai be skausmu ir rudu tepliojimu. ir pati kol kas jauciuosi puikiai.. geri pokyciai labai motyvuoja smile.gif

Labai noriu isgirsti ka naudojat kaip sekasi ir t.t. nesn u baigiu nuprotet as doh.gif
Gal galima su jumis bendrauti AZ?
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2014 04 20, 19:39)
Sveikos,
turiu klausima: ar kam taip yra sergant endometrioze, kad isskyros sviesiai ruzavos 5 dienos iki menesiniu!!! turiu 4 stadija, bet niekada neturejau tokio dalyko. g.gif  Skaiciau kat tepliojimas buna sokoladines spalvos... bet pas mane sviesios buvo kaip su gleivem permatomom... Is pradziu dar galvojau kad galejau pastoti, kad cia implantacinis kraujavimas, bet atejo mmm tai jau nebezinau nieko.

Man viena karta buvo rozines isskyros pries menesines. Endometrioze pries laporaskopija buvo maziausiai 2 stadijos.
Atsakyti
merginos ar kazkas esat eje pas bionergetika? mane bendradarbe kalbina, nu bet kazkaip esu realiste, nebezinau ko cia greibtis, galiu is tos nevilties ir susigundyti. gal kazkas yra jau isbande?

beje pradejau laikytis endo dietos, tai dabar darbe vietoj saldainiuku, sausainiuku ir visokiu uzkandziu prie arbateles is rankines issitraukiu morka lotuliukas.gif pradzioj visiems keista ir juokinga, bet dabar jau priprato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 04 25, 09:38)
beje pradejau laikytis endo dietos, tai dabar darbe vietoj saldainiuku, sausainiuku ir visokiu uzkandziu prie arbateles is rankines issitraukiu morka  lotuliukas.gif pradzioj visiems keista ir juokinga, bet dabar jau priprato  mirksiukas.gif

dar gali datuliu ir razinu prie kavos issitraukti mirksiukas.gif 4u.gif pas mane darbe pastoviai sausainiu, pyrageliu, saldainiu ir tortu kas nors atnesa, bet jau irgi priprato, kad as nieko nelieciu thumbup.gif
Atsakyti
Va situ dalyku dar niekaip nepatyksta isbraukti is raciono... ax.gif vis karts nuo karto "sugriesiju" su kokiu pyragiuku, ar saldainuku... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 04 25, 11:38)
merginos ar kazkas esat eje pas bionergetika? mane bendradarbe kalbina, nu bet kazkaip esu realiste, nebezinau ko cia greibtis, galiu is tos nevilties ir susigundyti. gal kazkas yra jau isbande?

beje pradejau laikytis endo dietos, tai dabar darbe vietoj saldainiuku, sausainiuku ir visokiu uzkandziu prie arbateles is rankines issitraukiu morka  lotuliukas.gif pradzioj visiems keista ir juokinga, bet dabar jau priprato  mirksiukas.gif

tai kad tie bioenergetikai bioenergetikui nelygu. kiek sarlatanu yra...
Atsakyti
PARIS, zinoma, kad rasyk 4u.gif

del bioneregetiku.. kazkada pas viena lankiausi pries keleta metu. virgulemis mane visa tikrino, ir itariai ilgokai apie krutis "virgulino". kai uzrakines duris paprase nusiimt suknele ir gal net liemenele, nes "ji prastos energijos ir neleidzia gerai krutis patikrint", tai ciupau smutkes ir dejau kudasiu kuo toliau nuo jo biggrin.gif o toks ale gerai zinomas, su rimtomis rekomendacijomis ejau.. va kokiu ekspertu buna biggrin.gif

nezinau, merginos, kiek pries vaikus lankiausi pas ivaraus plauko ziniuonius, nei vienas realiai nepadejo. apie savo sveikata visokiu grybu esu isgirdus ir dar tokiu fantaziju - papasakociau, sunku patiket butu.. dabartiniu protu nebesvaistyciau laiko tokiems dalykams 4u.gif bet man lengva sneket. kol neturejau klecku, kabinaus uz kiekvieno siaudo, kuris nors kiek zadejo suteikti vilti, jog viskas bus gerai..
Atsakyti
straipsnis apie endometrioze ir kepenis 4u.gif

straipsnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_candy: 26 balandžio 2014 - 21:44
dar uzskaiciau, kad labai gerai yra grikiu dieta, kas turi problemu su kepenimis bigsmile.gif

grikiu dieta
Atsakyti