Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(Caramelle* @ 2013 08 20, 10:03)
Labas mamytes. 4u.gif  Vakar 17.43 atkeliavo musu dziaugsmelis bernuzelis. Gime savaite anksciau po planinio CP. Svere 3655g ir 52cm. Nakti nedave man visiskai miegot nes yra be galo isalkes :-D Be problemu ima (.) Pienelio dar nera, bet su tokiu jo apetitu netruksim ilgai ir MP uzsisakyti. :-)

Didziausi sveikinimai!!!
clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Caramelle, didziausi sveikinimai jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip pavadinot mazuliuka? blush2.gif

Pliuske, oho kaip tave mazuliai masazuoja blink.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 08 20, 10:03)
Labas mamytes. 4u.gif  Vakar 17.43 atkeliavo musu dziaugsmelis bernuzelis. Gime savaite anksciau po planinio CP. Svere 3655g ir 52cm. Nakti nedave man visiskai miegot nes yra be galo isalkes :-D Be problemu ima (.) Pienelio dar nera, bet su tokiu jo apetitu netruksim ilgai ir MP uzsisakyti. :-)

thumbup.gif Sveikinimai susilaukus sunelio! user posted image Aukit diduciai ir stipruciai wub.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 08 20, 10:24)
Pliuske, oho kaip tave mazuliai masazuoja blink.gif

smile.gif Masazuoja per svelnus zodis karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 20 rugpjūčio 2013 - 09:49
Caramele, didziausi sveikinimai!!!

O as nuo ankstaus ryto santariskiu priimamajame del susilpnejusiu ir suretejusiu vaisiaus judesiuku.. Nuo vakar dienos kazkaip vangiai juda. Norejo guldyt stebejimui, bet susitariau del dienos stacionaro savaitei. Nes nera kur dukrytes palikti, nenoriu, kad vyras iseigines imtu.. Padare tyrimus, echo - lelius juda, o as nejauciu sad.gif kai paorastai dauzydavo sonkaulius ir pusle...pagal echo viskas idealu. Organiukai tvarkoj. Sunus sveria jau 3200gr. Nzn kame reikalas. Ryt is ryto vel varau, ziuresiu dar kokie kt atsakymai bus. dar ta bjaurastis streptokokas isaugo, kai su dukryte jos nebuvo... net nzn kolkas kas tai ir kokios pasekmes...
Atsakyti
Pliuske, nebedaug jau liko, galiu tik isivaizduot, koks ten tsvo pilvas kvadratinis buna doh.gif smile.gif

Levanda, o gal tiesiog sunelis kitaip pasisuko ir tu nejauti tu judesiuku g.gif Ziurek, dar teks gimdyt cia Vilniuj smile.gif
Atsakyti
Oi nezinau AnaMari, tikiuos nereiks anksciau laiko, bet kokiu atveju planavom jau i Pnvz varyt savaitgali ir laukt gimdymo. Kaip db paaiskino Meskauskiene, kad svarbu tik prasidejus gimdymui pradet lasint antibus, o tada tirs vaika ar nepereme ta bruda.. Nu susinervinau juodai. O padetis gimdoje tokia iprastine jo kaip ir visad kai ziuri echo. galvyte jau isistaciusi ir zemai smile.gif tik va nesuprantu ko jis tos ramus pasidare sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 20, 11:51)
Oi nezinau AnaMari, tikiuos nereiks anksciau laiko, bet kokiu atveju planavom jau i Pnvz varyt savaitgali ir laukt gimdymo. Kaip db paaiskino Meskauskiene, kad svarbu tik prasidejus gimdymui pradet lasint antibus, o tada tirs vaika ar nepereme ta bruda.. Nu susinervinau juodai. O padetis gimdoje tokia iprastine jo kaip ir visad kai ziuri echo. galvyte jau isistaciusi ir zemai smile.gif tik va nesuprantu ko jis tos ramus pasidare sad.gif

Tai gal rimtai tada saugiau likti cia, jei nerima del judesiuku jauti. O gal vandenu padaugejo? g.gif Isivaizduoju, kaip nervinies del to streptokoko, kai su pirmagime viskas ok buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 08 20, 10:57)
Tai gal rimtai tada saugiau likti cia, jei nerima del judesiuku jauti. O gal vandenu padaugejo? g.gif Isivaizduoju, kaip nervinies del to streptokoko, kai su pirmagime viskas ok buvo doh.gif

ne vandenų norma šiandien matavo. Aplamai viskas norma echo. Gyd sako va vaikas juda duoda mamai suprast kad viskas jam gerai, aš pati matau kaip jis juda ekrane, o aš guliu kaip daržovė ir nejaučiu unsure.gif Žiūrėsim kokie ryt tyrimai. Šiandien dar pradėjau antibiotikus gerti dėl savo balso stygų, visgi jokia homeopatija nepadėjo man per 5 sav. pasveikti verysad.gif Bėje ten santariškėse visi ką sutikau nėštumo patologijos skyriuje labai malonūs! Išskyrus bobele priimamajame. Atvažiuoju pusę septynių ryto ir sakau jai, kad atvažiavau dėl sulėtėjusių ir suretėjusių vaisiaus judesių. Neramu. Noriu pasitikrinti. O ji man sako, o siuntimą turite? nu jo majo??? Sakau ne neturiu. Sako tai reik\jo į polikliniką eiti. Sakau mano ginekologė dirba su kart per savaitę privačiam kabinete, tai man parą dar laukti ? Kažkokia valdiška bobelka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 20, 12:08)
ne vandenų norma šiandien matavo. Aplamai viskas norma echo. Gyd sako va vaikas juda duoda mamai suprast kad viskas jam gerai, aš pati matau kaip jis juda ekrane, o aš guliu kaip daržovė ir nejaučiu  unsure.gif  Žiūrėsim kokie ryt tyrimai. Šiandien dar pradėjau antibiotikus gerti dėl savo balso stygų, visgi jokia homeopatija nepadėjo man per 5 sav. pasveikti  verysad.gif Bėje ten santariškėse visi ką sutikau nėštumo patologijos skyriuje labai malonūs! Išskyrus bobele priimamajame. Atvažiuoju pusę septynių ryto ir sakau jai, kad atvažiavau dėl sulėtėjusių ir suretėjusių vaisiaus judesių. Neramu. Noriu pasitikrinti. O ji man sako, o siuntimą turite? nu jo majo??? Sakau ne neturiu. Sako tai reik\jo į polikliniką eiti. Sakau mano ginekologė dirba su kart per savaitę privačiam kabinete, tai man parą dar laukti ? Kažkokia valdiška bobelka  doh.gif

Manau, kad viskas ten pas jus gerai, gal pati psichologiskai sujautrejai i nestumo pabaiga ax.gif
O del tu bobelku, man atrodo, kad ju visur pilna doh.gif Juk nesciosios kortele ir yra siuntimas biggrin.gif Nekreipk demesio i tokias 4u.gif Kelinta tyrimai ryt? Lauksim atsakymu rolleyes.gif
Atsakyti
Senai koreguotas sąrašiukas smile.gif

Mūsų mamytės

user posted image
2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU

2013:

Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira,Aster,prakriti,late,Irute1984,Terze,aushen, Damute,olsonDU,errachka,leiliuke,juroszuvedra, cukryte 28,prince,Beta1,vilciukas11,eufforija,Sniege555DU,Juodoji Venera, Caramelle*

Mūsų puškuojančios
user posted imageuser posted imageuser posted image

red_tiddler- rugsejo 1d.
jolantulia-rugsejis 3d.
egk-rugsejo 5d.
Levanda81-rugsejo 10d.
Dovi2003-rugsejo 10 d.
PliuskeDU spalio 4d.
darbstuoliaiDUspalio 19d.
vilte-kns-spalio 25 d.
Jautruolė
Bum - gruodžio 16d.
AnaMari - gruodžio 16d.
NAZARA-DU - sausio 17d.
Myciute
angeliukkkeee
kufute - vasario 26d.

user posted image

Tai ar yra norinčių perimti sąrašiuko tvarkymą?

AnaMari, ryt ryte važiuosiu tikrintis toniukus ir sužinosiu unsure.gif Bėje aš vakar ir visą dieną tvarkiausi, daviausi, laukiau vyro kol grįš ir keliavau kaip tu į išsvajotą vonią pagulėti smile.gif
Atsakyti
Kazkaip visai mazai nestukiu pas mus, turbut niekad dar taip nebuvo unsure.gif

Levanda, tai turbut ir uzsupavai savo leliu per tuos tvarkymus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 08 20, 11:32)
Kazkaip visai mazai nestukiu pas mus, turbut niekad dar taip nebuvo unsure.gif

Levanda, tai turbut ir uzsupavai savo leliu per tuos tvarkymus biggrin.gif

zinok dariau pertraukas tarp tvarkymu su poguliukais ir vsi kazksip jauciau, kad jie silpnoki. Galvojau na gal apsnudes ar ka... Vakare ir nieko. Atsigulus i lova vos vienas kiyas. Ryte nuo 5ryto nemiegojau. Laukiu, judinu pilva, glostau ir ramu. Isgeriau kavos, galvoju isjudinsiu kaip iprastai. Tyla. Vel guliu vel tyla... Pazadinau vyra ir isvaziavom. O ta moterele priimamajame sako ko cia vaika taip anksti zadinat, tai sakau, kad ji nemiegale! Pati panasiu metu visada kelias. As manau, kas jei neramu geriau vaziuot ir tikrintis, o ne nervuotis, ypac kai prisiskaitai internete netycia kaip del delsimo gryzta vienos be kudikiu is ligonines... sad.gif

O nestukiu yra ir nemazai, tik nezinau kodel nenori prisijungti ?
Atsakyti