Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(egk @ 2013 07 31, 16:49)
Ana Marithumbup.gif

Cit, dar palaukim tavo HCG. Gal tiesiog nuėjai peranksti pas gyd?

Mamytės, aš tai turiu klausimų help.gif Gal atsakysit, nesinori pas mamas temutėje klausti blush2.gif
Visiems jau pasižadėjau, kad krausiuosi tašę. Vis tik juk rytoj jau mano mėnesiukas prasidės scare.gif Pasakykit man, ar reikia dėtis į ligoninę mišinukas vaikučiui? Ar ten duos? O jei reikia, tai kokį pirkti?
Kiek dienų reiks pasilikti ligoninėje po CP? Bent maždaug. Gal ir rūbelių vaikučiui reikia daugiau pasiimti?
Na ir dar... Ar prieš CP reikalinga PILNA depiliacija? Su pirmuoju reikėjo pilnos, bet dabar draugės sako, kad bent jau gimdymui tai nebereikia (bent jau kaikur) Sakau gal ir čia kas keitėsi?
Su manimi daug bus finišuojančių, ar jūs jau susiruošėt? Gal čia tik aš viena tokia žalia? mastau.gif

Misinukas ligoninej bus,bet mes savo turejom jau paruosto mazyciuose tetrapakuose.Yra pirkti.
Is ligonines po cp isleidzia po 3 paru jeigu viskas gerai.
Rubeliu yeriau pasiimti daugiau
Pilnos depiliacijos nereikia,patyriau savo kailiu keliaudama i operacine su neplauta galva,raudonais nagais ir nespejus atlikti jokiu depiliaciju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 31, 15:42)
Buvau is pacio ryto biggrin.gif Musu vaikinas puikiai vystosi, sveria 300 gr wub.gif

Su saunia TA 4u.gif

QUOTE(egk @ 2013 07 31, 16:49)
Pasakykit man, ar reikia dėtis į ligoninę mišinukas vaikučiui? Ar ten duos? O jei reikia, tai kokį pirkti?
Kiek dienų reiks pasilikti ligoninėje po CP? Bent maždaug. Gal ir rūbelių vaikučiui reikia daugiau pasiimti?
Na ir dar... Ar prieš CP reikalinga PILNA depiliacija? Su pirmuoju reikėjo pilnos, bet dabar draugės sako, kad bent jau gimdymui tai nebereikia (bent jau kaikur) Sakau gal ir čia kas keitėsi?

Misinelio detis nereikia, bent jau AK, viska jie duoda 4u.gif
Mus jau antra para po CP norejo isleisti namo, bet dar pati nevazivau biggrin.gif Tai gime dukryte pirmadieni per pietus, apie 13.30, o ketvirtadieni ryte jau isvaziavokm namucio 4u.gif Na rubeliu kaip ir reikia: bet jei tai antras vaikelis, ju reikes maziau. Kai gime sunelis mums, tai nespejom keisti slaiuztuku, nes vis prakakodavo biggrin.gif O su dukryte jau viskas kitaip buvo, tie pampersai labai lengvai uzsidedavo wub.gif
Del depiliacijos - nieko nereikejo, sesutes pacios pasitvarko, kaip jiems reikia (jei kazkaip ne taip pati pasidarysi) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 07 31, 16:57)
Misinukas ligoninej bus,bet mes savo turejom jau paruosto mazyciuose tetrapakuose.Yra pirkti.
Is ligonines po cp isleidzia po 3 paru jeigu viskas gerai.
Rubeliu yeriau pasiimti daugiau
Pilnos depiliacijos nereikia,patyriau savo kailiu keliaudama i operacine su neplauta galva,raudonais nagais ir nespejus atlikti jokiu depiliaciju  biggrin.gif

Ačiū, Betule aciuks.gif
Šiaip jau norėjau tau parašyti į až, bet pamačiau, kad šiuo metu labai pavargsti su mažuoju, tai nebenorėjau sukti tau galvos 4u.gif Laikykitės, ir tai praeis 4u.gif Nors tu ir pati tai gerai žinai, juk turi ir vyresnį vaikutįirnesakyk.gif

Gal galėsi kada brūkštelėti pavadinimą to mišinuko? Ir kur pirkti yra.
Labai džiugu dėl depiliacijos, nenoriu pilnos blush2.gif gerai man taip kaip dabar blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 07 31, 16:59)
Misinelio detis nereikia, bent jau AK, viska jie duoda  4u.gif
Mus jau antra para po CP norejo isleisti namo, bet dar pati nevazivau biggrin.gif Tai gime dukryte pirmadieni per pietus, apie 13.30, o ketvirtadieni ryte jau isvaziavokm namucio  4u.gif Na rubeliu kaip ir reikia: bet jei tai antras vaikelis, ju reikes maziau. Kai gime sunelis mums, tai nespejom keisti slaiuztuku, nes vis prakakodavo biggrin.gif O su dukryte jau viskas kitaip buvo, tie pampersai labai lengvai uzsidedavo  wub.gif
Del depiliacijos - nieko nereikejo, sesutes pacios pasitvarko, kaip jiems reikia (jei kazkaip ne taip pati pasidarysi)  4u.gif

Ačiū, Mergyte aciuks.gif
Taip, aš irgi AK. Gerai, kad ilgai nelaiko jie didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 31 liepos 2013 - 16:07
Egk,kol mazas kabo ant (.) plansete yra geriausiasa mano draugas biggrin.gif

As pirkau aptamila ir radau jo asorti tuose pakeliuose.Bet yra ir kitokiu misiniu tokiu pavidalu ir gal net prekybcentriuose,nezinau g.gif
Atsakyti
Aciu, egk, vilte wub.gif Beje, pamirsau parasyt, kad placenta ten kur ir turi buti thumbup.gif

vilte, greit praleks tos pora savaiciu, manau ir tau antras nestumas kosminiu greiciu lekia biggrin.gif

egk, mergaites jau tau viska surase thumbup.gif Neturiu ka pridurti biggrin.gif
Atsakyti
anamari kaip gerai kad placenta toje vietoje kur ir turi buti thumbup.gif super
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 07 31, 22:09)
anamari kaip gerai kad placenta toje vietoje kur ir turi buti thumbup.gif  super

Aha, matyt per anksti panikavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 31, 21:27)
Aha, matyt per anksti panikavau doh.gif

kaip visada mes mamos panikuoti megstame ansciau laiko,svarbu,kad viskas gerai,kitaip ir buti negalejo 4u.gif
Atsakyti
Man irgi tik mėnuo liko iki gimdymo. Daiktų į ligoninę susidėjusi dar neturiu. Ne viską dar ir susipirkom. Buvau supanikavusi, kad nieko nebespėsim, bet gydytoja savaitės pradžioj sakė, kad šią savaitę dar tikrai negimdysiu ir kad gimdymas artimiausiu metu apskritai nenusimato, tai truputį nusiraminau ir ramiai sau skaitinėju, kokių daiktų į GN man dar trūksta.

Mūsų mažylis žemyn galva jau pasivertė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(red_tiddler @ 2013 08 01, 10:53)
Man irgi tik mėnuo liko iki gimdymo. Daiktų į ligoninę susidėjusi dar neturiu. Ne viską dar ir susipirkom. Buvau supanikavusi, kad nieko nebespėsim, bet gydytoja savaitės pradžioj sakė, kad šią savaitę dar tikrai negimdysiu ir kad gimdymas artimiausiu metu apskritai nenusimato, tai truputį nusiraminau ir ramiai sau skaitinėju, kokių daiktų į GN man dar trūksta.

Mūsų mažylis žemyn galva jau pasivertė  thumbup.gif

Mazut,man gydytoja treciadieni sake,kad kaklas ilgas,kietas,jokiais budais negimdysiu,o jau po triju dienu,sestadieni, myniau i priimamaji su saremiais,nubegusiais vandenim ir 4 cm atsidarymu biggrin.gif taigi tas "dar negimdysi" tai zinai toks....sakem ant vandens rasytas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 08 01, 11:11)
Mazut,man gydytoja treciadieni sake,kad kaklas ilgas,kietas,jokiais budais negimdysiu,o jau po triju dienu,sestadieni, myniau i priimamaji su saremiais,nubegusiais vandenim ir 4 cm atsidarymu  biggrin.gif taigi tas "dar negimdysi" tai zinai toks....sakem ant vandens rasytas  tongue.gif

oi, tai gal vis dėlto savaitgalį tašę susidėsiu jau ir aš smile.gif AČIŪ, Beta1, už paprotinimą!
Atsakyti
Sveikutes:)

As vis jus paskaitineju, bet bijau registruotis, nes gimdau jau nuo 19 sav.
Na ir ka vis dar nestuke.gif , todel pritarciau Betai, cia niekas neaisku, kas kaip ir kada.
Nuo paskutines apziuros,kaklelis, kazkiek apciuopiamas, minkstas, gimdymas bet kada. Na va ir laukiu to bet kada, jau savaite smile.gif

Kitoms atvirksciai, niekas nenusimato, ups ir lelius ant ranku:)
Atsakyti