QUOTE(Beta1 @ 2013 07 31, 17:29)
Egk,kol mazas kabo ant (.) plansete yra geriausiasa mano draugas
As pirkau aptamila ir radau jo asorti tuose pakeliuose.Bet yra ir kitokiu misiniu tokiu pavidalu ir gal net prekybcentriuose,nezinau
Ačiū, pasižiūrėsiu ir aš assorti, mėgstu aš juos
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 31, 19:33)
Aciu,
egk, vilte 
Beje, pamirsau parasyt, kad placenta ten kur ir turi buti
egk, mergaites jau tau viska surase

Neturiu ka pridurti
Na va kaip

dabar jau galėsi nusiraminti
QUOTE(red_tiddler @ 2013 08 01, 11:16)
oi, tai gal vis dėlto savaitgalį tašę susidėsiu jau ir aš AČIŪ, Beta1, už paprotinimą!
Aš jungsiuosi prie kompanijos
QUOTE(dainienie @ 2013 08 01, 12:24)
Sveikutes:)
As vis jus paskaitineju, bet bijau registruotis, nes gimdau jau nuo 19 sav.
Na ir ka vis dar

, todel pritarciau Betai, cia niekas neaisku, kas kaip ir kada.
Nuo paskutines apziuros,kaklelis, kazkiek apciuopiamas, minkstas, gimdymas bet kada. Na va ir laukiu to bet kada, jau savaite
Kitoms atvirksciai, niekas nenusimato, ups ir lelius ant ranku
dainiene, gal taip po truputį, po truputį ir kartu iki galo mes? Gal neaplenksi manęs nors ir su dviem mažiais?
QUOTE(NAZARA @ 2013 08 01, 12:52)
as pradedu pergyvent del svorio

vis dar laikosi nukrites svoris nieks neauga, nors pilvukas auga ir valgau pakankamai, bet aisku negulineju, lakstymo daug.....O kaip kitoms nestukems su svoriu?
Nebijok, man pradžioje irgi krito, bet paskui pradėjo augti po truputį. Dabar jau turiu 11 kg.
QUOTE(vilte-kns @ 2013 08 01, 16:58)
vakar nuotaika s... buvo,snd.jau geriau mb sako nesuprasi taves pati saves nesuprantu
katik gavau savo grazuji lopsiuka

taip dziaugiuosi juo,o uzvakar uzsisakem ir vezimuka tik laukti reikes 3 menesius:( bet nieko palauksim,gal anksciau atsius
Su pirkinukais
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 01, 23:18)
Sveikutes
jau namuose po trumou atostogu. Kaip gera savo lovoje
Idomu, ar kuri is jusu daretes genetinius vaisiaus testus? Buvau as LT pas ginekologe uzejus, pasilabinau su savo pilvinukais

Paklausiau ginekologes kada vel reikyu tikrintis? Ji sake, kad 11-14 sav., jei genetinius darysi...As neyt nezinau ar esu tokioje rizikos grupeje, del ko genetinius testus daryti
Aš dariau tuos kur Dovi surašė, nedariau tik VVT
O aš vakar buvau pas savo gyd. Taigi susiplanavom 29 d. Tikiuosi neprireiks anksčiau
Kurioms mamytėms aktualu, tai sakė kad po CP laiko ligoninėje tiek pat kiek ir po gimdymo - 2 paras, na aišku jeigu viskas gerai, bet tai tas galioja abiems atvejams. Tik prie CP į ligoninę reikia iš vakaro. Bet vistiek gi neilgai