Sveikutes
Vakar buvau darytis 4D. Dabar taip smagu zinoti kas pilvelyje gyvena, kaip atrodo
Pasirodo sunelis gryna tevelio kopija, o dukryte i mama
Jausmas isvydus nerealus
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 08 02, 08:56)
Nu tas fotelis tikrai superinis,bet tik sedeti su knyga
QUOTE(pliuske @ 2013 08 02, 11:23)
Sveikutes
Vakar buvau darytis 4D. Dabar taip smagu zinoti kas pilvelyje gyvena, kaip atrodo
Pasirodo sunelis gryna tevelio kopija, o dukryte i mama
Jausmas isvydus nerealus 
PLIUSKE AR PATIKO?AR AISKIAI MATESI?NES AS NORIU DARYTIS TIK NEAPSISPRENDZIU AR TIKRAI VERTA,NES DRAUGE PARODE FOTO IR VIDEO 4D tai nieko nesupratau,nesimate man isvis nieko,atrode kad kalnus kokius rodytu
QUOTE(vilte-kns @ 2013 08 02, 13:26)
PLIUSKE AR PATIKO?AR AISKIAI MATESI?NES AS NORIU DARYTIS TIK NEAPSISPRENDZIU AR TIKRAI VERTA,NES DRAUGE PARODE FOTO IR VIDEO 4D tai nieko nesupratau,nesimate man isvis nieko,atrode kad kalnus kokius rodytu
Zinok cia sekmes dalykas, bus kur sonu prisiglaudes nusisukes i nugara ir nieko tu nepadarysi. Pvz su dukryte viskas labai graziai mates kai dariau, o sunelis nerode veidelio nors tu ka, gulejo prisispaudes ir uzpakali atsukes ir pasvilpk tu jam, vienas as tikrai gerai mates tai jo turtai
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 08 02, 14:01)
Zinok cia sekmes dalykas, bus kur sonu prisiglaudes nusisukes i nugara ir nieko tu nepadarysi. Pvz su dukryte viskas labai graziai mates kai dariau, o sunelis nerode veidelio nors tu ka, gulejo prisispaudes ir uzpakali atsukes ir pasvilpk tu jam, vienas as tikrai gerai mates tai jo turtai
Tai va, rizika cia 
tai va dovi rizika yra,o kaina tai didele,jai blogai matysis tai bus gaila lt
mano mazius uzmigo nuo 13 val iki dabar iega ,negaliu daiktu deti
kai reikia ,kad miegotu tai atsikelia vos pusvalandi pamiegojes,kaip reikia kazka daryti tada miega uzpakali isvertes
Aciu Dovi
Pliuske kaip saunu
Svorio priaugimas domina
Skaiciau, kad 0,5 kg per savaite yra normalu. Idomu cia vienam vaisiui skaiciuoja? As per 2 savaites 2 kg priaugau.NU LT pavalgiau biski nemaistingu kaloriju:)
Egk nebedaug beliko iki susitikimo su mazuoju/mazaja.
Pliuske kaip saunu
Svorio priaugimas domina
Egk nebedaug beliko iki susitikimo su mazuoju/mazaja.
Sveikutės. Man šiandien 9 sav. ir pamačiau šviežio kraujo.Kaskart po WC būna ant popieriaus arba nuvarva koks lašas tokio praskiesto kraujuko.Paketukas rudai patepliotas. Gydytoja iš VK atostogauja, sakė gulėt ir tiek ir pasirodyti atradienį. Aš galvoju gal visgi geriau i priimamaji nuvažiuot šiandien. Ką patarsit?
QUOTE(Glamour @ 2013 08 02, 16:21)
Sveikutės. Man šiandien 9 sav. ir pamačiau šviežio kraujo.Kaskart po WC būna ant popieriaus arba nuvarva koks lašas tokio praskiesto kraujuko.Paketukas rudai patepliotas. Gydytoja iš VK atostogauja, sakė gulėt ir tiek ir pasirodyti atradienį. Aš galvoju gal visgi geriau i priimamaji nuvažiuot šiandien. Ką patarsit?
Kai man kraujavo 8-a savaite nieko nelaukus myniau i priimamaji,nes buvo sekmadienis.Nudurneciau,jeigu reiktu kaukt antradienio
ačiū Beta1, gal taip ir padarysiu, juk blogiau nuo to nebus.
Glamour, vaziuociau ir as i priimamaji...Atsarga gedos nedaro. 
ka darot kai pilvo skausmai uzeina? Ir kokie jie yra normalus? Jauciu, kad netiko pietus, lyg pries viduriu sukima toks skausmas...kol guliu susirietus ant keliu, viskas praeina, issitiesiu ant nugaros vel prasideda. Toks vaizdas, kad oro burbulai ten lakstytu ir neturetu kur pasideti.
ka darot kai pilvo skausmai uzeina? Ir kokie jie yra normalus? Jauciu, kad netiko pietus, lyg pries viduriu sukima toks skausmas...kol guliu susirietus ant keliu, viskas praeina, issitiesiu ant nugaros vel prasideda. Toks vaizdas, kad oro burbulai ten lakstytu ir neturetu kur pasideti.
QUOTE(Glamour @ 2013 08 02, 16:21)
Važiuok ir skubiai net negalvojus
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 02, 16:45)
Glamour, vaziuociau ir as i priimamaji...Atsarga gedos nedaro. 
Aš kai dar galėjau pagulėdavau ant nugaros ir taip sulenkus kojas per kelius, na taip kad pilvelis atsipalaiduotų, lyg padėdavo. Gal tik maudžia? Ar tikrai skausmas? Arba gal tikrai netiko pietūs, man per visą
Kokia nesciosios knyga pirkotes? As nesciosios vadova, atnaujinta versija..bet ji istikro 2002 metu leidimo..Gal biski pasenus