Aš pirmąkart pas ginekologą ėjau lygiai 6 savaičių. Prieš tai nėštumą buvo ir NT patvirtinęs, ir HCG. Buvom su vyru labai laimingi
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 26, 15:50)
dabar tai atrodo misija neimanoma
QUOTE(Cit @ 2013 07 26, 19:35)
Na jau db patikejau, kad nescia, elektroninis parode 2-3 raso, kad atitinka 4-5 savaites, tai db man kita ar dar kita savaite eit pas daktaara?
as negaliu, testa drebanciom rankom dariau, o kai parode kiek savaiciu, kaip dejau spiegt
o paskui aisku apsiverkiau
Dovi, nea, mes ne parodoj, mes i vokeitija isikruastem gyventi... su katem visom
as negaliu, testa drebanciom rankom dariau, o kai parode kiek savaiciu, kaip dejau spiegt
Dovi, nea, mes ne parodoj, mes i vokeitija isikruastem gyventi... su katem visom
O pas daktara kada eit tai jau paciai spresti, jei nori pamatyti puslyte ar gimdoj jau drasiai gali eiti si 4-5dieni, tikriausiai net trynio maisas matytis turetu jau. bet jei nori pamatyti sirdute plakant tai reiktu eiti dar po geros savaites 4-5 dieni
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 07 29, 10:52)
buvau viena diena nustojus vaaistukus gerti, gyd sake jei gerai jausiuos negert, kai prasidej vel tie spazmai susitraukimai
dabar vel geriu, pagersiu 3 diena ziuresiu
Na, svarbiausia, kad vaistai padeda
Labas rytas
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 07 29, 10:52)
buvau viena diena nustojus vaaistukus gerti, gyd sake jei gerai jausiuos negert, kai prasidej vel tie spazmai susitraukimai
dabar vel geriu, pagersiu 3 diena ziuresiu
Sveika, o kokius vaistukus geri jei ne paslaptis?
Dovi laikykis,gerk vaistukus ir augink dar maziuka pilvuke
isivaizduoju kaip sunku tau,dar maziuke yra tai ne tik pasirupint savimi turi .bet ir dar zmogeliuku,laikykis mamyt
Labas
Kaip siandien smagu. Visa diena lyyyyja!
Isgyvenau sudetinga savaitgali. Penktadieni lauke +36, Sestadieni +38, Sekmadieni +36. Nebezinojau kur detis. Nakti neatvesta visai. Tas istisinis karstis... tiesiog neimanoma buvo. O vakar vakare pradejo lyti. Ir lyja iki dabar.
Dovi, laikykites jus su maziuku. Kaip gerai, kad vaistukai padejo.
Cit, sveikinu
Kaip siandien smagu. Visa diena lyyyyja!
Dovi, laikykites jus su maziuku. Kaip gerai, kad vaistukai padejo.
Cit, sveikinu
QUOTE(dainienie @ 2013 07 29, 11:09)
No-spa 3k per diena, dabar bandysiu tik 2 k ryte vakare. Bet sake jei tik nespazmuos ju nebenaudot, matyt labai i sveikata nera. ir Spascupreel zvakutes. Sitos tai homeopatines, sake gyd galma ir 4-5 per diena nieko tokio. Ir jei liks sake i gimdyma atsinesti, kazkaip ten geriau lyg su jomis
Papildyta:
QUOTE(vilte-kns @ 2013 07 29, 14:23)
Dovi laikykis,gerk vaistukus ir augink dar maziuka pilvuke
isivaizduoju kaip sunku tau,dar maziuke yra tai ne tik pasirupint savimi turi .bet ir dar zmogeliuku,laikykis mamyt 
Nebepalieka man mazutes. Vaziuodama i darba MB mociutei nuveza, po pietu parveza, dazniausiai miegancia ir praknarkia ji iki 17h tai kai MB jau po darbu grizes
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 07 29, 14:09)
No-spa 3k per diena, dabar bandysiu tik 2 k ryte vakare. Bet sake jei tik nespazmuos ju nebenaudot, matyt labai i sveikata nera. ir Spascupreel zvakutes. Sitos tai homeopatines, sake gyd galma ir 4-5 per diena nieko tokio. Ir jei liks sake i gimdyma atsinesti, kazkaip ten geriau lyg su jomis 
Papildyta:
Nebepalieka man mazutes. Vaziuodama i darba MB mociutei nuveza, po pietu parveza, dazniausiai miegancia ir praknarkia ji iki 17h tai kai MB jau po darbu grizes
O seip dukryte primokinta, vakar kazkaip uzmaciau kad jau su tetuku grizo is pasivazinejimo su dviraciais nuejau duru atidaryt. Mazutele capt mane uz rankos ir veda i lova sakydama "Gulk i lova, pilva popa, mama buk sveika, neziuziuok i ligonine, nereikia. Guleti reikia guleti "
Kai taip komanduoja tai neber man kur detis guliu lovoj
atsinesa knyguciu atsiseda salia tai vartom, skaitom 
Papildyta:
dovi saunuolis tavo vyras ir mociute gera turit,o mazyle isvis kokia protinga,tai ziurek klausyk tu jos komandu ir bus viskas ok
Labas, nestukai
Norejau paklaust, kas buvo pas genetike Santariskese tam vip kabinete, kurioj vietoj jis yra? Kaip as supratau pagal registratores paaiskinima, tai ne tam naujam pastate, o pacioj ligononej, zodziu supratau, kad nieko nesupratau
Norejau paklaust, kas buvo pas genetike Santariskese tam vip kabinete, kurioj vietoj jis yra? Kaip as supratau pagal registratores paaiskinima, tai ne tam naujam pastate, o pacioj ligononej, zodziu supratau, kad nieko nesupratau
Dovi, kokia supratinga tavo dukrytė 
aš penktadienį nuvažiavau dėl visa ko šlapimo tyrimą priduoti, sakė geras, nieko blogo nerado. Bet penktadienį jau gerai jaučiausi, tai tokio rezulattao ir tikėjausi. Na bet dėl visa ko nepakenkė išsitirti. Vis ramiau ant dūšios.
aš penktadienį nuvažiavau dėl visa ko šlapimo tyrimą priduoti, sakė geras, nieko blogo nerado. Bet penktadienį jau gerai jaučiausi, tai tokio rezulattao ir tikėjausi. Na bet dėl visa ko nepakenkė išsitirti. Vis ramiau ant dūšios.
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 30, 11:52)
Labas, nestukai

Nebuvau
Sveikos nestukes
Ir vel buvau dingus....
daug veiklos turiu, nera kada prie kompo prisest, na bet vasara pasibaigs ir laiko daugiau turesiu viskam
Jauciuosi gerai
blogumai visi dar 14 sav. pasibaige, nors apetito vistiek nelabai turiu, ypac mesa kazkaip feee
Priesnestuminio svorio dar nepasiekiau
nors pilvukas jau toks pasidare ir aplinkiniams matomas
O jau kaip fainiai judesiukus jausti
as kiekviena karta tirpstu is laimes
Vienu zodziu kazkokia as atsipalaidavus, rami...ir tyrimai geri, iskyrus kresejima, tai tenka leistis maza doze fraksiparino kas tris dienas.
AnaMari, neteko buti man VIP santariskese, teko apsilankyti privaciam genetikos centre, nes gavosi taip kad visos genetikes isejo atostogu ir atsauke mano vizita
Bet antra karta tureciau eiti nemokamai, nes vyras rizikos grupej del amziaus
, pati genetike primokino ka reikia sakyti paskambinus registraturon
Ir vel buvau dingus....
Jauciuosi gerai
AnaMari, neteko buti man VIP santariskese, teko apsilankyti privaciam genetikos centre, nes gavosi taip kad visos genetikes isejo atostogu ir atsauke mano vizita