Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

Sveikos nestuke.gif
ilindau paziureti, kaip jums sekasi smile.gif Sveikinu naujai prisijungusias nestukes 4u.gif
Dovi, sveikatytes jums, saugok save ir paaugink dar pilvinuka 4u.gif wub.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 07 26, 09:16)

Mergaites, norejau paklaust tu, kuriu placenta zemokai buvo, o pilvelis irgi zemai tada?

man placenta buvo zemai, bet pilvas visa nestuma buvo pakiles, apvalus. net pries gimdyma nenusileido g.gif
Atsakyti
ANAMARI, kaip pas genetike sekesi wub.gif
Atsakyti
Nazara, o gal jau zinot kas pilvelyje gyvena? bigsmile.gif

cukryte, na gal tikrai prisigalvoju biggrin.gif

mergyte, ryt dar tik eisiu, tai butinai pranesiu mirksiukas.gif

Labad vakaras 4u.gif
Atsakyti
Cit, o tu agnus castus naudojai pries pastodama. Užmačiau, kad jį gėrei kovo mėnesį?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 07 30, 22:46)
Cit, o tu agnus castus naudojai pries pastodama. Užmačiau, kad jį gėrei kovo mėnesį?

Labux, taip as ji geriau man regis nuo sausio pabaigos vasario pradzios... ir paskutini karta geriau biski daugiau nei menesi iki pastojant man regis, nzn manau cia tik jo deka man cia uzkibo wub.gif ryt einu pas gine, kad tyrmus darytu, zinau anksti, bet dufo mazai turiu, o cia be recepto nieko nenupirksi, baisu biski, nzn gal kuri glait papasakot kokius tyrimus daro lt per pirma apsilankyma? nes biski reikia ir pokalbiui su daktaru pasiruosti...
Atsakyti
as per anksti matyt apsidziaugiau, sian ejau pas ginekologa, tai nieko gimdoj nemate, sako nestumo testia tikria rodo? hcg paeme padaryt, atsakymai poryt, bet nesuprantu, sako ir gimda nepadidejus, tai jau cia man koks nesivystantis gresia ne?
doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2013 07 31, 10:50)
as per anksti matyt apsidziaugiau, sian ejau pas ginekologa, tai nieko gimdoj nemate, sako nestumo testia tikria rodo? hcg paeme padaryt, atsakymai poryt, bet nesuprantu, sako ir gimda nepadidejus, tai jau cia man koks nesivystantis gresia ne?
doh.gif  verysad.gif

Tik ramiai 4u.gif Neteplioja? Kada hcg?
Atsakyti
nea, netepe...
Papildyta:
QUOTE(Cit @ 2013 07 31, 11:35)
nea, neteplioja, hcg bus penktadieni ryte sake ir tada skambint arba uzvaziuoti ir spres ka daryti

Atsakyti
cit laikykis

o as snd.tokia pikta,atrodo pyksu ant viso pasaulio,nebegaliu net tvardyt saves sad.gif tikiuos cia hormonai siaucia,o ne mano baisus charakteris lenda lauk lotuliukas.gif

anamari buvai jau pas gyd.?

Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 07 31, 15:33)
cit laikykis
o as snd.tokia pikta,atrodo pyksu ant viso pasaulio,nebegaliu net tvardyt saves sad.gif tikiuos cia hormonai siaucia,o ne mano baisus charakteris lenda lauk lotuliukas.gif
anamari buvai jau pas gyd.?

Ir man buna, paskui baisiai pykstu ant saves blush2.gif doh.gif

Buvau is pacio ryto biggrin.gif Musu vaikinas puikiai vystosi, sveria 300 gr wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 31, 14:42)
Ir man buna, paskui  baisiai pykstu ant saves  blush2.gif  doh.gif

Buvau is pacio ryto biggrin.gif Musu vaikinas puikiai vystosi, sveria 300 gr wub.gif

su puikia TA wub.gif
man TA tik po atostogu ,rupucio vidury, ilgai dar laukti verysad.gif

Atsakyti
Ana Mari, thumbup.gif

Cit, dar palaukim tavo HCG. Gal tiesiog nuėjai peranksti pas gyd?

Mamytės, aš tai turiu klausimų help.gif Gal atsakysit, nesinori pas mamas temutėje klausti blush2.gif
Visiems jau pasižadėjau, kad krausiuosi tašę. Vis tik juk rytoj jau mano mėnesiukas prasidės scare.gif Pasakykit man, ar reikia dėtis į ligoninę mišinukas vaikučiui? Ar ten duos? O jei reikia, tai kokį pirkti?
Kiek dienų reiks pasilikti ligoninėje po CP? Bent maždaug. Gal ir rūbelių vaikučiui reikia daugiau pasiimti?
Na ir dar... Ar prieš CP reikalinga PILNA depiliacija? Su pirmuoju reikėjo pilnos, bet dabar draugės sako, kad bent jau gimdymui tai nebereikia (bent jau kaikur) Sakau gal ir čia kas keitėsi?
Su manimi daug bus finišuojančių, ar jūs jau susiruošėt? Gal čia tik aš viena tokia žalia? mastau.gif
Atsakyti