Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

Sveikutes. Ko tokios tylios? rolleyes.gif

QUOTE(Caramelle* @ 2013 08 13, 10:54)
As sekanti byresiu. Ateinanti pirmadieni planinis CP. 5 dienos liko.  smile.gif

Kaip smagu, jau kaip greit bigsmile.gif Linkiu sklandaus byrejimo mirksiukas.gif

Egk, kaip tu? Kaip jautiesi?

Man tai pasidare labai sunku miegoti.. Visas pilvas braska, skauda gulint, verciantis doh.gif Dar kokios 6 sav liko.. Nebedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 08 17, 12:46)
Sveikutes. Ko tokios tylios?  rolleyes.gif
Kaip smagu, jau kaip greit  bigsmile.gif Linkiu sklandaus byrejimo  mirksiukas.gif

Egk, kaip tu? Kaip jautiesi?

Man tai pasidare labai sunku miegoti.. Visas pilvas braska, skauda gulint, verciantis  doh.gif Dar kokios 6 sav liko.. Nebedaug  smile.gif

Su savaıtelem wub.gif

Man vakar paskambıno ıs klınıkos, kur darıaus kraujo tyrıma del Dauno sındromo (papıldomaı prıe rauksles matavımo) - sake, kad vıskas geraı thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 08 17, 13:48)
Su savaıtelem wub.gif

Man vakar paskambıno ıs klınıkos, kur darıaus kraujo tyrıma del Dauno sındromo (papıldomaı prıe rauksles matavımo) - sake, kad vıskas geraı thumbup.gif  smile.gif

Aciu wub.gif
Kaip saunu kad viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
joo... ir man sunku jau su pilvuku unsure.gif Aš vis klausiau savęs dabar ir su pirmu nėštumu klausiau - kaip gali gyventi stori pilvoti žmonės??? Negi toks pilvas netrugdo pvz užsidėti batų, juk net depiliaciją sunku pasidaryt nes klyno nematai biggrin.gif ?

O dabar dar teks antibiotikus gerti nes balso vis dar nerasta JAU MĖNUO verysad.gif sunku ir su dukryte kartais dėl to. Geriau įvairius homeopatinius vaistus, purškalus, inhaliacijas, bet balso stygų uždegimas nepasiduoda. Na svarbu, kad iki gimdymo pasveikčiau unsure.gif

Greitai jau turėsim naujų mamuku bigsmile.gif Klausiu dar kartą - kas galėtų perimti sąrašiuko tvarkyma? Nes aš dar tuo užsiimsiu iki gimdymo, bet vėliau jau tikrai nebe.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 17, 13:14)
joo... ir man sunku  jau su pilvuku unsure.gif  Aš vis klausiau savęs dabar ir su pirmu nėštumu klausiau - kaip gali gyventi stori pilvoti žmonės??? Negi toks pilvas netrugdo pvz užsidėti batų, juk net depiliaciją sunku pasidaryt nes klyno nematai  biggrin.gif ?

O dabar dar teks antibiotikus gerti nes balso vis dar nerasta JAU MĖNUO  verysad.gif  sunku ir su dukryte kartais dėl to. Geriau įvairius homeopatinius vaistus, purškalus, inhaliacijas, bet balso stygų uždegimas nepasiduoda. Na svarbu, kad iki gimdymo pasveikčiau  unsure.gif 

Greitai jau turėsim naujų mamuku  bigsmile.gif  Klausiu dar kartą - kas galėtų perimti sąrašiuko tvarkyma? Nes aš dar tuo užsiimsiu iki gimdymo, bet vėliau jau tikrai nebe....  rolleyes.gif

Na, su musu plaukıojımu jachtoj ır rysıo buvımu-nebuvımu, taı sudetıngaı gautus.. doh.gif
Atsakyti
Merginos, labutis 4u.gif

Norejau paklausti ar kam buvo pusleline issikelus ant lupos nestumo metu? ka daret?
As sianakt pasipuosiau doh.gif Nezinau ar vel pradeti valtrex naudoti, antivirusinius, ar tik kremuku patepti.. Uzklausiau savo klinikos, jie atostogauja visa rugpjuti, ziuresiu ar gausiu atsakyma.
Neramu, kad Herpes virusas gali pakenkti...
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 17, 18:54)
Merginos, labutis 4u.gif

Norejau paklausti ar kam buvo pusleline issikelus ant lupos nestumo metu? ka daret?
As sianakt pasipuosiau doh.gif Nezinau ar vel pradeti valtrex naudoti, antivirusinius, ar tik kremuku patepti.. Uzklausiau savo klinikos, jie atostogauja visa rugpjuti, ziuresiu ar gausiu atsakyma.

Man buvo su pirmu nėštumu šitas gėris. Galima saugiai naudoti compeed pleistriukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 17, 08:44)
Man buvo su pirmu nėštumu šitas gėris. Galima saugiai naudoti compeed pleistriukus  4u.gif

Aciu levanda 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(pliuske @ 2013 08 17, 11:46)
Kaip smagu, jau kaip greit  bigsmile.gif Linkiu sklandaus byrejimo  mirksiukas.gif
4u.gif 4u.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 17, 17:54)
Merginos, labutis 4u.gif

Tik kremuku patepk. Arba pleistriukus naudok.

Nepakenks leliukui, nes kiek supratau, tai ne pirmas kartas, kai pusleline iskyla. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 08 17, 12:00)
Tik kremuku patepk. Arba pleistriukus naudok.

Nepakenks leliukui, nes kiek supratau, tai ne pirmas kartas, kai pusleline iskyla.  4u.gif

Ne ne pirmas ax.gif Pries badyma koki 3 sav antivirusinius naudojau...tai graziai viskas, o vat suejo 12 sav. ir pasipuosiau netgi su 2:)
Issigandau, nes skaiciau kazkur, kad virusas gali pro placenta prasibrauti ir pakenkti...bet gal ne apie toki virusa kalbeta buvo g.gif
Jo, jei butu pirmas kartas, tada gal butu rizikingiau, dabar organizmas priprates...
Labas rytas visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pas mus lietingas rytas, tingis net is lovos keltis blush2.gif

Oi Caramelle, tik dabar pamaciau, kad rytoj ta DIDZIOJI DIENA 4u.gif 4u.gif 4u.gif SKLANDAUS JUM CEZARIO 4u.gif IR GRAZAUS SUSITIKIMO SU MAZAJA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 18 rugpjūčio 2013 - 08:24
Ir aš buvau išsigandusi dėl tos puslėlinės pirmam trimestre kai pasirodė, bet gyd. nuramino, kad jei tai ne pirmas kartas tai tikrai nieko baisaus. Vat kur kas liūdniau būtų jei puslėlinė atsirastų ant lyt. organų nėštumo metu. Pasirodo čia tokia dar būna doh.gif Šiaip tikrai Pepe, nusipirk tepaliuko ar pleistriukų ir būtinai gydik mirksiukas.gif

Caramele, sklandaus susitikimo Jums bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 17, 22:20)
Šiaip tikrai Pepe, nusipirk tepaliuko ar pleistriukų ir būtinai gydik  mirksiukas.gif 

Jo buna, ir net daznas reiskinys, pasirodo, HERPES 2 vadinas. Anksciau, net moterim del to cezari darydavo, jei ta herpes 2 pries gimdyma pasirodydavo. Dabar manau gydyma duoda naujagymiui is kart po gimdymo.
Turiu as 3 tepaliukus, bet va pleistriuku reiks begti i budincia vaistine.
Matau levanda byri uz 21 dienos?
Ar ta sarasiuka vesti sunku? Reikia kokiu ypatingu sugebejimu blush2.gif Kiek daznai turi uzsukti pas nestukes, kad surankioti info?
As dar biski palaukti noriu iki registravimosi i sarasa ax.gif Nors zinau(vidus sako), kad viskas bus gerai, bet norisi palaukti 19 sav. Tada gausiu pirmaja valstybine apziura:) tikiuos, jau tada ir sirdutes skilvelius pamatys. Penktadini jau tapau oficialiai nescioji:) cia 12 sav. uzveda tik nesciosios kortele, ir tada patikrinimai kas menesi pas vidaus daktare ar akusere. Gavau jau ir patvirtinta gimdymo vieta ligonineje...bet gavau tik ta ligonine, kuria buvau parasius nr. 2 prasyme ax.gif Nuliudau, bet nu ir ta nera bloga, universitetine, dirba su ivf. Pasikliausiu likimu, tikiuos jis man sunybiu nekres.
Atsakyti