Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 18, 07:17)
*Ne ne pirmas ax.gif Pries badyma koki 3 sav antivirusinius naudojau...tai graziai viskas, o vat suejo 12 sav. ir pasipuosiau netgi su 2:)
Issigandau, nes skaiciau kazkur, kad virusas gali pro placenta prasibrauti ir pakenkti...bet gal ne apie toki virusa kalbeta buvo g.gif
Jo, jei butu pirmas kartas, tada gal butu rizikingiau, dabar organizmas priprates...

**Oi Caramelle, tik dabar pamaciau, kad rytoj ta DIDZIOJI DIENA 4u.gif  4u.gif  4u.gif SKLANDAUS JUM CEZARIO 4u.gif IR GRAZAUS SUSITIKIMO SU MAZAJA 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Jei ne pirmas kartas, tada tikrai nieko. 4u.gif Herpes virusas kai jau patenka i organizma, tada ten ir apsigyvena. Tai jis jau buvo tavo organizme, kai leliukai apsigyveno. 4u.gif

**Aha, ryt didzioji diena. Nemoku papasakoti, kaip jauciuosi... unsure.gif Ir dziaugsmas begalinis, ir baime, ir didele doze netikejimo, kad jau ryt busiu dvieju vaikuciu mama. doh.gif wub.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 18, 08:20)
Caramele, sklandaus susitikimo Jums  bigsmile.gif  wub.gif
Aciukas 4u.gif wub.gif

Parasysiu ryt zinute, kai tik nugriebsiu minute. smile.gif
Atsakyti
Caramele, viskas bus gerai. 4u.gif

aš vis užklysdavau pas jus , nestuke.gif . Bet gal kuriam laikui jus palieku. Tikiuosi neilgam. Sėkmės visoms, mielosios. 4u.gif
Atsakyti

Kuo didziausios sekmes ir jum,Glamour 4u.gif 4u.gif 4u.gif iki greitu susitikimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 08 18, 12:23)
Caramele, viskas bus gerai.  4u.gif

aš vis užklysdavau pas jus ,  nestuke.gif . Bet gal kuriam laikui jus palieku. Tikiuosi neilgam. Sėkmės visoms, mielosios. 4u.gif

Linkiu, kad kuo greičiau sugrįžtum ilgiems devyniems mėnesiams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 08 18, 11:23)
Caramele, viskas bus gerai.  4u.gif

aš vis užklysdavau pas jus ,  nestuke.gif . Bet gal kuriam laikui jus palieku. Tikiuosi neilgam. Sėkmės visoms, mielosios. 4u.gif

Aciuks 4u.gif

O tau savo ruoztu siunciu paaaatiiiii paaaaatiiiii didziausia virusa. Kad jis tave kuo greiciau pagautu ir nebepaleistu 9 menesius. wub.gif
Atsakyti
Glamour, neilgai trukus būtinai čia sugrįši 9 mėnesiams!

Caramelle, laikau kumščius tavo DIDŽIĄJĄ DIENĄ!
Atsakyti
Laba diena, nestuliukai 4u.gif

Caramelle jau turbut susitko su savo mazuliu wub.gif

Kazkaip tylu ramu cia pas mus, kur visos dingusios, kuo uzsiiminejat?
As siandien pavargau doh.gif Isviriau dvi siubas - viena mum su vyru, kita sunui, isvaliau visus kampucius namie, perrinkau kelias lentynas biggrin.gif Dabar laukiu kol vyro mama ateis, eisiu pasilepint vonioj wub.gif
Siandien is ryto kazkaip pradejo sirdis persimusinet, toks jausmas, kad sustoja ir negali uzsivest doh.gif Kad ir dabar panasus jausmas, gal kam taip buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 08 19, 15:30)
Siandien is ryto kazkaip pradejo sirdis persimusinet, toks jausmas, kad sustoja ir negali uzsivest doh.gif Kad ir dabar panasus jausmas, gal kam taip buvo? g.gif

Man buvo anksciau, kad sirdis streikavo, normalu, nes kruvis sirdziai, kraujotakai didelis. O dabar tai problemos su miegojimu ir gulejimu.. Tik atsigulu ir prasideda, oro truksta, vaikai taip isiremia visur, kad atrodo pilvas tuoj plys, taip skauda visur, dar pusle uzspaudzia, i grobus isiremia. Pilvas tada issikraipo visaip, isitempia, net pajudeti negaliu is skausmo doh.gif Mazai jiem jau vietos turbut, pakankins dar mama menesiuka, jei anksciau nesugalvos islysti rolleyes.gif
Atsakyti
Labas mamytes. 4u.gif Vakar 17.43 atkeliavo musu dziaugsmelis bernuzelis. Gime savaite anksciau po planinio CP. Svere 3655g ir 52cm. Nakti nedave man visiskai miegot nes yra be galo isalkes :-D Be problemu ima (.) Pienelio dar nera, bet su tokiu jo apetitu netruksim ilgai ir MP uzsisakyti. :-)
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 08 20, 08:03)
Labas mamytes. 4u.gif  Vakar 17.43 atkeliavo musu dziaugsmelis bernuzelis. Gime savaite anksciau po planinio CP. Svere 3655g ir 52cm. Nakti nedave man visiskai miegot nes yra be galo isalkes :-D Be problemu ima (.) Pienelio dar nera, bet su tokiu jo apetitu netruksim ilgai ir MP uzsisakyti. :-)

Sveikinu !!! Ramiu nakteliu ir daug pienelio ! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 08 20, 07:03)
Labas mamytes. 4u.gif  Vakar 17.43 atkeliavo musu dziaugsmelis bernuzelis. Gime savaite anksciau po planinio CP. Svere 3655g ir 52cm. Nakti nedave man visiskai miegot nes yra be galo isalkes :-D Be problemu ima (.) Pienelio dar nera, bet su tokiu jo apetitu netruksim ilgai ir MP uzsisakyti. :-)

Dideliausi sveikinimai Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip smagu wub.gif Linkim daug skanaus pienuko ir ramiu nakteliu, aukit sveikuciai ir diduciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 08 20, 09:03)

sveikinimai,saunuolis bernuzelis,aukit sveiki ir dideli:*
Atsakyti