Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

Aš pirmąkart pas ginekologą ėjau lygiai 6 savaičių. Prieš tai nėštumą buvo ir NT patvirtinęs, ir HCG. Buvom su vyru labai laimingi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 26, 15:50)
Dovi, super thumbup.gif Ziurek, po trupuciuka po trupuciuka ir dar termina pevaiksciosi lotuliukas.gif

dabar tai atrodo misija neimanoma biggrin.gif buvau viena diena nustojus vaaistukus gerti, gyd sake jei gerai jausiuos negert, kai prasidej vel tie spazmai susitraukimai doh.gif dabar vel geriu, pagersiu 3 diena ziuresiu ax.gif

QUOTE(Cit @ 2013 07 26, 19:35)
Na jau db patikejau, kad nescia, elektroninis parode 2-3 raso, kad atitinka 4-5 savaites, tai db man kita ar dar kita savaite eit pas daktaara?
as negaliu, testa drebanciom rankom dariau, o kai parode kiek savaiciu, kaip dejau spiegt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o paskui aisku apsiverkiau  wub.gif
Dovi, nea, mes ne parodoj, mes i vokeitija isikruastem gyventi... su katem visom biggrin.gif

O pas daktara kada eit tai jau paciai spresti, jei nori pamatyti puslyte ar gimdoj jau drasiai gali eiti si 4-5dieni, tikriausiai net trynio maisas matytis turetu jau. bet jei nori pamatyti sirdute plakant tai reiktu eiti dar po geros savaites 4-5 dieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 07 29, 10:52)
dabar tai atrodo misija neimanoma  biggrin.gif  buvau viena diena nustojus vaaistukus gerti, gyd sake jei gerai jausiuos negert, kai prasidej vel tie spazmai susitraukimai  doh.gif  dabar vel geriu, pagersiu 3 diena ziuresiu  ax.gif

Na, svarbiausia, kad vaistai padeda thumbup.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 07 29, 10:52)
dabar tai atrodo misija neimanoma  biggrin.gif  buvau viena diena nustojus vaaistukus gerti, gyd sake jei gerai jausiuos negert, kai prasidej vel tie spazmai susitraukimai  doh.gif  dabar vel geriu, pagersiu 3 diena ziuresiu  ax.gif

Sveika, o kokius vaistukus geri jei ne paslaptis? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dovi laikykis,gerk vaistukus ir augink dar maziuka pilvuke 4u.gif isivaizduoju kaip sunku tau,dar maziuke yra tai ne tik pasirupint savimi turi .bet ir dar zmogeliuku,laikykis mamyt 4u.gif

Atsakyti
Labas nestuke.gif

Kaip siandien smagu. Visa diena lyyyyja! biggrin.gif Isgyvenau sudetinga savaitgali. Penktadieni lauke +36, Sestadieni +38, Sekmadieni +36. Nebezinojau kur detis. Nakti neatvesta visai. Tas istisinis karstis... tiesiog neimanoma buvo. O vakar vakare pradejo lyti. Ir lyja iki dabar. thumbup.gif

Dovi, laikykites jus su maziuku. Kaip gerai, kad vaistukai padejo. 4u.gif

Cit, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2013 07 29, 11:09)
Sveika, o kokius vaistukus geri jei ne paslaptis? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

No-spa 3k per diena, dabar bandysiu tik 2 k ryte vakare. Bet sake jei tik nespazmuos ju nebenaudot, matyt labai i sveikata nera. ir Spascupreel zvakutes. Sitos tai homeopatines, sake gyd galma ir 4-5 per diena nieko tokio. Ir jei liks sake i gimdyma atsinesti, kazkaip ten geriau lyg su jomis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vilte-kns @ 2013 07 29, 14:23)
Dovi laikykis,gerk vaistukus ir augink dar maziuka pilvuke 4u.gif  isivaizduoju kaip sunku tau,dar maziuke yra tai ne tik pasirupint savimi turi .bet ir dar zmogeliuku,laikykis mamyt 4u.gif

Nebepalieka man mazutes. Vaziuodama i darba MB mociutei nuveza, po pietu parveza, dazniausiai miegancia ir praknarkia ji iki 17h tai kai MB jau po darbu grizes ax.gif O seip dukryte primokinta, vakar kazkaip uzmaciau kad jau su tetuku grizo is pasivazinejimo su dviraciais nuejau duru atidaryt. Mazutele capt mane uz rankos ir veda i lova sakydama "Gulk i lova, pilva popa, mama buk sveika, neziuziuok i ligonine, nereikia. Guleti reikia guleti " biggrin.gif Kai taip komanduoja tai neber man kur detis guliu lovoj smile.gif atsinesa knyguciu atsiseda salia tai vartom, skaitom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 07 29, 14:09)
No-spa 3k per diena, dabar bandysiu tik 2 k ryte vakare. Bet sake jei tik nespazmuos ju nebenaudot, matyt labai i sveikata nera.  ir Spascupreel zvakutes. Sitos tai homeopatines, sake gyd galma ir 4-5 per diena nieko tokio. Ir jei liks sake i gimdyma atsinesti, kazkaip ten geriau lyg su jomis  ax.gif
Papildyta:
Nebepalieka man mazutes. Vaziuodama i darba MB mociutei nuveza, po pietu parveza, dazniausiai miegancia ir praknarkia ji iki 17h tai kai MB jau po darbu grizes  ax.gif  O seip dukryte primokinta, vakar kazkaip uzmaciau kad jau su tetuku grizo is pasivazinejimo su dviraciais nuejau duru atidaryt. Mazutele capt mane uz rankos ir veda i lova sakydama "Gulk i lova, pilva popa, mama buk sveika, neziuziuok i ligonine, nereikia. Guleti reikia guleti "  biggrin.gif  Kai taip komanduoja tai neber man kur detis guliu lovoj smile.gif atsinesa knyguciu atsiseda salia tai vartom, skaitom  wub.gif

dovi saunuolis tavo vyras ir mociute gera turit,o mazyle isvis kokia protinga,tai ziurek klausyk tu jos komandu ir bus viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
Labas, nestukai 4u.gif

Norejau paklaust, kas buvo pas genetike Santariskese tam vip kabinete, kurioj vietoj jis yra? Kaip as supratau pagal registratores paaiskinima, tai ne tam naujam pastate, o pacioj ligononej, zodziu supratau, kad nieko nesupratau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Dovi, kokia supratinga tavo dukrytė wub.gif

aš penktadienį nuvažiavau dėl visa ko šlapimo tyrimą priduoti, sakė geras, nieko blogo nerado. Bet penktadienį jau gerai jaučiausi, tai tokio rezulattao ir tikėjausi. Na bet dėl visa ko nepakenkė išsitirti. Vis ramiau ant dūšios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 30 liepos 2013 - 13:01
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 30, 11:52)
Labas, nestukai 4u.gif

Norejau paklaust, kas buvo pas genetike Santariskese tam vip kabinete, kurioj vietoj jis yra? Kaip as supratau pagal registratores paaiskinima, tai ne tam naujam pastate, o pacioj ligononej, zodziu supratau, kad nieko nesupratau blush2.gif  doh.gif

Nebuvau schmoll.gif bet kažkurioje temoje VIP kabineto vietą mačiau aptarinėjant. Aš pas Krasovskaja lankiausi privačiame kabinete Jeruzalėje.
Atsakyti
Sveikos nestukes nestuke.gif

Ir vel buvau dingus.... blush2.gif daug veiklos turiu, nera kada prie kompo prisest, na bet vasara pasibaigs ir laiko daugiau turesiu viskam ax.gif

Jauciuosi gerai bigsmile.gif blogumai visi dar 14 sav. pasibaige, nors apetito vistiek nelabai turiu, ypac mesa kazkaip feee schmoll.gif Priesnestuminio svorio dar nepasiekiau blush2.gif nors pilvukas jau toks pasidare ir aplinkiniams matomas biggrin.gif O jau kaip fainiai judesiukus jausti wub.gif wub.gif as kiekviena karta tirpstu is laimes wub.gif Vienu zodziu kazkokia as atsipalaidavus, rami...ir tyrimai geri, iskyrus kresejima, tai tenka leistis maza doze fraksiparino kas tris dienas.

AnaMari, neteko buti man VIP santariskese, teko apsilankyti privaciam genetikos centre, nes gavosi taip kad visos genetikes isejo atostogu ir atsauke mano vizita doh.gif Bet antra karta tureciau eiti nemokamai, nes vyras rizikos grupej del amziaus blush2.gif , pati genetike primokino ka reikia sakyti paskambinus registraturon lotuliukas.gif
Atsakyti